Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot do Tibijki i Kasterii

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli co teraz juz nie potrzeba skryptu na loota? wystarczy wpisac w cavebocie?

Skrypt na loota, a na otwieranie cial to dwie rozne rzeczy. Marchwj dal Ci skrypt na otwieranie cial i zbieranie loota, ale nie musisz miec skryptu na zbieranie loota, bo loota ustawiasz tak jak zawsze w cavebocie.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łapcie, miałem na wirtualnej maszynie. Zablokowali, albo @Alve usunął z niewiadomych przyczyn. (jeżeli tak i nie chcesz, żeby ktokolwiek to pobieral to pw)
Alve już dodał.

Opublikowano

@Marchwj

Poprawiam linki. Cos sie musialo popsuc.

@Edit

Poprawione.

Prosze wszystkich o uzywanie opcji "Ignore others monsters". Jezeli juz bocicie to przynajmniej nie bijcie ludziom, ktorzy expia recznie, bo bardzo mnie to irytuje i ubijam czesto na miejscu jak widze takie zachowanie.

66j32w.jpg

Opublikowano

a jak pod tego klienta wgrac mape zeby miec odslonieta? :c

Pobierz z tibiamaps.io, trochę się będą róznić.

Uprzedzam pytanie. Mapy do tego klienta znajduja sie w folderze:

C:\Users\xxx\AppData\Roaming\Kasti\Automap

Nowicjusz
Opublikowano

Hej, w skanach widać, że syf się przewija. Czy to normalne w tego typu programach? I czy na stan dzisiejszy bot działa?

Opublikowano

Hej, w skanach widać, że syf się przewija. Czy to normalne w tego typu programach? I czy na stan dzisiejszy bot działa?

Tak dziala. Korzystam od 4 dni i nie mam zadnego problemu, nikt mi nie shakowal jeszcze postaci. Wydaje mi sie, ze te wirusy sa z kategorii tych nieszkodliwych. Przez 4 dni nie znalazlem zadnych anomali na firewallu wiec wydaje mi sie, ze smialo mozna uzywac.

66j32w.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Wiecie może jak ustawić, żeby robił runki, a kiedy pojawi się gracz na ekranie to daje automatycznie logout?

Opublikowano

Wiecie może jak ustawić, żeby robił runki, a kiedy pojawi się gracz na ekranie to daje automatycznie logout?

Skrypt na jedzienie, anty idle i pisanie nazwy czaru gdy mana >= x.

kiedy pojawi się gracz na ekranie to daje automatycznie logout?

Wystarczy zaznaczyć w Cavebocie tą opcję.

ne7y05o.png

Opublikowano

SIEMKA  WLASNIE JEST PROBLEM Z PICIEM POTOW   (  Znam elfa praktycznie w 80% )   wiem zakladka Healing tam sa opcje potowania ale to mi nie dziala ....

EXURA wbija  ( NIE POTUJE ;/ )

Opublikowano

SIEMKA  WLASNIE JEST PROBLEM Z PICIEM POTOW   (  Znam elfa praktycznie w 80% )   wiem zakladka Healing tam sa opcje potowania ale to mi nie dziala ....

EXURA wbija  ( NIE POTUJE ;/ )

Oczywiście po ustawieniu klikasz numerek i później save? Jeżeli nie zadziała to ustaw sobie leczenie w skrypcie. 

Opublikowano

OCZYWISCIE ZE SAVE DAJE ZA KAZDYM RAZEM BO PRZECIEZ EXURA DZIALA ...

SKRYPT CIEZKO GDYZ ID POTA JEST TAKIE SAMO JAK PUSTEJ VIALKI I HEALTH POTIONA CZYLI 2874

MASZ JAKIS POMYSL ?

NIE WIEM JAK DODAC OBRAZEK BO BYM CI POKAZAL SCREENA

Opublikowano

w Cliencie koło options / quest log itp jest napis "Menu" mysle, że znajdziesz to czego szukasz własnie tam.

@Alve

w skrypcie na logout wkradła się literówka

poprawiona wersja:

auto 200 if [$playersaround.8 > 0] logout

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...