Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MakaveliHS - Fora IPB - Szybko, tanio, profesjonalnie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbyś się pochwalić swoją "przeszłością"? Komu stawiałeś fora, jakieś przykłady Twojej pracy?

Ładna oferta, krótko, zwięźle i na temat. Jeśli nie jesteś z pokroju Reygrasa, tj. 200zł za gówno w papierku to jestem skłonna polecić.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Mógłbyś się pochwalić swoją "przeszłością"? Komu stawiałeś fora, jakieś przykłady Twojej pracy?

Ładna oferta, krótko, zwięźle i na temat. Jeśli nie jesteś z pokroju Reygrasa, tj. 200zł za gówno w papierku to jestem skłonna polecić.

Niestety nigdy nie uwieczniałem swoich prac na screenach, jedyne co mi zostało to film prezentujący projekt forum o grach

(To nie jest reklama bo forum juz dawno nie działa)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     200zł? xD Tyle chyba nawet nie wynosi suma cen mojego cennika.

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Niestety nigdy nie uwieczniałem swoich prac na screenach, jedyne co mi zostało to film prezentujący projekt forum o grach

(To nie jest reklama bo forum juz dawno nie działa)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     200zł? xD Tyle chyba nawet nie wynosi suma cen mojego cennika.

A to ładnie, ładnie. Nawet bardzo ładnie.

Być może się skuszę niedługo

Yup, 200zł xD http://scr.hu/0e04n/mfnok

A tak wygląda przez niego wykonanie profesjonalnego forum http://scr.hu/0e04n/g7l01

i myk ;v

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Gdzieś tam edytowany styl za 5zł widziałem albo 10, nawet spoko. Widać, że potrafisz je edytować, na forach rzadko Cię widziałem, ze dwa razy chyba najwięcej, może też przez to, że nie siedzę na każdym możliwym.

Co do oferty to sama w sobie ładnie opisana, wydaje mi się, że można polecić :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Gdzieś tam edytowany styl za 5zł widziałem albo 10, nawet spoko. Widać, że potrafisz je edytować, na forach rzadko Cię widziałem, ze dwa razy chyba najwięcej, może też przez to, że nie siedzę na każdym możliwym.

Co do oferty to sama w sobie ładnie opisana, wydaje mi się, że można polecić :)

Na invisionize są moje style, które robiłem 2/3 lata temu, więc wyglądają jak wyglądaja, ale staram się robić progres. Dzięki :)

A to ładnie, ładnie. Nawet bardzo ładnie.

Być może się skuszę niedługo

Yup, 200zł xD http://scr.hu/0e04n/mfnok

A tak wygląda przez niego wykonanie profesjonalnego forum http://scr.hu/0e04n/g7l01

i myk ;v

No to faktycznie wysoko się ceni xD

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Mogę polecić? Jeśli tak to polecam bo gość spoko, jak będę miał do zrobienia forum to napisze ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...