Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski YouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z polskich kanałów to tak: AdBuster (jego jako jedynego z tych mających powyżej 500 tys. mogę przełknąć, cała reszta niestety prezentuje taki poziom jaki prezentuje, nic się chyba w tej kwestii już nie zmieni), TVGry, arhn.eu, NRGeek, Polimaty, Spinkafilmstudio, i z tych mniej znanych (a raczej gdzieś pominiętych): Wirgliusz i CDDZeo. Tak to staram się unikać polskiego youtube'a, bo takiego burdelu to jeszcze nigdzie nie widziałem, żeby nie było, już 2 razy dawałem szansę polskim pożalsięboże youtuberom, ale za każdym razem, lekko mówiąc, mnie zawodzili. Generalnie staram się oglądać anglojęzyczne kanały, bo po pierwsze, pomagają mi poszerzać znajomość angielskiego, a po drugie content na nich jest zazwyczaj na znacznie wyższym poziomie + jest znacznie większy wybór.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Poza Bazyliszkiem nie ma nikogo ciekawego na pl youtube. 

to ta gościówa z żenującym poczuciem humoru?

ja polecę Brutala, bo jak go oglądam od 2k subów, to praktycznie nic się nie zmienił. jedynie z konieczności, bo nie będzie odpisywał teraz takiej masie ludzi (150 tysięcy), ale to taki przykład. nie zachowuje się jak dziecko i można się pośmiać.

nrgeek też sztos gościu, ale i tak najlepsze u niego to zagrajmy w crapa i lepszej serii do kolacyjki nie ma. 

wiadomo, rafon żeby pośmiać się z żenady, tvgry i to by było raczej tyle.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Amerykańskiej sceny nie oglądam, jedynie wtedy, gdy szukam jakiejś pomocy lub odpowiedzi (i patrz niżej)

Co do polskiego youtuba typu Stuu,Gimper,Rezi itp dziękuje. Lecą na kasę i na dodatek robią gówno filmiki dla dzieci, takie jest moje zdanie. 3/4 widzów u nich nie ma 15lat, znaczy no może poza Gimperem, też leci na kasę, ale czasami coś fajnego wrzuci i zobaczę raz na tydzień/dwa jakiś jego filmik i tyle.

Co do "mniej znanych polskich youtuberów" to oglądam sobie kanały o nazwie:

•  Wyprawy Leona- jak sama nazwa wskazuje robi różne wyprawy w miejsca typu opuszczone sztolnie itp
  • SargeThePlayer- ta osoba dla mnie to mistrz. Zawsze robi wszystko na 100%, nie prosi o lajki, czy jakieś reflinki, można z nim normalnie pogadać (potwierdzone info), to jest prawdziwy Gameplayowiec.
  • RobinSkateBoard- mniejszy youtuber, też bardzo fajny, skupia się przede wszystkim na Gothicu, ale miło się go ogląda.

Do tego oglądam typowe kanały obcokrajowców, którzy opierają się o tworzeniu piosenek na temat gier, są to Malukah(gorąco polecam) oraz Miracleofsound.

Reszta to typowe kanały ciekawostkowe typu TVgry, WiedźminekGeralt(mało znany), Wiedźminska Wiki lub coś komputerowego, czasami Morele, lecz ogólnie to oglądam pana- DawidN20v2.

Pozdrawiam Cieplutko.

Opublikowano

mam wyjaśniać dlaczego 99,9% polskiego yt do dno? 

pierwsze co mi na myśli przyszlo z polskich wartościowych jutuberów to fangotten.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

mam wyjaśniać dlaczego 99,9% polskiego yt do dno? 

pierwsze co mi na myśli przyszlo z polskich wartościowych jutuberów to fangotten.

99,9%. 80% nawet nie widziałeś*

Opublikowano

20m2, agis, Fanggotten, Allegro(Legendy Polskie), Arlena Witt, Baj-Kał, Astrofaza, Bazyliszek Chan, Bez Kanału, BrzydkiBurak, Dafuq & Dafuq+, Dominik Futbolove, emce□, Footroll, Fuzionek, G.F. Darwin, GragamelVlog, Gazeta.pl (Wywiady), Generator Frajdy, Jeleniejaja, Karol Paciorek, Krzysztof Gonciarz, Marco Kubiś, mietczynski, Na Gałęzi, Pasja informatyki, Polimaty, PROGRAMISTA NA WAKACJACH (Parę ciekawych vlogów i przemyśleń), Przez Świat Na Fazie, pyta.pl, Rob$on, SciFun, Sfilmowani, The Food Emperor, sukces.pl (Jak na razie obejrzałem 2-3 filmiki i to nie ktoś pokroju kołczaMajka, więc polecam xD),

Szymon Majewski, TO JUZ Jutro, Topowa Dycha, Topowe Teorie Spiskowe (Dla relaksu i z przymrużeniem oka można obejrzeć :D), Tylko Kino, Uwaga! Naukowy Bełkot, Włodek Markowicz.

To lista osób, które oglądam i z całego serca polecam, nie chciało mi się większości opisywać, więc musisz się pofatygować i sprawdzić content :P
A zapewne ciekawych i wartościowych kanałów jest jeszcze masa, więc aż tak źle nie jest z polskim youtube`m :D
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

99% polskiego yt to gowno i powinni zostac ukarani za lamanie prawa(kopiowanie, wyzywanie, oczernianie, reklamowanie hazardu, okradanie ludzi, demoralizacje). a i jeszcze mi powinni placic za to ze zasmiecaja mi Trending np. 

-- co to k***a ma byc??? abstrap***ly tego to sie nie da pozbyc, 20m2 co to za p***l? 
3.... WIŚNIA wisnie mam w sadzie, 10 rzeczy, które dowodzą, że Radom to stan umysłu on wie co to fakt i jego zdjecie...

Oczywiscie ta lista jest kilkanascie razy dluzsza, ale szkoda klikania, kazdy oczywiscie ogladnalem zeby ocenic. Potem na podstawie takich filmow dzieciom pierdoli sie w glowach. Czekam na zwolennikow tych ameb. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...