Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam animu

'Harper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam animu, które będzie czymś rodzaju tych, które już obejrzałam:
Attack on titan
Dimension W
Hunter x hunter
Fullmetal alchemist
Death note
Najbardziej zależy mi na tej mega fajnej więzi między dwiema postaciami, przykładowo: Mikasa x Eren z AOT'a, Kyouma x Mira z Dimension, Killua x Gon z HxH i tak dalej.
+ Bardzo ważne, niech kreska będzie jakaś przyjemna dla oka, niech istnieją tam chociaż cienie. :c
Będę mega wdzięczna! :D

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na tej mega fajnej więzi między dwiema postaciami, przykładowo: Mikasa x Eren z AOT'a, Kyouma x Mira z Dimension, Killua x Gon z HxH i tak dalej.

Tengen Toppa Gurren Lagann

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Tengen Toppa Gurren Lagann

Wygląda fajnie, ale motyw robotów strasznie nie w moim guście... ._.

Opublikowano

Sword Art Online

Code Breaker

Sword Art - nie mogę się do niego przemóc.

Code Breaker - O! I to mi się podoba, od razu zabieram się za oglądanie. c:

Dzięki!

Tymczasem jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś tytuły godne do polecenia to śmiało piszcie.

Opublikowano

To że jesteś przydupasem mikołaja nie oznacza, że możesz nie stosować się do tego tematu

Przydupas mikołaja to nic, ona jest kobietą, co z doświadczenia wiem, jest najważniejszą rangą na tym forum -.-

Opublikowano

To że jesteś przydupasem mikołaja nie oznacza, że możesz nie stosować się do tego tematu

Przydupas mikołaja to nic, ona jest kobietą, co z doświadczenia wiem, jest najważniejszą rangą na tym forum -.-

Toż to kumulacja, jeszcze jakby była chińską żydówką na wózku to nic tylko lotto słać xD

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Witam, szukam anime, które będzie czymś rodzaju tych, które już obejrzałam:

Attack on titan

Dimension W

Hunter x hunter

Fullmetal alchemist

Death note

Polecam 11 eyes.
Opublikowano

Pod tą kategorią:

Kuroshitsuji - lokaj (diabeł) i pan.

Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin - więźniowie.

Death Parade - Decim (arbiter) z czarnowłosą kobietą (asystentką).

Te trzy tytuły ze względu na ciekawszą relację. 

Ogólnie myślałem nad podaniem jakiś tytułów z walkami, ale Death Note podany na końcu zbił mnie z tropu, więc sam nie wiem czego szukasz. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Katanagatari - 2 Osoby, nietuzinkowa fabuła, gorąco polecam.

Code Geass - chyba nie muszę opisywac(Powiazanie między głównym boh i jego przyjacielem),

Rainbow - Grupa przyjaciół próbujących znaleźć szczęście w uniwersum osadzonym w okolicach 2wojny światowej. 

One Piece - Luffy, pirat chcący zostac królem piratów poszukuje członków swojej załogi(przyjaciół), celem osiągnięcia swojego zamiaru,

Belzebub - Syn samego władcy demonów na wychowaniu u najwiekszego badassa w najgorszej japońskiej szkole? Sprawdź sam,

Gangsta - Dwójka szemranych najemnijków stawia czoła zleceniom...,

Hotaru no haka - film o rodzeństwie które utraciło rodziców podczas wojny, bardzo wzruszający, polecam.

= SygnaturA =

Made by... ME. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

+ Bardzo ważne, niech kreska będzie jakaś przyjemna dla oka, niech istnieją tam chociaż cienie. :c

Będę mega wdzięczna! :D

Ga-rei: Zero (fajna więź, ale jednak smutna :( )

Little Bustars

Spice and wolf (gdzie 3 sezon...)

Black bullet imo

Inu x Boku SS (relacja pani - służący/lokaj)

Jormungand (oddanie szefowej)

Kiseijuu: Sei no Kakuritsu (też fajna relacja pomiędzy obcym w ciele)

Pupa  :makka:

To takie z ciekawszych więzi myślę 

gfgdf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...