Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - nie mogę się zalogować do FUT ani Web App

HjureN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja właśnie dostałem wiadomość ze konto zostało odblokowane kontaktowałem się z nimi na czacie czekałem 4 dni.  Kurde a na drugim mi przysłali ostrzeżenie ze skrajności w skrajność ^^

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja właśnie dostałem wiadomość ze konto zostało odblokowane kontaktowałem się z nimi na czacie czekałem 4 dni.  Kurde a na drugim mi przysłali ostrzeżenie ze skrajności w skrajność ^^

Jak ci się udało połączyć z czatem?

Opublikowano

wchodzisz tu https://help.ea.com/en/ i tu zgłaszasz problem jest nawet na youtube jak to zrobić tylko muszisz po angielsku bo wiadomo polskiego czatu nie ma. A tu wiadomość: Thank you for contacting us regarding the action that was taken on your account.

Your concern led to a full investigation of your account. After reviewing your case, we found your concerns valid and justified, and access to your account was reinstated.
We appreciate your help and understanding in this matter.

Thank you,

EA.com Customer Relations

Opublikowano

helo,

jak tam sprawy ? odblokowali komus konto na ktorym bylo trainerowane? U mnie dalej dupa, zablokowali w sobote (14.01) jeszcze w sobote kontaktowalem sie na live chacie, kazali resetowac haslo, komputer, nie pomoglo. Na web appie komunikat ze ban, na FUT ze blad pobierania danych z konta. Meczylem im bule, i w koncu dostalem wiadomosc po pl : 

"

przyczyniania się lub nakłaniania do jakichkolwiek działań obejmujących hakerstwo, łamanie kodów, wyłudzanie informacji przez podszywanie się pod inną osobę, korzystanie z eksploitów lub cheatów i/lub rozprowadzanie podrobionego oprogramowania i/lub wirtualnej waluty/artykułów, bądź uczestniczenia w takiej działalności;

Po dokładnym sprawdzeniu Twojego konta oraz odwołania przez Ciebie zlożonego, informujemy, że działania podjęte na Twoim koncie zostały wykonane poprawnie, w pełnej zgodności z naszymi zasadami oraz procedurami.

"

Udalo sie komus odblokowac konto mimo trainerowania ? Bilans u mnie jest nie zaciekawy :D
Opublikowano

no to na jakiej zasadzie przyznaja zawieszenie a bana ? Uzywaliscie trainera czy za co to ? 

Raczej za frugo nikt nie dostal bana czy zawieszenie.

Opublikowano

tak używaliśmy trainera ale te zawieszenia dostaliśmy przed totami i chyba dlatego nikt tego nie wie o co w tym chodzi ale my mamy szanse na odzyskanie konta juz niektórym się udało a mają zablokowane nie masz żadnych szans.

Opublikowano

no ok rozumiem, tylko jak rozroznic bana od zawieszenia ? Dostales odpowiedz od Ea ze konto jest zawieszone tymczasowo a nie zbanowane ? czy po jakims komunikacie czy ostrzezeniach tak sadzisz ? 

w kazdym badz razie, odwolanie napisalem, a moze noz sie uda ;) szkoda troche konta, kart o wart. 3 mln gdzies bylo. 

zobaczymy co z tego wyjdzie, nowe konto w kazdym badz razie zakupione.

powodzenia

Opublikowano

Witam ponownie, postanowiłem kupić nowe konto, czy warto teraz na nim trainerować? od razu banują, czy zabierają konta?, wczesniej na trainerze latałem sporo  bylo git, tylko po tym co było ostatnio nie wiem czy chce trainerować

Opublikowano

ja traineruje na nowym koncie, nie tyle co na starym, ale bez zadnego ostrzezenia narazie. 

edit: trainera uzywam od 2 tyg ok. 

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

ktoś wyłapał znowu bana ? jakaś fala ? 

wydaje mi się że na trainerze mozna zrobic ok 2k meczów. Drugi raz bana wyłapałem w tych granicach. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...