Skocz do zawartości

Doładowanie cashu w SF2 na steamie.

Thonder

Rekomendowane odpowiedzi

Napisz do supportu ewt. spróbuj przeinstalować skilla.

Bardzo często support się odcina i mówi że nie udziela wsparcia dla gry odpalanej przez steam. Wielu osobą nie udaje się właśnie doładować cashu i jest to problem który istnieje od dosyć dawna i nadal go nie naprawiono. Dlatego najlepiej korzystać z oficjalnej wersji gameforge.

Witam, mam kolejny problem z SF2...

Gdy klikam "doładuj cash" nic się nie dzieje, nie otwiera się żadne okno ani nic, choć powinno. Reinstalowałem grę, nie pomogło :(S

Skilla mam na steamie.

Ten sam problem miałem  jak ty  , odłożyłem sobie Hajs  na cash do gry , chciałem doładować i nie mogłem nic sie nie pojawiało , po prostu wersja steamowa jest zbugowana tak jak to @Smoguś pisał , najlepiej  przeżuć się na wersje oficjalną gameoforg'a , ja oczywiście przerzuciłem się mogę normalnie już ładować :).

ProjectCraft.pl
 Tryb survival+działki (MMO RPG modele 3d)
 Wersja 1.20.4

LINK: https://discord.com/invite/projectcraft

Trochę pokręciłem - nie będę cashu doładywać, nie jestem typem graczy, którzy marnują hajs na itemy do gry :)

Poprzez kliknięcie "doładuj cash" można użyć bonusowy kod na darmowe itemy - w tym przypadku z clansweb.com , lecz nie mam jak użyć, innego sposobu nie ma, jako iż mam SF2 a steamie :)

• 1 miesiąc temu...

Uwaga!!! Od kilku dni również gracze posiadający konta Steam mogą zalogować się na oficjalnej stronie SKILL'a i tam doładować Cash, więc nie powinno być już żadnych problemów.

A ja sam ostrzegam na zakup przez sms. Jeśli doładowujemy cash z 3 numeru telefonu (czyli przykładowo kupiliśmy już z numeru 500.... kiedyś kupiliśmy z 600.....) to na zakupie z trzeciego numeru telefonu, Gameforge weźmie pieniądze, ale nie da nam cashu bo jakajś ich "weryfikacja"

Ja już sam straciłem ponad 50zł przez zjebanie zakupu przez sms :) Polecam raczej przez telefon, kupować cash tylko przez rozmowę

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Doładowanie cashu w SF2 na steamie.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...