Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warius Premium MUO | unique Season X | 50x Dynamic | 07.01.2017

nerav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chetnie bym zagral z tym ze ja w Mu nie gralem z 6lat jak nie wiecej (s2 wtedy byl :D) i ktos musial by mnie troszke poprowadzic... Typowo do farmy to eMG czy SM(i dla czego)?

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to  nie ma czego prowadzic, ja tez ostatnio malo gralem w mu ale sprawa jest prosta ze trzeba zrobic tak zeby jak najszybciej dobic do resetu a pozniej to juz mozna kombinowac bo bedzie latwiej

co do serwa to wlasnie moim zdaniem taka opcja jest najlepsza ... porzadnie dofinansowany serw, atrakcyjna rozgrywka duzo ludzi ... jakiestam opcje platne, inwestycja im sie zwroci, ludzie beda mieli spoko serw ... ciekawe tylko czy obronia sie przez ddosami i hackerkami no ale jestem dobrej mysli :)

Opublikowano

Chetnie bym zagral z tym ze ja w Mu nie gralem z 6lat jak nie wiecej (s2 wtedy byl :D) i ktos musial by mnie troszke poprowadzic... Typowo do farmy to eMG czy SM(i dla czego)?

Spokojnie, coś uciągniemy wspólnie. ;-)

Będę grał EE.

Nick: xLukasz

-------------------------------------------------

xLukasz

Opublikowano

@xLukasz to super widzimy sie w grze juz sobie zajmuje slocika w pt hehe. Nie wiem tylko czy zrobic eMg czy SM. Kiedys do farmy lepszy byl MG ale teraz tyle nowych setow eq czarow ,ze mysle jednak nad SM jak sadzisz?

Opublikowano

Chętnie Dojdę do PT ~ Standardowo BK ;) myślałem nad 2 acc z EE jakby były problemy z Party...

Może jakiś TS albo Discord co wy na to?

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

@xLukasz to super widzimy sie w grze juz sobie zajmuje slocika w pt hehe. Nie wiem tylko czy zrobic eMg czy SM. Kiedys do farmy lepszy byl MG ale teraz tyle nowych setow eq czarow ,ze mysle jednak nad SM jak sadzisz?

Lepiej SM, imho.

xLukasz

Opublikowano

U SM masz soul barier co jest mocno przydatne w pt. Ja biere eMG na początek a później sMG jak zdobędę mieczyk z ppwer slashem xD

Opublikowano

Zapowiada sie zacnie Ee Sm Bk bonus expa z ras jest eMg dodatkowy Es. Jaki beginer bonus najlepiej wziasc bo tylko skrzydla wygladaja dla mnie znajomo reszta to nawet nie wiem co to jest.

Ja juz zassalem klienta i konto zrobilem hehe;p

Opublikowano

Ciekawi mnie właśnie czy jak wezmę skrzydła na innym koncie to czy będę mógł je dać na główne konto. Normalnie small wingi można tradować w przeciwieństwie do pand itd ;p

Opublikowano

Bonus dla newbie będzie dopiero od 14 stycznia, my się nie łapiemy, ponieważ Web Shop jest OFF na tydzień.

xLukasz

Opublikowano

OKej tsa już mamy

co do small wingsow z cashu za darmo to jest do 14 stycznia i nie można tym handlować ludzie na forum Wariusu już o tym pisali

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Ciekawe jak sila sm bo chyba nim zagram , albo moze bk hmmm. 

Gral ktos na s10 dluzej , cos na low ? Jak wyglada sila sm wzgledem innych char ?? 

@@ TeamSpeak3 dla graczy  @@

ts1.awhost.pl:9994 - kanal   - WariusMu 50x   

@@ Zapraszam @@ 

gif.gif

Opublikowano

Jakaś ekipa jest, może nie będzie lipy jak to z innymi serwerami było... Na teamSpeaka wpadnę niebawem.

Chyba zagram vRF-em lub aGL-em to się zobaczy, chodź eMG też brzmi kusząco :D

Opublikowano

Zapraszam na Ts'a Kanał Warius !

ts1.awhost.pl:9994

@UP

Ewentualnie zmień E-mail / Login lub coś kombinują przed startem ;)

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...