Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Deneris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam zawitam na starcie :D JS

Nie dziwie się, że polecasz - tak c*****o napisaną prezentację zrozumiesz tylko ty.

Masz racje lepiej iść na rayena ^^

Czekam na start serwera lecimy po topke

DiamondMT2.pl

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer polecam zawitam na starcie :D JS

Nie dziwie się, że polecasz - tak c*****o napisaną prezentację zrozumiesz tylko ty.

Masz racje lepiej iść na rayena ^^

Czekam na start serwera lecimy po topke

Może lepiej poleć sobie po rozum do głowy, zarób jakieś pieniążki, zapłać technikowi bo Ty nim Perguś nie jesteś! I postaw swoje serwery na nogi, potem leć w topke na innych serwerach, taka rada od serca. Hard jak hard nic ciekawego, mało edytowane pliki, długo nie postoi. 

SNq6Ku7.png

Uczeń
Opublikowano

Czym ten hard będzie się różnił od takiego classica (poza tym, że populacja kilkukrotnie mniejsza i niepewna stabilność (już to widzę jak postoi dłużej niż 6 miesięcy xD) )?

Opublikowano

A ja was zaskoczę i zagram ! :) 

Bardzo dawno nie grałem w metina więc trzeba wrócić do tej pięknej gry.

55 KU do G a od G1 do P można kupić jakiegoś tęczaka w IS?

Ps. Ten jednorożec jest okropny...

Opublikowano

Nie widze nic co by mnie zachecilo do gry, ale powodzenia zycze, bo patrzac na hejt to trudno bedziecie mieli na starcie. ^^

EVGA GTX 1070 SC

Intel Core I7 6700k 4.4ghz

DDR4 16GB 2666mhz

Z170a M3 GAMING

Opublikowano

Nie sądziłem że mnie tak zaskoczysz esej! fajnie.

55 KU do G a od G1 do P Kamyki Duchowe nie ma tęczowych kamyczków ;< ale Kamyki fajne dropią i nie będą za drogie.

+Tego jednorożca nie będzie w sensie ogólnodostępnego, ogólnodostępny jest tylko wojenny dzik, pancerna panda + reniferek.

Jednorożec będzie podczas odpowiednich eventów w IS jak i innych które wymienione są w prezentacji :)

Nie widze nic co by mnie zachecilo do gry, ale powodzenia zycze, bo patrzac na hejt to trudno bedziecie mieli na starcie. ^^

dzięki :) i może nie będzie ciężko teraz widząc całokształt jak to się rozwija etc. myślę że może być ciekawie nie ciężko, kolega up widzę że daleko do mnie nie masz, birmingham ;d zapraszam.

Opublikowano

Wszystko standardowo ale życzę wam powodzenia. :) 

Poprawcie waszą wiadomość co do fabuły, bo z tym to odwaliliście i te eventy autorskie :P

Powodzenia ! 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Wszystko standardowo ale życzę wam powodzenia. :)

Poprawcie waszą wiadomość co do fabuły, bo z tym to odwaliliście i te eventy autorskie :P

Powodzenia ! 

Jeśli chodzi o eventy to jeden autorski zobaczycie na starcie serwera :) który zostawiam niespodzianką do czasu waszego zalogowania.

Dla mnie napisać event autorski to kwestia czasu na opracowanie pomysłu + napisanie go co mi zajmie już bardzo krótko jak mam pomysł, na pewno zobaczycie ich sporo, nie będziemy wprowadzać tylko zwykłych eventów świątecznych na różne okazje ale eventy które będą mega fajnie udoskonalone.

Opublikowano

post-1033285-0-07564200-1484222534.png

Nie zaskoczyłeś.

Opublikowano

Nic nowego. Sety te same co na innych serwerach, dungeony mapy to samo. Nie polecam. 

To ja mam pytanie do ciebie : Co oczekiwałeś od serwera hard, który ma być podobny do starego Pl'a?

Bo może to być stary serwer w nowym wydaniu, lel.

Opublikowano

Dostaliście szansę posiadania reklamy na MPCforum, niestety nie potrafiliście jej wykorzystać. Możliwośc publikowania swoich serwerów została stworzona dla użytkowników, jednak nie możemy pozwolić na takie jawne granie im na nosach. Nie dość, że serwer połączeniem waszych poprzednich  to jeszcze dodatkowo jesteście nastawieni na szybki zarobek i zwinięcie się z serwera, forum nie ma zamiaru reklamować takich serwerów. Zgodnie z głosami, które otrzymaliśmy od anonimowych osób, wynika, że serwer jest tylko i wyłącznie postawiony tak, aby osiągnąć daną ilość pieniędzy, nie żeby służyć graczom przez dłuższy czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...