Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot do Tibijki i Kasterii

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA  ,  POSZUKUJE SKRYPTA ZE JAK SA 3 POTOWRY TO UZYJE RUNY  " FIREBALL "   BADZ  " GFB "

Bije GFB na zaznaczony target jeżeli będzie w okolicy 3, lub więcej potworów.

auto 100 if [$mcount."$m.distance <= 7" >= 3] {useoncreature 3161 target | wait 1000}

mam pewnien blad gdyt chce wypakowac wyskakuje nie mozna ukonczyc akcji gdyz plik jest otwarty w innym programie

Który plik? Jakieś screeny?

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hejka! Pytanie do speców. Mianowice po włączeniu Elfika wyskakuje mi okienko, że jest to 3 dniowa wersja trial, zaznaczam OK i po chwili latania na bocie dostaje komunikat anglojęzyczny, że dostane za chwilkę kicka i mam znaleźć bezpiecznie miejsce do logowania, po czym faktycznie mnie wywala z gry. Pomożecie panowie? Dzięki, pozdrówki! :)

Opublikowano

DZIEKI Marchwj !!

A skrypt typu , assassin znika , stalker i on go uderza runa albo spellem ?

Dodaj w targetingu potwora Reveal  i ustaw atakowanie z jakiejś obszarowej runy. Pamiętaj, żeby ustawić HP% range od 0 do 100%. Postać będzie rzucała runkę tam, gdzie pojawią się te gwiazdeczki, co ją pokaże.

kywmIh1.png

Hejka! Pytanie do speców. Mianowice po włączeniu Elfika wyskakuje mi okienko, że jest to 3 dniowa wersja trial, zaznaczam OK i po chwili latania na bocie dostaje komunikat anglojęzyczny, że dostane za chwilkę kicka i mam znaleźć bezpiecznie miejsce do logowania, po czym faktycznie mnie wywala z gry. Pomożecie panowie? Dzięki, pozdrówki! :)

Niemożliwe, na pewno używasz Elfa z tego tematu?

Opublikowano

Siema, jakiego klienta Tibii używać, żeby połączyć się z tibijka? Oprócz tego z modułem elfa i ich klienta ze strony, bo tibia 8.6 nie hula :)

Przecież masz do pobrania kompatybilny client w pierwszym poście.

Opublikowano

Pod altarona nie ma bota bo wykrywa pakiety automatycznie jedyna opcja by była z tego co wiem napisać nowego bota coś ala windbot, który by używał hotkeyi za nas :v

Opublikowano

HEJKA !!

POSZUKUJE SKRYPTU NA ZAKLADANIE LIFE RINGA 

WSZYSTKIE Z SKYPTY Z NETA NIE DZIALAJA , ZAKLADA I SCIAGA ,....

A JA POTRZEBUJE ZEBY ZALOZYL I JAK SIE SKONCZY TO ZEBY ZALOZYL NOWEGO ITD ...

Opublikowano

HEJKA !!

POSZUKUJE SKRYPTU NA ZAKLADANIE LIFE RINGA 

WSZYSTKIE Z SKYPTY Z NETA NIE DZIALAJA , ZAKLADA I SCIAGA ,....

A JA POTRZEBUJE ZEBY ZALOZYL I JAK SIE SKONCZY TO ZEBY ZALOZYL NOWEGO ITD ...

To nie jest temat do pisania próśb o skrypty, na przyszłość pisz tutaj - http://www.mpcforum.pl/topic/466447-skrypty-elfbot-ng/

Jak się skończy/zdejmiesz to założy z powrotem.

auto 200 equipring 3052

l9x6pQb.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...