Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PogadajTu.PL << Moc Głosu | Nowa Jakość !

Gość dominik148

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak:

Prezentacja:

[+] Brak.

[-] Brak polskich znaków (czcionka)

[-] Zła gramatyka - "server" (powinno być "serwer" skoro Polska)

[-] Administracja a pózniej AUTOMATYZACJA - zdecydujta się.

[-] Tandetna czcionka która wygląda jakby dzieciak bazgrał.

Strona:

[+] Brak (czytaj niżej)

[-] Nie ładuje mi się (?) - https://scr.hu/Le039k

Serwer:

[+] Ładny banner w miare

[-] Spamujący zegar

[-] Brzydkie ikonki

[-] Brak kodeku muzycznego na poczekalni, gdzie gra muzyka (?).

[-] Układ kanałów (czytaj nasr... spacerami).

[-] Statystyki - brzydkie i za dużo miejsca zabierają.

[-] 7 Adminów na 20 osób online? Ciekawie xD

Ogólnie syf, wygląda jakby zrobione na pośpiech, nie oferujecie nic czego nikt inny nie ma. Nie widzę jakoś tego. Powodzenia, na tę chwilę nie polecam.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Gość dominik148
Opublikowano

Gdzie?.

Dzięki za uwagę - poprawione.

[-] Nie ładuje mi się (?) - https://scr.hu/Le039k

Pewno korzystasz z VPS/PROXY lub mieszkasz za granica Polski.

Styl ts'a robiliśmy tak aby było ładnie i żeby różnic sie chociaż trochę od innych ts'ów.

Bywa i tak.

[-] 7 Adminów na 20 osób online? Ciekawie  xD

6* - Serwer jest tworzony dla większego grona osób wiec tylu nas jest.

Dzięki za ocenę ! :)

Opublikowano

Gdzie?.

[-] Nie ładuje mi się (?) - https://scr.hu/Le039k

Pewno korzystasz z VPS/PROXY lub mieszkasz za granica Polski.

Styl ts'a robiliśmy tak aby było ładnie i żeby różnic sie chociaż trochę od innych ts'ów.

Bywa i tak.

[-] 7 Adminów na 20 osób online? Ciekawie  xD

6* - Serwer jest tworzony dla większego grona osób wiec tylu nas jest.

Dzięki za ocenę ! :)

1) Zmieniłeś przy edycji Grafiki

2) Dalej nijak to wygląda bo tekst pod jednym jest z dużej litery z przy kolejnym z małym XDDDD

3) Mieszkam w UK, a jeśli to powód do braku dostępu do strony, tym bardziej was nie polecam w erze gdzie tylu polaków mieszka za granicą.

4) Fajnie.

5 & 6) Mi się nie podoba (moja opinia)

7) Masz mnie za debila? Liczyć umiem - (https://scr.hu/NeD9dJ https://scr.hu/pmlown = 7 adminów)

Dalej nie polecam, i więcej marnowac czasu na ten tragiczny temat nie będę. Nie pozdrawiam.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Nie wiem czy zrozumiałeś o co chodziło @up, najpierw pod nagłówkiem ADMINISTRACJA piszesz z dużej litery a pod AUTOMATYZACJA masz pisane również małymi literami, poza tym zdanie :

Sewer jest w pelni zautomatyzowany w boty

nie ma większego sensu i chyba nie jest pisane w języku polskim.

Poza tym dlaczego mieszkanie poza granicami Polski ma uniemożliwiać zobaczenie przez kogoś strony. 

Wracając do serwera, po co komu w statystykach upload, download czy liczba kanałów ???????

Mam jeszcze pytanie czy naprawdę wydaliście $175 ?

Ogólnie serwer według mnie 6.5/10 (podoba mi się baner).

@Edit

Zauważyłem że czasami ping serwera skacze do 100 przy 17 osobach, trochę to niepokojące. 

Opublikowano

Powiem tak, wszedłem na serwer aby sprawdzić zmiany,i zostałem zaatakowany przez któregoś z Właścicieli - stranger'a.

Proszę:

1.png

Part 2:

2.png

Swoją drogą, użyciem słowa 'dekiel' specjalnie chciałem sprowokować, co mi się nie udało - więc tu lekki plusik :D

Zabrakło argumentów, więc zamknął sobie pw i niemogłem już odpisać:

3.png

@Maja.. zrobisz mi więcej ikonek z Google'a? xD

Ogólnie nie polecam - nie wiedział z kim do końca rozmawia, a jednak twierdził że wie więcej o mnie i moim serwie niż ja - ciekawie.

