Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wprowadzenie reakcji z Facebook'a do postów ;)

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Tak mi się jakoś nasunęło widząc post @1361622928-U485574.pngAnalnyTerror na który aż chciałem zareagować "Haha" będąc przyzwyczajonym do facebooka wprowadzenie rekacji znanych z tego portalu.

Mowa oczywiście o tym:

h0Sd7r6.png

Co Wy na to? ;) Lajki i topka oczywiście by zostały, ale wydaje mi się, że dodatkowe reakcje byłyby dużym urozmaiceniem + nie trzeba byłoby pisać bzdurnych postów w stylu "c*****e, nie polecam" i dostawać warnów za spam. Po prostu kliknęłoby się np. Angry i wsio. Jakby coś było naprawdę, zajebistego (a nawet na tym miernym forumku użyszkodnikom czasem się zdarzy jakiś ciekawy projekt opublikować), to dawałoby się Wow. Jakiś (nie)śmieszny post jakiegoś trolla jak Kołcz @Risen. czy @1361622928-U485574.pngAnalnyTerror to reakcja Haha itd. 

5465845486.png

Opublikowano

Nie róbmy z MPC śmieciowego Facebooka, który sam w sobie jest dość dużą dawką raka. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bez sensu. Nie podoba mi się to na fb co dopiero na forum. 

Kolejny bezsensowny dodatek, który nie działa za dobrze.

Jestem na nie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...