Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - nie mogę się zalogować do FUT ani Web App

HjureN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sytuacja nie za wesoła bo konta są zawieszone i jak ktoś chce, żeby mu przynajmniej sprawdzili dlaczego to musi zadzwonić na infolinie. Prawdopodobnie będą sprawdzać ręcznie i jak ktoś sprzedawał coinsy to poleci ban a jak tylko trainerował to możliwe, że się odzyska konto.

Opublikowano

Ciekaw jestem iile to zajmie ja już czekam 3 dni na jakąś wiadomość albo cokolwiek, na koncie uzywałem tylko trainera ;d, nic nie odpisuja nic...

Opublikowano

Ciekaw jestem iile to zajmie ja już czekam 3 dni na jakąś wiadomość albo cokolwiek, na koncie uzywałem tylko trainera ;d, nic nie odpisuja nic...

Do 72h ale pewnie w dni robocze

Opublikowano

Dear Customer,

We have received your message regarding the action taken on your account.

EA's Terms of Service team are looking into this issue and will respond once the matter has been fully investigated according to our internal policies.

In order to thoroughly examine the matter there may be a delay in responding, however we will endeavour to provide you with a resolution in a timely manner.

Please note we are currently experiencing high volumes and this may result in a minimum delay of 72 hours. Please do not submit further appeals as this may reset your place in the queue. We appreciate your patience in this matter. 

Na razie takiego maila dostałem

Opublikowano

Dear Customer,

We have received your message regarding the action taken on your account.

EA's Terms of Service team are looking into this issue and will respond once the matter has been fully investigated according to our internal policies.

In order to thoroughly examine the matter there may be a delay in responding, however we will endeavour to provide you with a resolution in a timely manner.

Please note we are currently experiencing high volumes and this may result in a minimum delay of 72 hours. Please do not submit further appeals as this may reset your place in the queue. We appreciate your patience in this matter. 

Na razie takiego maila dostałem

Dostałeś jakąś odpowiedź ?

Opublikowano

Nic, jak nic nie dostane od nich to w poniedziałek będę dzwonił. Tak coś czuje, że to na czas Toty takie zawieszenia, jak po Toty nie odblokują to już nie ma co liczyć na odzyskanie.

Opublikowano

Dzwoniłem dzisiaj drugi raz ten łeb na infolinii nic nie może zdziałać oczywiście, kontaktował się z jakimś studiem, mówił że konto jest sankcjonowane i żebym czekał do końca tygodnia, a że wiadomo jak z nimi jest to nie ma się już co nastawiać.

Opublikowano

Własnie odzyskałem konto, dzowniłem na infolinie tydzien temu przesłali to gdzieś dalej, dostałem maila w poniedziałek,że sa opóźnienia i do 72h (minał tydzien ale co tam) obstawiam,że konto jest teraz pod lupą i nie warto bawić sie w trainery, nie sprzedowałem coinsów i dziś taki mail :
Witaj,

Nazwa produktu: [FIFA 17 ]

Dziękujemy za kontakt z nami w związku z działaniami podjętymi na Twoim koncie.

Twoje wątpliwości doprowadziły do pełnego dochodzenia na Twoim koncie. Po przeanalizowaniu sprawy, okazało się, że Twoje spostrzeżenia są usprawiedliwione oraz uzasadnione. Dopilnujemy tego by w przyszłości zapobiec tego typu pomyłkom.

Doceniamy Twoja pomoc i zrozumienie w tej sprawie.

Dziękujemy,

EA.com Customer Relations

Opublikowano

ja na koncie, które zgłosiłem mam odblokowane, a na drugim którego nie zgłaszałem mam nadal niedostępne

A ile czekałeś po tym jak to zgłosiłeś ?

Opublikowano

Pierwszy raz dzwonilem w poniedzialek tydzien temu,  dzisiaj drugi raz

Ale dzisiaj do nich dzwoniłeś i od razu Ci odblokowali ? Bo ja sie kontaktowałem z czatem tez dostałem tą wiadomość jak każy 72h itd ale na razie nic.

Opublikowano

U mnie sytuacja wygląda następująco

-2 tyg temu napisałem do nich ze konto zablokowane odpsali tydzien temu w poniedziałek że do 72 dadzą znać, minął tydzien dzisiaj i napisałem przed chwila wiadomość, zobaczymy co będzie następne, jeszcze jedno koledze wyżej odblokowano konto, mam pytanie trainowałeś ?, bo ciekaw jestem, jakieś ostrzeżenia dostawałeś wcześniej ?

Opublikowano

Witam z ranka, zastanawia mnie jedno, gdy kolega wyżej zadzwonił do nich tydzień temu w poniedzialek, i wczoraj odblokowali mu konto, to dlaczego mi nie mogą tego zrobić skoro też w poniedziałek wyslałem e-maila, a jak próbowałem sie do dzwonić to mnie szlak na infolini trafiał, przynajmniej jakąś wiadomosć mogliby wysłać, że sprawdzają konto albo coś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...