Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Deneris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile razy można ruchać te same pliki -_-

jak masz coś do zarzucenia to to napisz :D a nie walisz treści sformułowane ;s raczej to nie są te same pliki jeśli tworzyłem je 3 miesiące.

Pozdrawiam

Wałkujesz k***a jedno i to samo gówno consrodia ;3

Japierdolee ile można ;3

Te pytanie również można zadać dla ciebie, jak tam divineworld.pl? xD

Czekam na serwer będzie klepa sakramencka :D

TY Perserga do budy  :D

Serwera nie polecam czysty syf robione gowno na jednym i tym samym nic tu nie ma itp itp itp itp 

Będzie u kogoś reklama ?

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny ''innowacyjny'' hard bez żadnych nowości, niczego ciekawego. Szczycić się fabułą w metinie to jak wychwalać kanapy w burdelu. W kółko to samo na każdym ''chcemy być podobni do pl'a/odtworzyć atmosferę'', a po tygodniu 10 osób na serwerze lub zamknięcie.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Ja zrobiłem jeden serwer, a on z tego co widzę to już chyba 4 albo 5 raz Concordie rucha. Spierdalaj na tego diamonda łaczku.

Opublikowano

Ja zrobiłem jeden serwer, a on z tego co widzę to już chyba 4 albo 5 raz Concordie rucha. Spierdalaj na tego diamonda łaczku.

Jeden serwer mi chodzi o pliki serwerowe.

Ok sorry już spierdalam :/

Coś więcej o niespodziance na start?

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Jeden serwer mi chodzi o pliki serwerowe.

Ok sorry już spierdalam :/

Coś więcej o niespodziance na start?

Grzeczny Piesek <3

Opublikowano

A ja czekam az zmienisz ten je*any "kod na diamondzie" 15. raz ;]  

Zikoosi

Opublikowano

Ja robię to jak wszystko działa(systemy etc.) rozważnie i takie jakie widzę że będą pasować a to na jakich plikach to zrobię jest nie istotne więc szczerze nie możesz określić co użyłem bo to nie istotne pliki się edytuje, możesz teraz iść i napisać tak 20 serwerom które użyły plików terenzo że znowu te pliki ile można :)

Opublikowano

Czekam na start jeden z lepszych hardów :p grałem troche na becie i są innowacyjne questy

JS xD

Nie chcę nic mówić, lecz 90% normalnych privów masz własne misje i fabułę ;) Więc nie wiem czemu Cię to tak zachwyca... To, że ty nie robisz misji nie znaczy, że na każdym serwerze tak jest.

Co do serwera to dupy mi nie urwał, lecz każdy serwer znajdzie swojego amatora.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Czekam na start jeden z lepszych hardów :p grałem troche na becie i są innowacyjne questy

JS xD

hahahhaa o k***a jeblem i leżę hahahhaa kolega z klasy stawia serwer (hmm to nie serwer) persi poleca ile błędów najebanych w prezce na informatyce w szkole robiliście ta prezke mogliście profesor od polskiego poprosić o pomoc :) Admini mpc proszeni o wywalenie tego czegoś do kosza :) Nie Polecam :) PS. Gdzie ta niesamowita FABUŁA :) śmiech na sali :)
Opublikowano

Jak dla mnie to serwer nic fajnego nie ma taki normalny serwer z 2011 - 2012 roku , będzie coś jeszcze dodane ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

1. Prezentacja tak naprawde nic konkretnego nie pokazuje

2. Duzo bledow jezykowych, co mnie osobiscie boli

3. Jesli uwazasz fabule za plus swojego serwera, to napisz cos wiecej o tym, zachec ludzi

Ogolnie to tylko stwierdzenie, ze jest autorska fabula mnie zainteresowalo, nic wiecej. Popros kogos, kto sie zna na pisaniu prezentacji, niech Ci pomoze, inaczej slabo widze przyszlosc serwera

Opublikowano

JS xD

hahahhaa o k***a jeblem i leżę hahahhaa kolega z klasy stawia serwer (hmm to nie serwer) persi poleca ile błędów najebanych w prezce na informatyce w szkole robiliście ta prezke mogliście profesor od polskiego poprosić o pomoc :) Admini mpc proszeni o wywalenie tego czegoś do kosza :) Nie Polecam :) PS. Gdzie ta niesamowita FABUŁA :) śmiech na sali :)

Brawo, założyciel serwera mieszka w Anglii od dobrych kilka lat, masz racje wymagaj od niego perfekcyjnej interpunkcji i ortografii.

Specjalnie dla Ciebie pomogę mu przy prezentacji żegnam.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

JS xD

Brawo, założyciel serwera mieszka w Anglii od dobrych kilka lat, masz racje wymagaj od niego perfekcyjnej interpunkcji i ortografii.

Jak ty pomożesz to będzie jeszcze gorzej  

Opublikowano

JS xD

To go wcale nie usprawiedliwia. To tak jakby pisał podanie do pracy i migał się tym, że mieszka x lat w Anglii. Poza tym - jeżeli się tego nauczył za młodu to ciężko zapomnieć. Zresztą, nie moja sprawa, ale coś takiego odstrasza, przynajmniej mnie.

Serwer dupy nie urywa, jedynym plusem jest ładna prezentacja, ale chyba nic poza tym. Typowa sklejka plików.

Powodzenia, nie zawitam.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Albo admini mają po 15-16 lat +/- , albo robią go typowe ameby umysłowe co to k**wa za składnia??

Zachęcacie mnie taką syfiastą prezką??? Idę się zrzygać. Cze nie wbije. Persega jak ta przerwa techniczna na daimondzie hahah !! <3  IQ -9 >> PERSGA ... Chwali serwer koleżki nie potrafiąc zadbać o ten syf da**** nie napisze całej nazwy bo się zrzygam, ciekawe  co kolega robi w zamian za dobrą recenzję persegi >> :----- (.) << 

Opublikowano

Nic nowego. Sety te same co na innych serwerach, dungeony mapy to samo. Nie polecam. 

To ja mam pytanie do ciebie : Co oczekiwałeś od serwera hard, który ma być podobny do starego Pl'a?

Tylko, że na starym plu nie było katakumb i baronówny xD

Miałem postanowienia noworoczne... Nie wypowiadać sie w tym dziale, ale jak zobaczyłem kolejny kotlecik od Paradise to muszę napisać...

Padnie jak każdy jego serwer a było ich milion. Nie polecam!

Opublikowano

Nic nowego. Sety te same co na innych serwerach, dungeony mapy to samo. Nie polecam. 

To ja mam pytanie do ciebie : Co oczekiwałeś od serwera hard, który ma być podobny do starego Pl'a?

To ja odpowiadam do ciebie.

Przykład na EQ WOJ

Stal, bojowy/parta. EQ po 54 może być jeden set.  Coś jeszcze?

Opublikowano

JS xD

To go wcale nie usprawiedliwia. To tak jakby pisał podanie do pracy i migał się tym, że mieszka x lat w Anglii. Poza tym - jeżeli się tego nauczył za młodu to ciężko zapomnieć. Zresztą, nie moja sprawa, ale coś takiego odstrasza, przynajmniej mnie.

Serwer dupy nie urywa, jedynym plusem jest ładna prezentacja, ale chyba nic poza tym. Typowa sklejka plików.

Powodzenia, nie zawitam.

Dzięki za swoje zdanie :)

Sbl już zaorał to gówno, można się rozejść.

https://youtu.be/e6ziriV_LFc

Aha, trzymaj się życzę fascynującego życia i przyszlości :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...