Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] Tania maszyna VPS

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

microvps.pl

Nie polecam. Nic nie pojdzie na nim.

Weź sboie lvlup.pro, albo przejdz się na pocztę i zrób przelew na ArubaCloud

Opublikowano

Nie polecam lvlup.pro OpenVz na sinusboty tylko kvm u nich.

Ja używam OpenVZ do sinusbota i nie ma żadnych problemów ani zastrzeżeń do działania.

Opublikowano

Ja używam OpenVZ do sinusbota i nie ma żadnych problemów ani zastrzeżeń do działania.

To jak kiedyś u nich byłem to mówili że dosuje od nich z maszyny a okazało się że to sinusbot robi takie przeciążenie i blokowali maszynę ciągle.

giphy.gif

Opublikowano

To jak kiedyś u nich byłem to mówili że dosuje od nich z maszyny a okazało się że to sinusbot robi takie przeciążenie i blokowali maszynę ciągle.

ja mam na lvlup.pro OpenVZ od pół roku jak nie więcej i nie miałem żadnych problemów z vpsem.

mam na nim 

9 paneli z sinusbot

ABot (płatny)

Obciążenie  1400 mb ramu i 40% cpu

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Witam

Poszukuje taniej maszyny VPS tylko pod SinusBot czy ktoś poleci mi jakoś maszyne VPS specjalnie pod tego bota??

Ale na https://lvlup.pro/ można też płacić PSC.Wystarczy doładować PSC na swoim koncie.Ale za doładowanie PSC jest doliczona prowizja 14%.

Opublikowano

Używam lvlup.pro - maszyna z 6GB za 30zł na miesiąc u mnie spisuje się pod 8 sinusbotów (testowo utrzymywała nawet do 20), 6 botów w php, stronę internetową.

Wydaje mi się że jeśli idziesz w ilość tych botów to możesz tu spróbować :)

Jakość też jest dobra - 0 scin, brak problemów z pingiem itp. mimo że to wirtualizacja OpenVZ.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej polecam Lvlup.pro ponieważ jest to chyba jedyny sensowny hosting jesli chodzi o ceny do wydajnosci. Wiele sposobow platnosci takich jak PSC i SMS co jest wielka zalety przy tych parametrach ktore dostajemy i jakosci lacza. Kolejnym plusem jest tez bardzo rozbudowane forum serwerowni na ktorym pomagaja uzytkownicy jak i administratorzy hostingu. Zapas mocy wystarczy na rozne boty etc. lub na serwer gier dla grupki znajomych ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...