Plus, mówiąc o dojrzałości - zamykać sobie priv to jest akurat dojrzałe? xD

Śmiech na sali. Ten serwer to jakiś żart :D

Nie pozdrawiam i nie polecam.

Opublikowano

O jeny. :v

Na co komu to ilosc kanalów, upload, download?

Teamspeak polski podobno to czego tu widzę pełno angielskiego? 

Rangi 4FUN, Online, Offline,[cspacer1]» Publiczny [MAX 2/3/4/5] «

Na co komu ta zegarynka która tylko zasmieca serwer? Raczej każdy ma godzine w windowsie ;v

Wygląd, hmm, tutaj więcej spacerów niż włosów na głowie :v

Ehm, "[Nowy/a Na PugadajTu.PL]" - Pugadaj ?

Strona - The www.pogadajtu.pl page isn’t working - (?)

Nie polecam serwera. 

Opublikowano

@Casual za taką czcionkę powinni banować.

@dominik148

Ten serwer jest dramatyczny. Po wejściu powitał mnie bot grający słabą jakościowo muzykę i do tego tak głośną, że rozsadziła mi bębenki. Ogólnie wad jest tak dużo, że można by było na ich temat napisać pracę magisterską. Ograniczę się więc do wyliczenia tych najbardziej rażących.

1. Pusty regulamin.

2. Tak jak niektórzy zauważyli niepotrzebny zegar, który spamuje czat globalny i zasyfia cały serwer.

3. Zupełnie NIEPOTRZEBNE statystyki - ping, packet loss, download i upload (te dwie nie działają).

4. Każde słowo jest napisane wielką literą, jesteśmy w Ameryce czy w Polsce?

5. Strefa publiczna i prywatna jest umiejscowiona zdecydowania za daleko od poczekalni.

6. Spacje przed znakami interpunkcyjnymi. Ktoś powinien za to zawisnąć.

Co do strony to radzę zrezygnować z Cloudflare bo tylko blokuje stronę normalnym użytkownikom. Jak ktoś będzie chciał was zdosować to i tak to zrobi.

Opublikowano

Czy to żart? Ikonki z google? To się popisałeś wiedzą albo jej brakiem.

Tutaj SS z psd:

7325814842581291237309.png

Ikonki były robione od zera więc gościu nie ośmieszaj się i nie pogrążaj. Nie próbuj szukać błędów w innych projektach skoro temat jest o Twoim. 

Skoro boli krytyka to mogłeś nie wystawiać prezentacji serwera, który nie jest dopracowany i nie jest przemyślany. 

Tak ja koledzy napisali u góry, zegar na serwerze, a po co to komu? Niepotrzebny spam w logach i nadmierna ilość kanałów. Jak ktoś chce znać godzinę patrzy na komputer lub na telefon. 

A te kanały informujące to żart? Więcej nie mogliście ich nawalić? TeamSpeak3 to komunikator i ewentualnie program do zabaw/ konkursów, a nie jakaś maszyna. Ludziom zależy na tym czy serwer jest stabilny i bezpieczny, a nie jakie ma statystyki. 

Co do ikonek; województwa najgorszego sortu, brzydka - nieczytelna oraz mała czcionka w innych rangach. 

Powiedźcie mi czy Wy w ogóle posiadacie jakąkolwiek wiedzą na temat prowadzenia serwerów TeamSpeak3, inaczej.. czy Wy w ogóle znacie się na czymkolwiek?

Powiecie mi dlaczego Wasze rangi kanałowe są tymczasowe? Co Lider Gildii jest na chwilę? 

SS:

9265714842584731237309.png

To jakiś nieśmieszny żart, tak? 

Oprawa graficzna serwera jest banalna i brzydka. Nie wiem czy chcieliście iść po najmniejszej linii oporu czy to po prostu Wam się podoba ale idzie się załamać.

Co do prezentacji to też jakiś nieśmieszny żart, fuj.

Sądząc po postach w temacie serwer nie nadaję się do użytku, a Właściciele nie nadają się na ten moment do tworzenia projektów.

Jeśli nie potraficie przyjąć do siebie krytyki to spróbujcie innych metod reklamy serwera niż forum, na którym każdy swoją opinię może dać.

A i gościu moje ikonki latają po google? Super, widocznie cieszą się popularnością i ich jakość sprawia, że każdy chce je mieć.

Szkoda, że Twój serwer nie przyciąga nikogo i po wpisaniu Twojej nazwy w google nic nie wyskakuje. 

Nie sądzę żeby ikonki robione specjalnie pod jeden serwer były gdziekolwiek indziej udostępnione bo to poniekąd jest kradzież ale wiele osób się jej dopuszcza więc wcale bym się nie zdziwiła.

