Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MakaveliHS - Fora IPB - Szybko, tanio, profesjonalnie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Kubek zablokował(a) ten temat
  • Kubek odblokował(a) ten temat
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

F5 ?...

Jesteś administratorem forum i GM na pandorze, a widzę ch**a tam kładziesz :) 

NIE Polecam.. Gram tam i ani razu nie widziałem Cię w grze, przelotnie jesteś na forum, takie osoby trzeba tępić.. Bez pozdrowień

Opublikowano
24 minuty temu, Librex napisał:

F5 ?...

Jesteś administratorem forum i GM na pandorze, a widzę ch**a tam kładziesz :) 

NIE Polecam.. Gram tam i ani razu nie widziałem Cię w grze, przelotnie jesteś na forum, takie osoby trzeba tępić.. Bez pozdrowień

???? xD

Na pandorze jestem od kilku dniu, w grze jeszcze nie mam rangi a z alchemikiem wspolpracuje od kilku lat więc dlatego jestem w teamie. Jakbyś był mądry to zauważyłbyś ile osob jest na forum a jestem sam i mam czas tylko w godzinach. O tym tez nie pomyslales? Nie rób mi tutaj spamu bo każdy kolejny post bede zgłaszał ;)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przekierowania domeny, autorskie regulaminy xD

Html to nie język. 

Jakie te "zabezpieczenia" oferujesz htaccess na acp? xD 

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
Dnia 7/1/2017 o 09:40, Ups... napisał:

Html to nie język. 

Jesteś ostatnią osobą, która mogła napisać to ostatnie zdanie xDD Twoje zabezpieczenia kończą się jak zwykle na wgraniu plików na hosting.

Pomijając włamania do bazy, blokowałeś tylko porty?

Co do autora, nie polecam, nic ciekawego.

sygna.png

Opublikowano
Dnia 1.07.2017 o 09:40, Ups... napisał:

Html to nie język. 

Ahahahahahahah żeś teraz doje**ł XDDDD 
Jak według Ciebie html to nie język, to co w takim razie? Weź sprawdź albo odwiedź jakiegoś programistę a wyśmieje Cie xD
Skrótowo amatorze, html jest językiem używanym do tworzenia stron- HyperText Markup Language a z skrótu wynika, jest to język ;) 
Ponadto, przeczytaj 200 razy temat i zobacz jakie zabezpieczenia daje. Jest napisane jak byk, podstawowe zabezpieczenia to jak dla mnie .htaccess i filtrowanie połączeń z skryptu do bazy to tak, takie zabezpieczenia mogą być nazwane podstawowe! Bo to podstawa :D nie wspomnę o jakimś wewnętrznym firewallu.
Ups... ja wiem na co Cie stać i na jakie amatorskie zabezpieczenia Cie stać więc proszę, odpuść sobie hejterowanie itd., bo sam wiesz, że mnie nie ugniesz w zabezpieczeniach nie żebym szpanował ale wyprzedzam Cie o 4 lata w praktycznej wiedzy ;) 

Co do oferty, NIE jest napisana chaotycznie, jak niektórzy wyolbrzymiają co potrafią, a później wychodzi jedno wielkie ścierwo :D no i krótko napisane bez jakichkolwiek szpanów oraz no kontakt jest jak w ofercie napisane- szybki, więc no mogę polecić! 

Z innej beczki:
Co do reszty amatorów, przed zahejtowaniem mojego postu 100 razy sprawdźcie moje umiejętności a potem hejtujcie, ok? 

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano
4 godziny temu, MS-Dekador napisał:

Jesteś ostatnią osobą, która mogła napisać to ostatnie zdanie xDD Twoje zabezpieczenia kończą się jak zwykle na wgraniu plików na hosting.

Pomijając włamania do bazy, blokowałeś tylko porty?

Co do autora, nie polecam, nic ciekawego.

Mówisz to tak, jakbyś miał bazę do której rzekomo się włamali. Pokaż mi choćby kawałek bazy z mojego serwera, a oficjalnie przeproszę Ciebie i autora tematu (i w gratisie dam Ci resztę tej bazy) xD

@kamil2321

Już tutaj praktycznie nie przesiaduje ale pamiętam Ciebie oraz nasze dyskusje i wiem, że jesteś osobą, która zawsze najwięcej szczeka, a jej umiejętności kończą się na postach na mpc, także daruje sobie jakąkolwiek dyskusje.

74f31dbf1675f.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Również polecam Makaveliego, spotkaliśmy się kilka lat temu na pierwszym lomaxie Krzyśka, a później na kolejnych serwerach.

Nie ma się do czego czepiać, bo przecież napisane jest co oferuje i nie kłamie.

• 2 tygodnie później...
  • Aive zablokował(a) ten temat
  • Gość odblokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...