Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Rekordy Wbijania Expa Lvl

67bodyproeq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up, chyba chodziło Ci o ksiege lidera ^^, a tak wogóle do pana ktory twierdzi jak zalozyl 2 pierscienie i lidera to tak, TEN PIERSCIEN Z IS w rogu, jego się nie ubiera, zablysnales inteligencją... Pozdrawiam

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

1-70 w 3,5 sekundy

Temat jest głupi tak jak jego założyciel z tego co się porientowałem dostał on konto i nie zna się nic a nic na grze a że pewnie nikt mu nie chciał powiedziec jak szybko wbic 68 lvl z 67 założył taki bez sensowny temat tyle odemnie

Opublikowano

ja wbilem od 1 lvl do 98 w 1,5 sec mialem ksiege dupy dawala 1kkkk expa za dzikiego psa i pierscien dupy ktory dawal 50kkkk expa mowie zamknijcie ten temat

Opublikowano

Temat do spamu. Fajnie :P

Jak czytam te "poważne" wypowiedzi (np. od 1 do 70 w tydzień lub od 75 - 80 w tydzień) to śmiać mi się chce :D

Od 67 do 68 - 2, 3 dni :)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Przesadzacie...

Jest taki jeden gostek, on na full-expie jechał, w większości z pierścieniem expa. W grudniu zrobił postać i na praktycznie ciągłym expie 2-3h dziennie ma w dzisiejszym dniu 80lv. Czyli 0lv-80 - 6miesięcy. Licząc że miesiąc ma 30dni = 180 dni, co daje (3h dziennie) - 540 godzin gry ~300k minut... Choć nie wiem ile dokładnie ma, fakt, że od grudnia do końca ferii (w pod koniec lutego) wbił bodajże 70lv, a potem expił w miedzyczasie moją postać od 65->69 i 99% :D No ale bez jaj, że w tydzień 60... chyba że archerem od 30lv z poli na p i w v2 rura

FRONTSIDE

Szukam dobrych zespołów POLSKICH metalcore'owych i trash'owych - > PW

Opublikowano

Temat nawet ok ale gdyby były dawane ss z minutami gry jako dowód i prawdziwe historie a nie zmyślone to byłby wszystko ok ;]

Co do tematu :

1dzień: 1-30lvl

2dzień: 30-34lvl

3dzień: 34-38lvl

4dzień: 38-40lvl

5dzień: zaczynam myśleć nad zarabianiem ;p

Gram od 5 dni ( postanowiłem znów wrócić na PL po 1,5 roku przerwy ;]) ;p i przyznaje się bez bicia że wbiłem to dzięki EM2 i bez IS.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

W 15 godzin od 51 do 53 ;] dam w V1 ;]p

Niejestem zbyt szanującym się USEREM, więc niemusisz dawać +..

Jaka w tym logika??

Ktoś zawsze będzie chciał Mi zrobić na złość, czyli jaka jest odwrotność??

POZDROX Dla All Userów MpcForum.Pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...