Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mapa] Świąteczne lobby na Twój serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za małe te lobby, osobiście mi się nie podoba.

...

Opublikowano

Świąteczne bo jest śnieg na mapie ? >.< Dodaj jakieś latające bombki, laski, w powietrzu pajęczynę co będzie udawało spadający śnieg, choinkę, sanie mikołaja ? renifery ? elfy ? 

Opublikowano

Świąteczne bo jest śnieg na mapie ? >.< Dodaj jakieś latające bombki, laski, w powietrzu pajęczynę co będzie udawało spadający śnieg, choinkę, sanie mikołaja ? renifery ? elfy ? 

dobry pomysl

Opublikowano

Słabizna. Każdy sam by sobie takie coś zrobił. 1/10.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Oceniac i komentowac kazdy potrafi, ale ty to opanowales to do perfekcji.

Opublikowano

Oceniac i komentowac kazdy potrafi, ale ty to opanowales to do perfekcji.

Ale taka prawda, dodająć śnieg tworzysz ten świąteczny klimat na mapie ? 20 minut roboty, naj więcej pierdzielenia sie to z tymi napisami.  

Mi się osobiście nie podoba, chyba większość, będzie tego samego zdania co ja :)

Opublikowano

Przeciętna mapa, jak dla mnie 4/10. Oczywiście na zachętę i podjęcie się większych projektów. :)

Opublikowano

Gościu zrobił postarał się, wrzucił a wy do niego macie spiny.

Sami nie zrobicie a czyjegoś nie docenicie... co za zjeby.

Technik od siedmiu boleści się znalazł. Radzę nie obrażać, ponieważ czasami nie wiesz z kim masz do czynienia "profesjonalisto".

goPYjbL.png

Opublikowano

@Rever_PL od 7 boleści to masz starych jakoś im sie nie udałeś.

Wielce mi budowniczy, a może nie wspomniałeś o oszustwach? Szkoda.

P********y dzieciak z patologicznej rodziny

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Dodanie śniegu nie powoduje, że mapa jest świąteczna i tak jak przy poprzednim projekcie jest ona po prostu słaba, a argument typu "zbuduj lepsze" jest po prostu inwalidą i pokazuje tylko twoją nieumiejętność przyjęcia w tym przypadku całkiem zrozumiałej krytyki. Proponuję najpierw się trochę podszkolić, a dopiero potem udostępniać jakieś prace. Skoro już chcesz się tego trzymać to mogłeś dodać jakieś lizakowe drzewa czy też coś na wzór domku z piernika.

Opublikowano

@Rever_PL od 7 boleści to masz starych jakoś im sie nie udałeś.

Wielce mi budowniczy, a może nie wspomniałeś o oszustwach? Szkoda.

P********y dzieciak z patologicznej rodziny

Wzbudzanie Flamewar'u to ciekawe zajęcie prawda? A obrażać, opanowałeś do perfekcji. Zanim się zaczniesz wypowiadać na forach opanuj zasady Savoir-vivre. Oszustwach? Pff... to że, ty robiłeś dla osoby o której nic nie wiedziałeś i ci nie zapłaciła to masz problem.

@Topic 

Tak jak @up, dodaj coś związanego ze świętami. Śnieg znaczy równie dobrze zimę.

goPYjbL.png

Opublikowano

@Rever_PL i koledzy u góry dobrze mówią, dodanie śniegu do mapy nie czyni jej świątecznej.

Proponowałbym dodać jakieś laski cukrowe, może pokusisz się o organic Świętego Mikołaja, oraz postaraj się "zakamuflować" te kulki z WE/Voxela.

Jak na razie to takie średniawe, solidne 3/10.

Opublikowano

Nic specjalnego. Widziałem takich mnóstwo. Trochę śniegu, custom teren i napisy, dodaj więcej bloków i zmodyfikuj teren to będzie to "3/10" 

Opublikowano

Lobby jak lobby nic specjalnego, widziałem lepsze. Tak jak wyżej dodanie samego śniegu nie powoduje go "świątecznym".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...