Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orgelbox

klakier997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić 60 kapsuł na m4 fallen angel, jak oceniacie szanse na trafienie tej broni na perma? Wiem że jeden otworzy 300 kapsuł i nie trafi nic a drugi otworzy 1 i trafi,więc proszę nie pisać że to zależy od szczęścia bo zdaję sobie z tego sprawę tylko proszę posłużyć się własnym doświadczeniem jeżeli już coś wygraliście bądź nie ale otworzyliście dużo kapsułek.Pozdrawiam.

Opublikowano

To prawda natomiast na fallen otwiera najwięcej dlatego jest małe prawdopodobieństwo trafienia jej na perma, najwięcej osób to z czasówkami lata.

Opublikowano

Powiem ci jedno jak czujesz że masz szczęście albo że możesz dropnąć tą broń to próbuj cały czas otwierać a jeżeli nie masz szczęścia to sobie otwórz parę może czasówka ci dropnie.

.

Opublikowano

Generalnie wszystko się sprowadza do szczęścia, może Ci dropnie po 1 a może nie dropnie po 500. Ja tylko mówię że ponieważ na fallen otwiera bardzo dużo osób to szanse są jeszcze mniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...