Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warius Premium MUO | unique Season X | 50x Dynamic | 07.01.2017

nerav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez zrezygnowałem, zbyt duży grind patrząc na to, że ciężko wbić 1 rr przy expie 50 i zaludnionych spotach a co dopiero jak exp spadnie do 1 :p

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tez zrezygnowałem, zbyt duży grind patrząc na to, że ciężko wbić 1 rr przy expie 50 i zaludnionych spotach a co dopiero jak exp spadnie do 1 :p

Jest grind i będzie bo serwer jest tak ustawiony żeby nie znudził się po tygodniu. Co do expienia, nie rozumiem Cię, przecież są 2 suby, jest arena. Zawsze się jakiś spot znajdzie, a jak nie to istnieje coś takiego jak PK. Podchodzisz do gracza, klikasz CTRL, najeżdżasz myszką na jego nick i voila masz już gdzie expic  ^^

Opublikowano

Nawet nie wiem jak sie do donca wyslowic tym bardziej ze moje podejsc z przed niemal 6 lat bedzie inne jak wasze standardy. Z perspektywy Server zasluguje na szanse ALE dla mnie helper nisszczy gre. Spoty sa dodawane na slowo, a jeszcze dojdzie kupno itemow? Akuirat tego nie rozumiem ale kazdy p2w niszczy gre . Moze zle rosumiem ale milaj zabawy zycze i walczcie a nie na servach  50 on pl bo to sieszne

Jakies gadanie o Snajperze z Angela- zwykla podroba

Snajper(ee),Kijas(eMG),Amidamaru(sMG),Erotic(SM),Malinka(SM),Buffer(ee) a nie jakies pierdoly co po 6latach sie podaja za moj nick Snajper jest tylko 1,

Wyjasnienia sie przydadza... i jak mowie milej gry

Opublikowano

No to 1 rr biles 2 dni ale z każdym resem zmniejsza się exp aż w pewnym momencie jest exp 1x

Jakim KAŻDYM?

Co 10-ty res to jest każdy?

-------------------------------------------------

xLukasz

Opublikowano

Pomagacie jakoś na starcie? Może potrzebujecie jakiejś konkretnej postaci do ally? :D

Ja tak :D 

Moj nick w grze : Matt (2rr) MattRF (2rr) MattMG (1rr) :D 

Wbijac bo lepszego serwera low nie znajdziecie :) A na pewno nie polskie co beda miec max 50 online 

gif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...