Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Rekordy Wbijania Expa Lvl

67bodyproeq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1 - 43 w 1 dzien

43~50 - 2 dzien

50-53 - 3 dzien

53 - 60 4 dzien

60 - 63 5dzien

63-66 6 dzien

66 - 70 7 dzien

No fajnie tylko ze dziwnie wygląda 70lvl bez boja nawet B)

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

zal mi dzieci neo niech juz zamkną ten temat bo sie czat robi z tego dzieci wy mówicie ze w 12 h od 83 wbiles 85 to znaczy ze musiał byś wbic ponad 1,5kkk expa zal mi was dzieci nawet 50 lvl nie macie i gadacie ze w 1 dzien 43

Opublikowano

zal mi dzieci neo niech juz zamkną ten temat bo sie czat robi z tego dzieci wy mówicie ze w 12 h od 83 wbiles 85 to znaczy ze musiał byś wbic ponad 1,5kkk expa zal mi was dzieci nawet 50 lvl nie macie i gadacie ze w 1 dzien 43

Jaki zal .?! jesli nie potrafisz wbijac takich lvl to nie gadaj ze inni nie moga ....

i nie 1.5kkk expa tylko niecale 0.9kkk. Nawet nie wiesz ile sie ma expa na takim lvl do wbicia.

13shXw3.jpg

Opublikowano

36-44 1 h :) podexpiali w v2 :D

@UP ja zgłaszam tego gościa za multikonto :)

mozecie sobie skladac za multi konto .

niech sprawdza IP i niech powiedza czy to jest multi konto

a co do "bmwtad" to jeszcze nie mam 60 ale niedlugo wbije. a Drewko ma 71 wiec sie nie wtracajcie .

to co piszemy na forum to sama prawda. nie sciemniamy ludzi ktorym chcemy pomoc .

jeszcze jeden post do mnie albo do Drewko to zglosze.

13shXw3.jpg

Opublikowano

Niektore posty sa poprostu dla szpanu nie da sie expic np od 60 do 70 w jeden dzien lub z 68 na 71 w 3godziny zaloze sie ze polowa osob tych co sie wypowiedziala nie ma takiego lv

A mająć:

- Ślub z Buffką,

- Pierscien z IS + 50%

- Piercien z Metkow/Biologa +100%

- Ks Lidera +50%

- Item w małżeństwie na exp +50^

- Bonus na dzień dziecka +50%

Wychodzi że mamy 300% expa, i ogarniając 5-6 Grupek moim surakiem wbilem z 68 na 71 w 3 godziny :)

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

A mająć:

- Ślub z Buffką,

- Pierscien z IS + 50%

- Piercien z Metkow/Biologa +100%

- Ks Lidera +50%

- Item w małżeństwie na exp +50^

- Bonus na dzień dziecka +50%

Wychodzi że mamy 300% expa, i ogarniając 5-6 Grupek moim surakiem wbilem z 68 na 71 w 3 godziny :)

Ciekaw jestem jak włożyliście na siebie x2 Pierścień expa i księge lidera na raz jeżeli są 2miejsca i wybierasz albo 2pierścienie expa czyli max 250% albo ksiega lidera i pierścień i 200%expa więc nie wymyślajcie.

ja 60 vl do 67 vl jakies 3 godzini i tez miałem tak ja temten gosc 300%

Co do tego jedna osoba coś wymyśliła a 2ga już ja też tak zrobiłem .... żałosne.

Co do bmtw.. w 6 i pół godziny da się wbić od 1 do 41 jeżeli sam siebie expiłem wojem 57lvl mental w v1.

Jak nie wierzysz wejdź na gromo pokaże ci mojego woja i moją szamanke. Zademonstrował bym ci jak się expi tak tylko wiesz okradli mi konto w czwartek a jak nie wierzysz daj gg dam ci nick i pokaże postać i spytasz ludzi...

League of Legends

Opublikowano

1-31 w jeden dzień, ale kolega mnie expił do 20, a miałem eq na początek minimum +8 (z innej postaci) więc mi od 20 szybko szło

PS. miałem pierścien expa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...