VioletMiszcz Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Cześć. Nazywam się Oskar i w podpunkcie "O mnie" nie będę się zbytnio rozpisywał ponieważ w internetach chce być jak najbardziej anonimowy. Na ogół jestem osobą spokojną, wyrozumiałą oraz pewną siebie, dlatego pisząc tę ofertę - wiem co robię. Nie lubię i też nie umiem pracować z nieodpowiedzialnymi i fałszywymi ludźmi, więc jeśli wybierzesz mnie na administratora zachowuj się w porządku a mój wkład w pracę będziesz miał gwarantowany. Jeśli komuś to przeszkadza, że za mało dałem się poznać to zapewniam, że pozna mnie lepiej w trakcie współpracy. Fora IP.B - Gwarancja na miesiąc (w ciągu miesiąca od postawienia forum WSZYSTKIE usługi, jakich klient sobie zażyczy wykonuje za darmo). - Modyfikacja hooków/aplikacji (w miarę możliwości) na życzenie klienta. - Przygotowanie szaty graficznej (tj. skinu forum) (na życzenie klienta). - Instalacja forum oraz przygotowanie go w 100% (nie licząc skinu). - Administrowanie forum (jeśli będzie taka potrzeba). - Podstawowe zabezpieczenia strony. - Znajomość języków: html, css. - Przekierowanie domeny. - Autorskie regulaminy. - Nieusuwania stopki jeśli widnieje "Copyright by MakaveliHS". - Płatności z góry za niektóre usługi. - Uczciwości ze strony klienta. - Szybkiego kontaktu. - Szacunku. E-mail: [email protected] GG: 32457105 USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemik1 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Polecam, wspolpracowalem dobre kilka lat ps. Odzywal bys sie czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbitx9 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zdecydowanie polecam! Sumienny i pracowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Polecam, wspolpracowalem dobre kilka lat ps. Odzywal bys sie czasem Dzięki, co jak Cie nigdy nie ma Zdecydowanie polecam! Sumienny i pracowity Dzięki /Odświeżam, oferta aktualna. USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Odświeżam, oferta aktualna. USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Odświeżam, oferta aktualna. USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Odświeżam, oferta aktualna. USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikk525 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 ODPISZ MI NA GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Odświeżam, oferta aktualna. USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradRychlik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dobra mordeczka jeszcze z czasów, kiedy sam robiłem fora pokroju RPGct Polecam jak najbardziej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Odświeżam, oferta aktualna. USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Odświeżam, oferta aktualna. USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Odświeżam, oferta aktualna. USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Odświeżam, oferta aktualna. USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Odświeżam USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 F5 USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 F5 USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 f5 USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 f5 USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Otwieram na prośbę (raport). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Odświeżam, oferta aktualna. USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 F5 USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Asdator. Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ładnie napisana oferta, mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 f5 USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VioletMiszcz Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 f5 USŁGI IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.