Risen. Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Cześć. Tak mi się jakoś nasunęło widząc post @AnalnyTerror na który aż chciałem zareagować "Haha" będąc przyzwyczajonym do facebooka wprowadzenie rekacji znanych z tego portalu. Mowa oczywiście o tym: Co Wy na to? Lajki i topka oczywiście by zostały, ale wydaje mi się, że dodatkowe reakcje byłyby dużym urozmaiceniem + nie trzeba byłoby pisać bzdurnych postów w stylu "c*****e, nie polecam" i dostawać warnów za spam. Po prostu kliknęłoby się np. Angry i wsio. Jakby coś było naprawdę, zajebistego (a nawet na tym miernym forumku użyszkodnikom czasem się zdarzy jakiś ciekawy projekt opublikować), to dawałoby się Wow. Jakiś (nie)śmieszny post jakiegoś trolla jak Kołcz @Risen. czy @AnalnyTerror to reakcja Haha itd. Odnośnik do komentarza
Creative Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie róbmy z MPC śmieciowego Facebooka, który sam w sobie jest dość dużą dawką raka. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Większego raka nie trzeba. Oczywiście na nie ;P Odnośnik do komentarza
Maja.. Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Bez sensu. Nie podoba mi się to na fb co dopiero na forum. Kolejny bezsensowny dodatek, który nie działa za dobrze. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie Odnośnik do komentarza
190475378597218903438 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza
carbonx Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jak dla mnie nie, lubię to w zupełności wystarcza, to forum a nie kolejny fb. Odnośnik do komentarza
Smoguś Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Przeciwny, same lajki muszą wystarczyć. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nie z wiadomych przyczyn. Odnośnik do komentarza
a.zmienie.se.nick Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 nie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.