Jednak szkoda, że Twój wygląd serwera można zobaczyć na 3/4 ts-ach więc nie wiem czemu się wypowiadasz w kwestii oryginalności.

Jedyne czym się wykazałeś w temacie to brakiem wiedzy, doświadczenia oraz zdrowego rozsądku.

Nie polecam, nie pozdrawiam!

Gość dominik148
Opublikowano

Tutaj SS z psd:

Ikonki były robione od zera więc gościu nie ośmieszaj się i nie pogrążaj. Nie próbuj szukać błędów w innych projektach skoro temat jest o Twoim. 

Skoro boli krytyka to mogłeś nie wystawiać prezentacji serwera, który nie jest dopracowany i nie jest przemyślany. 

Tak ja koledzy napisali u góry, zegar na serwerze, a po co to komu? Niepotrzebny spam w logach i nadmierna ilość kanałów. Jak ktoś chce znać godzinę patrzy na komputer lub na telefon. 

A te kanały informujące to żart? Więcej nie mogliście ich nawalić? TeamSpeak3 to komunikator i ewentualnie program do zabaw/ konkursów, a nie jakaś maszyna. Ludziom zależy na tym czy serwer jest stabilny i bezpieczny, a nie jakie ma statystyki. 

Co do ikonek; województwa najgorszego sortu, brzydka - nieczytelna oraz mała czcionka w innych rangach. 

Powiedźcie mi czy Wy w ogóle posiadacie jakąkolwiek wiedzą na temat prowadzenia serwerów TeamSpeak3, inaczej.. czy Wy w ogóle znacie się na czymkolwiek?

Powiecie mi dlaczego Wasze rangi kanałowe są tymczasowe? Co Lider Gildii jest na chwilę? 

SS:

Oprawa graficzna serwera jest banalna i brzydka. Nie wiem czy chcieliście iść po najmniejszej linii oporu czy to po prostu Wam się podoba ale idzie się załamać.

Sądząc po postach w temacie serwer nie nadaję się do użytku, a Właściciele nie nadają się na ten moment do tworzenia projektów.

Jeśli nie potraficie przyjąć do siebie krytyki to spróbujcie innych metod reklamy serwera niż forum, na którym każdy swoją opinię może dać.

A i gościu moje ikonki latają po google? Super, widocznie cieszą się popularnością i ich jakość sprawia, że każdy chce je mieć.

Szkoda, że Twój serwer nie przyciąga nikogo i po wpisaniu Twojej nazwy w google nic nie wyskakuje. 

Nie sądzę żeby ikonki robione specjalnie pod jeden serwer były gdziekolwiek indziej udostępnione bo to poniekąd jest kradzież ale wiele osób się jej dopuszcza więc wcale bym się nie zdziwiła.

Jednak szkoda, że Twój wygląd serwera można zobaczyć na 3/4 ts-ach więc nie wiem czemu się wypowiadasz w kwestii oryginalności.

Jedyne czym się wykazałeś w temacie to brakiem wiedzy, doświadczenia oraz zdrowego rozsądku.

- Nie ja pisałem o tych ikonach etc.. (Na ss'ach jest nick "Stranger" a nie "xDominik") :)

@Upall

Dzięki wszystkim za opinie na pewno weźmiemy pod uwagę wasza krytykę i postaramy się poprawić serwer !

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tutaj SS z psd:

SS:

- Nie ja pisałem o tych ikonach etc.. (Na ss'ach jest nick "Stranger" a nie "xDominik") :)

@Upall

Dzięki wszystkim za opinie na pewno weźmiemy pod uwagę wasza krytykę i postaramy się poprawić serwer !

Pozdrawiam.

Jako, że jesteście w dwójkę Właścicielami ponosicie w dwójkę konsekwencje za bzdury pisemne oraz wymówione, a zwłaszcza, jeśli współpracujecie.

Skoro z nim współpracujesz powinieneś wiedzieć jaki jest i na co go stać. Stwierdzenie, że to on, a nie ja jest dziecinnym zachowaniem, które nie powinno mieć miejsca przy poważnym projekcie.

To co się dzieje na Twoim serwerze, kto ma na nim rangę i co dana osoba reprezentuje na danej randze jest już zależne w 100% od Ciebie i to Ty powinieneś brać za to odpowiedzialność. 

@Edit

Swoją drogą @Pantoflarz Twoje kanału na serwerze o pingu też raczej nie są potrzebne. Jak już jesteśmy obiektywni to bądźmy do końca. Posiadasz statystyki, które raczej nie obchodzą użytkowników.

7198014843076911237309.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...