Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warius Premium MUO | unique Season X | 50x Dynamic | 07.01.2017

nerav

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby ktoś miał coś dla EE, chętnie przyjmę/wymienie się..

Nie widziałem jeszcze nawet 1 itemu dla ELFA z dropajek..

Ps. Top 1 ;-)

-------------------------------------------------

xLukasz

Opublikowano

zapraszam do pl gildi i do gry, większość polaków w czołówce topki, nie jest jakoś super ciezko jesli się ma odpowiednie party i czasu by zerkac od czasu do czasu na helpera ;)

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

wlasnie z powodu kolesiostwa jakie jest czesto typowe gdy ludzie przechodza z serwow na serwy nie moglem znalezc pt i po kilku godzinach gry rzucilem gre bo jestem rankingowcem i szlag mnie trafial ze nawet w top30 nie bylem no ale trudno ... a moglbym byc pomocny szczegolnie podczas csa no ale trudno, widac niewiele osob gra juz w mu z dawnych czasow wigle i mnie ludzie nie kojarza to olac to ;p i jeszcze nie ma czasu spokojnie poznac tych nowosci z season X bo wszyscy od razu napierdalali (w sumie ich rozumiem) no ale wyszlo jak wyszlo ;p

Opublikowano

@up

Chcesz byc w topce, to pograj kilka dni. Nie patrzy sie na ranking po pierwszych dwoch dniach, bo wiele przypadkowych czynnikow ma wplyw na pozycje. Pograj 2 tyg i zobaczysz, czy bedziesz w topce. Serwer jest spoko, handel kwitnie. O party nie jest tak ciezko, trzeba popytac, pochodzic i sprawdzac auto party. 

Opublikowano

Ja jakos po ponad 6letniej przerwie wbilem i nie ma zadnego kolesistwa ani nic, gram sobie normalnie

Edit Czy to normalne ze na SM mi nie dziala bust z EE DMG BUFA?

Opublikowano

To ja nie wiem ale nie dostaje Busta do dmg +_+

Edit wyjasnione gm tak ustawil

Zamienie 2lvl elfie wingi na dk/sm

Znowu zrobiłeś dla mnie wingi.. ;-)

-------------------------------------------------

xLukasz

Opublikowano

Nom, z bufem sie wyjasnilo GM wylaczyl bo sm za duzy dmg robi. Swoja droga nie gram juz slabe te nowe kroniki a Helper psuje cala gre wszystko robi i mozna grac w tle, nuda po prostu. No nic Poza tym znajomym GMa jestem 1wszy w topce wiec jak na tak dluga przerwe i tak dobrze ;D wracam grac w Lineage2 powodzonka wszystkim i udanego CSa ;]

PS Lukasz ta 2pary 2lvl Elfie zrobilem hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...