Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwrot towaru - MEDIA EXPERT

ŁaitHack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno zakupiłem JBL Xtreme ale w prezencie dostałem dzisiaj taki sam.. i Moje pytanie jest takie czy mogę zwrócić tego JBL Co kupiłem do Media Expert i prosić o zwrot pieniedzy? ( Dodam że nie kupowałem tego JBL przez internet tylko w punkcie )

Opublikowano

Tak, media expert przyjmuje zwroty w ciągu 14 o ile produkt ma oryginalne opakowanie i nie nosi śladów użytkowania.

Jesteś pewny ? Nie kupowałem tego towaru przez internet oddawałeś już jakąś rzecz i ci przyjęli? ( Tego JBL Używałem dokładnie 2 godziny ) ale wygląda jak nówka nic nienaruszone itp

Opublikowano

Generalnie to jest dobra wola sklepu, media expert taką wole ma, natomiast ostatni raz kupowałem tam jakieś pół roku temu więc nie jestem ci w stanie powiedzieć na pewno. 

Opublikowano

Nie powinno być problemu, pakujesz wszystko idealnie tak jak było, masz paragon idziesz i mówisz że chiałbyś zwrócić towar i tyle.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ja ostatnio oddawałem głośnik za 5 dyszek, po 10 dniach (dodam że użytkowany zanim się spierd***ł!). Bez żadnego problemu dokonałem zwortu, Pani tylko obróciła kilka razy w rękach aby go przejrzeć, podałem paragon i naruszone opakowanie i po sprawie :) 

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...