Thonder Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam, mam kolejny problem z SF2... Gdy klikam "doładuj cash" nic się nie dzieje, nie otwiera się żadne okno ani nic, choć powinno. Reinstalowałem grę, nie pomogło :(S Skilla mam na steamie. Odnośnik do komentarza
Smoguś Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Niestety, wersja gry na Steam jest jeszcze bardziej zbugowana, zalecam przesiadkę ze Steam'a na normalną wersję, ponieważ również miałem takowy problem i do tej pory go nie rozwiązałem. Odnośnik do komentarza
Umarly Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Napisz do supportu ewt. spróbuj przeinstalować skilla. Czas wziąć się do roboty Odnośnik do komentarza
carbonx Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Napisz do supportu ewt. spróbuj przeinstalować skilla.Bardzo często support się odcina i mówi że nie udziela wsparcia dla gry odpalanej przez steam. Wielu osobą nie udaje się właśnie doładować cashu i jest to problem który istnieje od dosyć dawna i nadal go nie naprawiono. Dlatego najlepiej korzystać z oficjalnej wersji gameforge. Odnośnik do komentarza
Ishubito Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam, mam kolejny problem z SF2... Gdy klikam "doładuj cash" nic się nie dzieje, nie otwiera się żadne okno ani nic, choć powinno. Reinstalowałem grę, nie pomogło :(S Skilla mam na steamie. Ten sam problem miałem jak ty , odłożyłem sobie Hajs na cash do gry , chciałem doładować i nie mogłem nic sie nie pojawiało , po prostu wersja steamowa jest zbugowana tak jak to @Smoguś pisał , najlepiej przeżuć się na wersje oficjalną gameoforg'a , ja oczywiście przerzuciłem się mogę normalnie już ładować . ProjectCraft.pl Tryb survival+działki (MMO RPG modele 3d) Wersja 1.20.4 LINK: https://discord.com/invite/projectcraft Odnośnik do komentarza
davidq20 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 zawzwsze mozesz zakupy w grze zrobic na stronie steama tylko nie cash niestety no tak to bywa ze steam to gowno kazdy o tym wiem ehh nie ma juz starych dobrych piratow za pare lat kompa trzeba bedzie wyrzucic bo jak nie zaplacisz nie zagrasz Odnośnik do komentarza
Thonder Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Trochę pokręciłem - nie będę cashu doładywać, nie jestem typem graczy, którzy marnują hajs na itemy do gry Poprzez kliknięcie "doładuj cash" można użyć bonusowy kod na darmowe itemy - w tym przypadku z clansweb.com , lecz nie mam jak użyć, innego sposobu nie ma, jako iż mam SF2 a steamie Odnośnik do komentarza
Ishubito Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 @Thonder nie tylko tobie to nie działa mi tak samo , wgl wersja steamowa jest zbugowana . ProjectCraft.pl Tryb survival+działki (MMO RPG modele 3d) Wersja 1.20.4 LINK: https://discord.com/invite/projectcraft Odnośnik do komentarza
Thonder Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 A inni mają na steamie SF2 i mogą doładowywać normalnie cash itp. Wcześniej w wakacje jeszcze działało mi - przez długi czas nawet nie klikałem tego "doładuj cash", chcę aktywować kod clanswebu w tej zakładce, a tu niespodzianka - nie działa Odnośnik do komentarza
Ishubito Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 @Thonder ja tak samo około 2miechy temu działało to ale teraz ani w tą ani w tamtą nie działa próbowałem wszystkiego ale nie mg za chiny kody clasnweb aktywować. ProjectCraft.pl Tryb survival+działki (MMO RPG modele 3d) Wersja 1.20.4 LINK: https://discord.com/invite/projectcraft Odnośnik do komentarza
carbonx Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Uwaga!!! Od kilku dni również gracze posiadający konta Steam mogą zalogować się na oficjalnej stronie SKILL'a i tam doładować Cash, więc nie powinno być już żadnych problemów. Odnośnik do komentarza
weCzarek Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Uwaga!!! Od kilku dni również gracze posiadający konta Steam mogą zalogować się na oficjalnej stronie SKILL'a i tam doładować Cash, więc nie powinno być już żadnych problemów. A ja sam ostrzegam na zakup przez sms. Jeśli doładowujemy cash z 3 numeru telefonu (czyli przykładowo kupiliśmy już z numeru 500.... kiedyś kupiliśmy z 600.....) to na zakupie z trzeciego numeru telefonu, Gameforge weźmie pieniądze, ale nie da nam cashu bo jakajś ich "weryfikacja" Ja już sam straciłem ponad 50zł przez zjebanie zakupu przez sms Polecam raczej przez telefon, kupować cash tylko przez rozmowę ♥ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.