Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] Sektory w skrypcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrypty rly?

O lol lepsze pluginy

Naucz się pluginy pisać.

Skrypt jest około 3x szybszy niż plugin, ktos to kiedys udowadnial.

Jak skrypt może być szybszy 3x niż plugin skoro Skript jest pluginem.

Mądrze gadasz.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byłem, widziałem, testowałem, pomagałem.

I to co Itachi tam odpierdala to głowa mała po prostu nie mam słów to jest czarna magia

Jak? nie wiem ale wiem natomiast że wszystko co do terasz zrobił jest tak jak powinno być

a co do lagów to się wszystko okaże ale moim zdanie z takim doświadczeniem jak Itachi 

nie uraczymy na tym skrypcie takiego czegoś jak lag pozdrawiam.

Happy_noSkilL

Opublikowano

Skrypty rly?

O lol lepsze pluginy

Naucz się pluginy pisać.

Mądrze gadasz.

Bardzo mądrze gada, tak Skript jest pluginem, ale skrYpty pisane pod niego już nie, to są zwykłe pliki tekstowe xD

Trzeba umieć czytać ze zrozumieniem chopaki :D

@topic

Jaka jest szacowana data wypuszczenia skryptu?

Opublikowano

Ogólnie to szanuje, że chce wam się z tym bawić :> Ale wytłumaczcie mi jaki jest w tym sens, niby można podpiąć tam Redisa i jakoś przenieść graczy po miedzy serwerami(Nie ogarniam skryptów dont hejt mi). Ale czy plugin nie jest wydajniejszy?

Powodzenia!

<3RS6 C5 <3

Opublikowano

Ogólnie to szanuje, że chce wam się z tym bawić :> Ale wytłumaczcie mi jaki jest w tym sens, niby można podpiąć tam Redisa i jakoś przenieść graczy po miedzy serwerami(Nie ogarniam skryptów dont hejt mi). Ale czy plugin nie jest wydajniejszy?

Powodzenia!

sam sie zastanawiałem i dzięki wildscriptowi(https://www.dzikoysk.net/projects/wildskript/doc/effects.html) masz poprostu bungeecord connect player to ""

i podajże jest pod script addon by podpiać się do redisa więc zapewne tez da się. Plugin będzie wydajniejszy(Jeśli sie go dobrze anpisze) ale  i tak projekt jest ciekawy xD

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

@bartzz wypuszczenia jeszcze nie znana. zależy ile błędów bedzie jak skończe i oczywiscie trzeba zrobić aby jak najmniej lagowało.

@TDI_SYNCRO_TDI plugin oczywiście że będzie wydajniejszy ale dużo osób nie zrozumiało tytułu tematu bo ja tam nigdzie nie widzę żeby pisało (Mniej laguje niż plugin na sektory).

@dekros123 Chyba jedyny mądry 

Update KrejzolekPRO już chyba nie pomaga przy sk. (Bo trochę mało był pomocny)

Pomogłem? Daj Like:)

Opublikowano

@itachistudio ale pytanie moje czy warto się z tym bawić

@bartzz wypuszczenia jeszcze nie znana. zależy ile błędów bedzie jak skończe i oczywiscie trzeba zrobić aby jak najmniej lagowało.

@TDI_SYNCRO_TDI plugin oczywiście że będzie wydajniejszy ale dużo osób nie zrozumiało tytułu tematu bo ja tam nigdzie nie widzę żeby pisało (Mniej laguje niż plugin na sektory).

@dekros123 Chyba jedyny mądry 

Update KrejzolekPRO już chyba nie pomaga przy sk. (Bo trochę mało był pomocny)

@dekros123 Rozumiem ale dla mnie to nie ma sensu ale jak najbardziej myślę, że jeśli to będzie jakieś w miarę wydajne i spoko napisane to nie mam nic do tego projektu... wreszcie coś nowego, czyż nie?

<3RS6 C5 <3

Opublikowano

Skrypty rly?

O lol lepsze pluginy

Naucz się pluginy pisać.

Mądrze gadasz.

Bardzo mądrze gada, tak Skript jest pluginem, ale skrYpty pisane pod niego już nie, to są zwykłe pliki tekstowe xD

Trzeba umieć czytać ze zrozumieniem chopaki :D

@topic

Jaka jest szacowana data wypuszczenia skryptu?

Co tu się dzieje xD? Ty chyba na głowę upadłeś.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

tak jak misje NASA nie mają w ogóle możliwości być komercyjnymi, to pomimo takowe trwają. Większość ze względu na rozwój ale i też pewnie część po prostu z ciekawości - np. jak dany przedmiot zachowa się w stanie nieważkości, i tutaj tak samo jak przy przykładzie wyżej jestem baaaardzo ciekaw jak taki skrypt działa, czy w ogóle tps jest wyższy niż 10 o.0 Powodzenia, mam nadzieje że kod udostępnisz xD

Opublikowano

Wow, zwracam honor.

Myślę że z @1361622928-U485574.pngEntify  to dokończymy :)

XDD, SPODZIEWAŁEM SIĘ WINCYJ XDD

Nie uda wam się xD (nawet odpychania podczas pvp od sektora nie zrobicie)

Opublikowano

@up doublepost, jakie config.sk XDDD Prawie wszystko masz w options, i dlatego skrypt nie dziala, bo nie jest dokonczony.

JAVA <3

Opublikowano

@up doublepost, jakie config.sk XDDD Prawie wszystko masz w options, i dlatego skrypt nie dziala, bo nie jest dokonczony.

chodzi o config.yml pluginu skript :) (tylko trzeba 1 raz odpalic serwer aby sie załadował :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...