Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Rekordy Wbijania Expa Lvl

67bodyproeq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bmwtad

Bardzo ciekawe jak ja bodym z 76-78 bilem dobre 2 tyg.+ a Ty jestes taki szybki ? ;D tez v2 buff i lecialem + pierscien expa

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

W 2 dni 15 - 100lvl o.O

Jak czytam niektóre Wasze wypowiedzi to aż mi się śmiać chce . Na plu grałem długo może nawet bardzo długo bez is i wbiłem 60lvl a Wy wbijacie taki lvl w jakieś 4dni ? Nie no pozdro ...

Opublikowano

W 2 dni 15 - 100lvl o.O

Jak czytam niektóre Wasze wypowiedzi to aż mi się śmiać chce . Na plu grałem długo może nawet bardzo długo bez is i wbiłem 60lvl a Wy wbijacie taki lvl w jakieś 4dni ? Nie no pozdro ...

kiedys nie beło expbota

Opublikowano

hahah chyba z botem 24 na dzien wbijacie takie lvl.... Jak tak to prosze dam wam konto 15 lvl i wbijcie na nim 40 w dzien , skoro to takie latwe.Moge nawet wam cos tam kopsnąć zyla ( allegro) za to konto oczywiscie xD

dres.png- Ulżyj sobie - jebnij minusa i 1

hahah ale mnie zminusowaliście , parodia ;D ale mam to w dupie!

nie kopiować sygniatury !;D;D;P

Opublikowano

bmwtad

Bardzo ciekawe jak ja bodym z 76-78 bilem dobre 2 tyg.+ a Ty jestes taki szybki ? ;D tez v2 buff i lecialem + pierscien expa

A wiesz co to atlantyda noobq?

Opublikowano

Kumpel z 83-85 w 12godzin wyexpil :)

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Od 70 do 71 gromo nick basswoj okolo 10godzin expienia bo czym zrobilo mi sie nie dobrze i zwymiotowalem

xєnex glupi baranie ! nie bylo expbota? TO CHUJ ZE NIE BYLO!dla twojej wiadomosci to jest rekord expienia a ja wbije np 25lzl szybciej niz expbot!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

A wiesz co to atlantyda noobq?

Po twoich postach można wnioskować że masz max 60 lv, może jakiś ss postaci? W końcu mało kto ma tu 80+.

Temat bez racji, bytu, 3/4 info wyssane z palca.

Ja dzięki exp botowi w 24 h wbiłem 36 lv. 1-18 zwierzaki + zaprysy. 18-34 dzikusy i ostatnie 2 lv na pustyni

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Od 70 do 71 gromo nick basswoj okolo 10godzin expienia bo czym zrobilo mi sie nie dobrze i zwymiotowalem

xєnex glupi baranie ! nie bylo expbota? TO CHUJ ZE NIE BYLO!dla twojej wiadomosci to jest rekord expienia a ja wbije np 25lzl szybciej niz expbot!

coż bot ma IQ=120 i wogle sie nie męczy -.-

może ty wyexpisz szybciej ale botki 24/h

@EDIT

hah zauważyłem fajna rzecz którą dałem na czerwono

Opublikowano

hahahahahahahahahahahahahahahh wez dziecko idz z tego forum takie dzieci jak ty mnie juz wkurzają wbilem 41 w 3 h ta jasne wez cie dzieci neo pewne dostane z 30 minusów ale mie to wali

Opublikowano

wezcie sie zamknijcie jakmacie pisac takie durne posty . 83-85 w 2 dni ? haha chyba 2 miesiace . tylko spam robicie .

byw. moj rekrd od 39 do 42 w jeden dzien ...

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Drewko my to wiemy kto to wbil . ; DD

i pomysliles sie nie w 12h ale w okolo 18h .

nawet ma filmiki robione jak wbija .

podesle linki jak obrobi i wstawi filmiki na YouTube.

expil oczywiscie w grocie(bylem przy tym z Drewko) (mental eq all +9 <stal,parta,zlodziej,zal ITD.>)(zbyt duzo do wypisywania ;pp )

13shXw3.jpg

Opublikowano

NIewiezycie to idzcie na grymuar i zapytajcie sie ile expil mcrozner mial 83 i 2 dni pozniej 85, a ze to moj kumpel i czasami jestem u niego to wiem ile godzin expil

NIewiezysz?? To idz się powieś ze ty nie potrafisz tego osiagnać.

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Ktoś już pisał, że się mu chce śmiać, to ja się dołączam. Jak się jest no-life to można stracić poczucie czasu...

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Eh... gadacie głupoty , z 83 do 85 teraz to nie ma problemu...

Szaman leczenie, idzie na tzw ninje, luruje spota ucieka cały czas i wali tylko blyskawicami... nawet 1hp mu nie zabieraja

Tak samo WP... Odpala strach P,ostrzeP,zbrojka P, i full spot na klate...

Nie pamietam juz nicku, ale wiem ze koles wbil w okolo 1/2 dni z 82 na 85...

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Niektore posty sa poprostu dla szpanu nie da sie expic np od 60 do 70 w jeden dzien lub z 68 na 71 w 3godziny zaloze sie ze polowa osob tych co sie wypowiedziala nie ma takiego lv

2149k6b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...