Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - nie mogę się zalogować do FUT ani Web App

HjureN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, 

Nie moge sie zalogowac do fut ani do web app

Gdy chce sie zalogować do fut wyskakuje:

w tej chwili serwery ea są niedostępne. spróbuj ponownie później.

A gdy chce sie zalogować do web appa:

LOGOWANIE NIEMOŻLIWE
Przepraszamy, ale wystąpił problem z logowaniem do aplikacji FUT Web App. Nie możemy zweryfikować danych Twojego konta FUT 17. Zaczekaj chwilę i spróbuj ponownie poprzez odświeżenie strony w przeglądarce. Więcej informacji zawiera serwis EA Answers HQ.
  • Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiadomo czy ban ale trochę to jest dziwne bo nie ma żadnej informacji o banie i od wczoraj tak się dzieje u większości co trainerowali lub sprzedawali coinsy

Opublikowano

Jedyne wyjście w tym momencie to czekać do poniedziałku na czynna infolinię. Możliwe, że ręcznie sprawdzają konta bo na awarie to ciężko liczyć bo Ci co normalnie grali to chyba nie mają tego problemu.

Opublikowano

Pisałem do ea i napisali że do 24-48 h powinno być ok

a jak sie polaczyles z tym czatem ea bo ja probowalem to sie nie wczytuje ten czat tylko caly czas pisze thanks for contacting us i mozna tk czekac i czekac

Opublikowano

Pisałem do ea i napisali że do 24-48 h powinno być ok

a jak sie polaczyles z tym czatem ea bo ja probowalem to sie nie wczytuje ten czat tylko caly czas pisze thanks for contacting us i mozna tk czekac i czekac

U mnie jutro rano będzie 48h więc napiszę czy działa

Opublikowano

Tak ale to dziwne zawsze było ostrzeżenie. A teraz to kompletnie nie wiadomo o co chodzi. No i przelałem sobie coinsy na drugie konto ale to raptem 25tys.

Opublikowano

Dziwna sytuacja u mnie pierwsze konto przestało działać następnego dnia a dziś drugie konto jedynie włączyłem jeden mecz i przez przypadek kliknąłem poza oknem i wywaliło z meczu jak porażkę 0-3 i wylogowałem na 30 min i ponownie zalogowałem i ta informacja, że serwery niedostępne.

Opublikowano

Wygląda na EA Rip ale tego to raczej dowiemy sie na dniach jak ktoś będzie miał jakiś nowy komunikat albo po prostu wszystko wróci do normy niech da znać

Opublikowano

O godz 17 minęły 48h, nic sie nie zmieniło napisalem do EA wczoraj o 12 nic nie odpisali, dziwne to jest że nic na E-maila nie dostaliśmy a ni nic...  dostali Ci co używali trainera bo kumple normlanie grają, szanse na odzyskanie konta jest 10%, jakbyście się czegoś dowiedzieli to piszcie 

O godz 17 minęły 48h, nic sie nie zmieniło napisalem do EA wczoraj o 12 nic nie odpisali, dziwne to jest że nic na E-maila nie dostaliśmy a ni nic...  dostali Ci co używali trainera bo kumple normlanie grają, szanse na odzyskanie konta jest 10%, jakbyście się czegoś dowiedzieli to piszcie 

Opublikowano

Nie można zmienić nazwy ID w Origin ( w ogóle nie ma nazwy) z tą informacją a na zbanowanych kontach można zmienić ID  tak więc to jest nowa sytuacja i nikt nie wie o co chodzi. Jutro trzeba zadzwonić na infolinię.

Opublikowano

Ktoś na forum po godzinie 16 napisał ze dostał ostrzeżenie za trainerowanie dzisiaj także to raczej nie może być ban skoro normalnie dalej wysyłają ostrzeżenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...