Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Deneris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mało przedstawione :x 

Nic nowego praktycznie, zwyczajny prosty hard :v 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Bardzo starannie zadbaliśmy o aspekt misji - cała fabuła została pisana własnoręcznie w dodatku są bardzo ciekawe nagrody.

Pasjonat
Opublikowano

Jak na razie to wątpię, że się przebijecie (nahajpowanym classic). Ciekawy jestem tych misji skoro cała fabuła pisana własnoręcznie. (dla fabuły w metina ludzie raczej nie grają)

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Bardzo starannie zadbaliśmy o aspekt misji - cała fabuła została pisana własnoręcznie w dodatku są bardzo ciekawe nagrody.

A jak z reklamą?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Concordia mi się podobała ale było 10 online max i szybko padała :( i w c**j reworków

zawitam na starcie mimo miliona reworków i mam nadzieję że nie zawiedziesz Marshall :)

Opublikowano

A jak z reklamą?

jest dość spora :) zapewne spotkacie swoich youtuberów etc na serwerze.

Concordia mi się podobała ale było 10 online max i szybko padała :( i w c**j reworków

zawitam na starcie mimo miliona reworków i mam nadzieję że nie zawiedziesz Marshall :)

nie milliona reworków może nie znasz prawdziwej historii a ja nie lubię się powtarzać :/ na szczęście administracja mpc forum mnie zrozumiała.

Opublikowano

Nie polecam bo vergin znów bedzie selac.. na dodatek fałszywa osoba

Nikt nie będzie nic selać dostęp do komend z przedmiotami etc mam tylko ja i Karmel.

Opublikowano

A jak z reklamą?

nie milliona reworków może nie znasz prawdziwej historii a ja nie lubię się powtarzać :/ na szczęście administracja mpc forum mnie zrozumiała.

no jaka ? że mpc usuwały prezki i 0 reklamy na yt i to taka historia a z tamtą ostatnią concordią to oszukali cie xD

ale mam nadzieje że będzie rywalizacja bo spoko serwer lubię takie :)

//edit

czy klient z tej strony już oficjal i można zakładać konta? :)

Opublikowano

A jak z reklamą?

no jaka ? że mpc usuwały prezki i 0 reklamy na yt i to taka historia a z tamtą ostatnią concordią to oszukali cie xD

ale mam nadzieje że będzie rywalizacja bo spoko serwer lubię takie :)

//edit

czy klient z tej strony już oficjal i można zakładać konta? :)

Tak klient oficjalny i konta można zakładać.

Opublikowano

Ładna prezentacja, krótko i na temat.

Ps. Polecam ;)

Opublikowano

Nic nowego. Sety te same co na innych serwerach, dungeony mapy to samo. Nie polecam. 

To ja mam pytanie do ciebie : Co oczekiwałeś od serwera hard, który ma być podobny do starego Pl'a?

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Serwer zapowiada się super ;) "Prosty" hard z fabułą. Jest co robić  ;) Poza tym wielki plus za nazwę  :lenny:  :lenny:

853051452970424392149.png

Opublikowano

Get gdzie Ty się tam pchasz na takie c*****e serwery :D.

Wątpię, że cokolwiek będzie z tego serwera.

Opublikowano

Ile razy można ruchać te same pliki -_-

jak masz coś do zarzucenia to to napisz :D a nie walisz treści sformułowane ;s raczej to nie są te same pliki jeśli tworzyłem je 3 miesiące.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...