DrCost Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam mam problem z podłączeniem domeny pod serwer teamspeak3. Domena jest na nazwa.pl wabi się 3game.pl mój kolega tez tam ma domenę podłączył ją tak samo jak ja i mu działa a mi nie. Jak próbuje się połączyć z ts3 za pomocą swojej domeny to moge ale jak ktoś próbuje to nie może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbonx Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Pamiętaj że przekierowanie domeny może trwać do 72 h a więc spokojnie poczekaj do jutra i sprawdź jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSanten Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Serwery DNS muszą się zaktualizować. To trwa nawet pare dni. (')(.)(;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrCost Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tylko ze na www normalnie wchodze przez domene ale nie moge na ts wejść za pomocą domeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik148 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dodałeś rekord SRV ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrCost Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 A to trzeba? moj kolega nie dodawał i mu działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Oczywiście, że trzeba dodać. W najnowszej wersji TS3 jest to wymagane. Twój kolega może nie ma zaktualizowanego klienta i dlatego może mu działać. Dodaj rekord SRV odczekaj kilka godzin i powinno działać poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.