Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CreativeMetin2

FriQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podoba mi się, że pelerynka się nie kończy. Bo głupotą jest dawanie kończącej się pelerynki. Są zazwyczaj i tak gówno warte, a tylko irytuje, że nie możemy spamować bo się skończy (przyzwyczajenie z prostszych serwerów).

Opublikowano

Od dzisiaj jest dostępne forum serwera CreativeMetin2. Zapraszamy do dyskusji na temat serwera.

podoba mi się to, że forum nie jest stawiane na gównianym nulledowanym IP.Boardzie tak jak nie powiem forum jakiego serwera, tylko na darmowym i w pełni legalnym ( choć polecałbym wam MyBB ), co do serwera to wydaje mi się że wbije i zajrze ;)

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

Swoją drogą co wy wsadziliście do klienta, że instalka waży 2.2GB, a cały klient 2.4GB? Z tego co ogładałem w plikach to MPCforum.epk ma wagę 50% przeciętnego klienta.

Zagrać zagram, ale po prostu ciekawi mnie to. Te dungeony itp tyle ważą? :D

Opublikowano

"Drodzy Gracze,

Ze względu na dodatkowe prace techniczne,podjęliśmy decyzję o przesunięciu godziny startu serwera na godzinę 21.00. 
Rejestracja oraz IS będą dostępne już od godziny 18.30
Za utrudnienia przepraszamy.
Administracja"

https://www.facebook.com/CreativeMetin2Official/

Tak więc nie ma co tu siedzieć skoro dopiero 21, heh

Opublikowano

@Challenjour

rejestracja jest o 19:30 ;/ zobacz na stronei glównej

Drodzy Gracze, Ze względu na ataki na stronę serwera rejestracja będzie dostepna o godz 19.30 a planowany start odbędzie się o 21. Za utrudnienia przepraszamy. Administracja

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

XDDD Za tydzień? XDD Za tydzień to macie taką konkurencję, że nikt tu nie wejdzie.

Wyrzućcie tą porażkę z zapowiedzi. Już wiemy czemu do ostatniej chwili było w zapowiedzi, a nie jak zgodnie z regulaminem w publikacjach. Wiedzieli, że dziś nie wystartują, ale graczy w c***a robili, że będzie start.

Opublikowano

No niestety.

Miałem wbić, ale przesunięcie startu o tydzień?

Zbyt dużo konkurencja.

Zapowiadał się ciekawie, ale no niestety.

Powodzenia, bo modele itp fajne.

Opublikowano

Ej no panowie bez jaj :D Co to za problemy? Jeżeli potrzebujecie pomocy to walcie do mnie na pw, bo nie chce żebyście nam konkurencje robili i startowali w tym samym dniu :D 

Opublikowano

Ej no panowie bez jaj :D Co to za problemy? Jeżeli potrzebujecie pomocy to walcie do mnie na pw, bo nie chce żebyście nam konkurencje robili i startowali w tym samym dniu :D

u was z samego itemszopa jest ze 100 na potwory + ileś tam bossy i metiny więc cicho xD 

Opublikowano

u was z samego itemszopa jest ze 100 na potwory + ileś tam bossy i metiny więc cicho xD

i 2x tyle do zdobycia w grze ^^ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...