HjureN Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 WItam, Nie moge sie zalogowac do fut ani do web app Gdy chce sie zalogować do fut wyskakuje: w tej chwili serwery ea są niedostępne. spróbuj ponownie później. A gdy chce sie zalogować do web appa: LOGOWANIE NIEMOŻLIWE Przepraszamy, ale wystąpił problem z logowaniem do aplikacji FUT Web App. Nie możemy zweryfikować danych Twojego konta FUT 17. Zaczekaj chwilę i spróbuj ponownie poprzez odświeżenie strony w przeglądarce. Więcej informacji zawiera serwis EA Answers HQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianus89 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 u mnie to samo na 2 kontach :P podejrzewam banwave ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolbajek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie wiadomo czy ban ale trochę to jest dziwne bo nie ma żadnej informacji o banie i od wczoraj tak się dzieje u większości co trainerowali lub sprzedawali coinsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominho123 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 ktoś wie czy posypią się bany albo kiedy to odblokują? jest szansa na bana na koncie na którym nie miałem żadnego ostrzeżenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolbajek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jedyne wyjście w tym momencie to czekać do poniedziałku na czynna infolinię. Możliwe, że ręcznie sprawdzają konta bo na awarie to ciężko liczyć bo Ci co normalnie grali to chyba nie mają tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HjureN Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Pisałem do ea i napisali że do 24-48 h powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianus89 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Pisałem do ea i napisali że do 24-48 h powinno być ok a jak sie polaczyles z tym czatem ea bo ja probowalem to sie nie wczytuje ten czat tylko caly czas pisze thanks for contacting us i mozna tk czekac i czekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolbajek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Pisałem do ea i napisali że do 24-48 h powinno być ok a jak sie polaczyles z tym czatem ea bo ja probowalem to sie nie wczytuje ten czat tylko caly czas pisze thanks for contacting us i mozna tk czekac i czekac U mnie jutro rano będzie 48h więc napiszę czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HjureN Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Pewnie nic się nie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stegien94 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 I co działa komuś u mnie wszystko było ok i nagle bang mam to samo zero maili nie moge wejść na konto i mam podobny komunikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HjureN Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Trainerowałes w ostatnim czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stegien94 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Tak ale to dziwne zawsze było ostrzeżenie. A teraz to kompletnie nie wiadomo o co chodzi. No i przelałem sobie coinsy na drugie konto ale to raptem 25tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HjureN Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dostałeś już ostrzeżenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stegien94 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolbajek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dziwna sytuacja u mnie pierwsze konto przestało działać następnego dnia a dziś drugie konto jedynie włączyłem jeden mecz i przez przypadek kliknąłem poza oknem i wywaliło z meczu jak porażkę 0-3 i wylogowałem na 30 min i ponownie zalogowałem i ta informacja, że serwery niedostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stegien94 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Mam nadzieje ze tylko jak zawsze coś u nich i nie długo będzie działać bo to strasznie dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HjureN Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 To to jest Ban czy serwer Ea RIP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stegien94 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Wygląda na EA Rip ale tego to raczej dowiemy sie na dniach jak ktoś będzie miał jakiś nowy komunikat albo po prostu wszystko wróci do normy niech da znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolbajek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 U mnie już minęło 48h od zablokowania tak więc poczekamy jeszcze więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HjureN Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 ale to od wczoraj że naprawia to w 24-48 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driz123 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 O godz 17 minęły 48h, nic sie nie zmieniło napisalem do EA wczoraj o 12 nic nie odpisali, dziwne to jest że nic na E-maila nie dostaliśmy a ni nic... dostali Ci co używali trainera bo kumple normlanie grają, szanse na odzyskanie konta jest 10%, jakbyście się czegoś dowiedzieli to piszcie O godz 17 minęły 48h, nic sie nie zmieniło napisalem do EA wczoraj o 12 nic nie odpisali, dziwne to jest że nic na E-maila nie dostaliśmy a ni nic... dostali Ci co używali trainera bo kumple normlanie grają, szanse na odzyskanie konta jest 10%, jakbyście się czegoś dowiedzieli to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HjureN Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Na PC grają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolbajek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nie można zmienić nazwy ID w Origin ( w ogóle nie ma nazwy) z tą informacją a na zbanowanych kontach można zmienić ID tak więc to jest nowa sytuacja i nikt nie wie o co chodzi. Jutro trzeba zadzwonić na infolinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stegien94 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 No właśnie nic nie można zmienić ID w ogole nie widoczne maila zmienić nie można. Ktoś poza tym wrzucił ze tez ma taki problem tutaj http://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Login-Unavailable/td-p/5804572. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stegien94 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ktoś na forum po godzinie 16 napisał ze dostał ostrzeżenie za trainerowanie dzisiaj także to raczej nie może być ban skoro normalnie dalej wysyłają ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.