ŁaitHack Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam niedawno zakupiłem JBL Xtreme ale w prezencie dostałem dzisiaj taki sam.. i Moje pytanie jest takie czy mogę zwrócić tego JBL Co kupiłem do Media Expert i prosić o zwrot pieniedzy? ( Dodam że nie kupowałem tego JBL przez internet tylko w punkcie ) Odnośnik do komentarza
carbonx Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Tak, media expert przyjmuje zwroty w ciągu 14 o ile produkt ma oryginalne opakowanie i nie nosi śladów użytkowania. Odnośnik do komentarza
ŁaitHack Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Tak, media expert przyjmuje zwroty w ciągu 14 o ile produkt ma oryginalne opakowanie i nie nosi śladów użytkowania. Jesteś pewny ? Nie kupowałem tego towaru przez internet oddawałeś już jakąś rzecz i ci przyjęli? ( Tego JBL Używałem dokładnie 2 godziny ) ale wygląda jak nówka nic nienaruszone itp Odnośnik do komentarza
carbonx Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Generalnie to jest dobra wola sklepu, media expert taką wole ma, natomiast ostatni raz kupowałem tam jakieś pół roku temu więc nie jestem ci w stanie powiedzieć na pewno. Odnośnik do komentarza
Hoistone666 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie powinno być problemu, pakujesz wszystko idealnie tak jak było, masz paragon idziesz i mówisz że chiałbyś zwrócić towar i tyle. Tylko Lucyfer Jestem Hujston Odnośnik do komentarza
JambQ Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ja ostatnio oddawałem głośnik za 5 dyszek, po 10 dniach (dodam że użytkowany zanim się spierd***ł!). Bez żadnego problemu dokonałem zwortu, Pani tylko obróciła kilka razy w rękach aby go przejrzeć, podałem paragon i naruszone opakowanie i po sprawie Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W by Azb3sT^ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.