Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mikro - ts3

Amitielis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jestem posiadaczem słuchawek Tracer Sphere 7.1. I cóż, piszę tutaj gdyż mi mikrofon nie działa.. znaczy, działał. Do dziś. Po podłączeniu słuchawek (słuchawki na USB) wszedłem na TS3. Chciałem z paroma osobami pogadać a tu klops.. nie wykrywa głosu. A raczej wykrywa, tylko nie słyszą mnie inni. Mam na Push-To-Talk, jednakże i na VAD, i na ciągłej transmisji mnie nie słyszą. Czy to problem mikrofonu? Raczej nie, bo sprawdzałem czy jest głos - jest. Już reinstalowałem TS3, jednak nadal nie działa. Bardzo proszę o szybką pomoc. Dzięki. Jeśli chodzi o screeny, to piszcie co potrzebujecie, a wam dam je.

Opublikowano

W ustawieniach ts masz na pewno wybrany dobry mikrofon? Jeżeli tak to czy na 100% mikrofon jest w pełni sprawny? Jeżeli tak to czy na pewno masz uprawnienia do mówienia na kanale? Jeżeli tak to na razie nie mam pomysłu....

Opublikowano

Wszystko mam, jest to klanowy ts, więc mam pozwolenie na mówienie. Jedynie na kilku kanałach zablokowane, ale to wiadomo. I tak, mam dobre mikro ustawione, zresztą, jedyne ma oznaczenie USB :D

Specjalista
Opublikowano

58UJX9.jpg

Wykonaj test mikrofonu, używając powyższych narzędzi.
Musisz kliknąć „Rozpocznij test” i wtedy coś mówić. Powiedz czy będzie coś się pokazywać na pasku wyżej. Jeśli będzie to musisz ustawić ten suwak, tak by to co się pokazuje wystawało poza niego.

Mam nadzieję, że rozumiesz xD

Opublikowano

Mikrofon jest sprawny w 100%, test ten cały był przeprowadzony, jednak nie sądziłem, że ruszanie tym suwakiem mi coś da. Dzięki za pomoc, teraz sam siebie słyszę :D Temat do zamknięcia, pomoc udzielona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...