Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

od zera do milionera

globasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez inwestycji, zarobek 500-1000 na moje oko scam.

Nie ma nic za darmo.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

uwierz, w tym przypadku poswiecasz tylko czas, nie inwestujesz nic :) ja prowadze Cie przez cala droge. Pozniej mozesz inwestowac ,ale dalsze dzialania to juz inna czesc :) napisz na priv, moze sie przekonasz :) 

Opublikowano

Ja bym nie wierzył to tak jakbyś szedł drogą i nagle ktoś dał ci 1 mln zł.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

tu nie chodzi o milion złotych. tu chodzi o dazenie do postawionego sobie celu :) chcesz zarabiac 1800zl na etacie, nikt Ci nie broni. ale warto sprobowac w legalny sposob zarobic 2000 zl poswiecajac dziennie 2h :) Zapraszam na priv, podam link do prywatnego facebook i wytlumacze  w czym rzecz :)  w tej metodzie nie ryzykujesz niczym :) nie podajesz mi zadnych swoich danych, nic :)

Opublikowano

uwierz, w tym przypadku poswiecasz tylko czas, nie inwestujesz nic :) ja prowadze Cie przez cala droge. Pozniej mozesz inwestowac ,ale dalsze dzialania to juz inna czesc :) napisz na priv, moze sie przekonasz :)

Dlatego postanowiłeś napisać o tym na MPCForum - w końcu zarabiasz tak dużo w tak prosty sposób, że nie masz co robić z czasem.

Na PW zapewne podajesz reflinka, dzięki któremu oczywiście wszyscy mają profit, a skończy się na tym, że nikt nic nie zarobi. 

Czas jest ważniejszy niż pieniądz. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

KlauS. nie podaje reflinkow , po prostu tlumacze a nie namawiam :) a jesli wiesz co to marketing to zrozumiesz czemu tu pisze :)

Opublikowano

Wpakujesz jakiegoś świeżo narodzonego gimbusav2 (18l) i później będą problemy.

Wyk#rwiaj.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Stifmeister wgnsy123 ogarnijcie pałki :) to ze wy jesteście niedojdami i będziecie zpoerdalac na budowie nie znaczy ze każdy musi.

Skoro ja w tym działam to jaki miałoby to sens ze kogoś ekipie w coś ? W co miałbym wkopać? Nie znasz zasady programu to nie mów ze to jakiś wlret

Opublikowano

"Tak wiec mysleliscie kiedys o zarabianiu w internecie ? Zapewne duzo z was o tym slyszalo,ale nigdy nie odwazylo sie w to wejsc. 

Posiadam program bezinwestycyjny gdzie jednorazowo mozecie zarobic 500-1000zł. a nawet wiecej jesli bedziecie chcieli zarabiac wiecej."

Ludzie nie wchodzą w zarabianie w internecie bo kazdy kto juz kiedys probowal albo ma wiecej niz 20iq wie, ze to mocno przehajpowane i są z tego gowno a nie pieniądze, jedynie pojedyncze jednostki, ktore siedza w tym od dawna i znają się na seo i mają swoje strony wysoko wypozycjonowane cos sensownego z tego wyciągają, a typowy kowalski moze sobie od razu odpuscic bo więcej zarobi na tej budowie, którą wyzej wspomniales (swoja droga po tym argumencie widac juz, ze nie jestes osobą powazna, skoro prace fizyczną postrzegasz jako coś uwlaczającego). Oczywiscie tutaj nie napiszesz nic konkretnego  na czym to ma polegac bo zaraz ktos by cie zrownal z ziemia i udowodnil, ze to kolejne gówno a nie zaden super zarobek. Zapraszasz na pw bo bedziesz mogl naiwnych dzieciakow wciagac do jakiegos programu partnerskiego ze swojego reflinka i mieć z nich jakis zysk procentowy albo innego badziewia operającego się na spamie gdzie faktycznie te 1k mozna wyciagnac bez wkladu wlasnego ale w takich warunkach, ktorych zaden z nich i tak nie osiągnie albo w ciągu miesiaca - a to są akurat w takiej skali czasu gówno a nie pieniądze. Jak się myle to podaj jakies konkretny a nie walisz ogólnikami odnosnie tego rewolucyjnego sposobu.

Opublikowano

Już trochę w internetach żyję i z całą stanowczością mogę stwierdzić, że jeżeli ktoś proponuje ci łatwy i szybki zarobek stosunkowo dużych pieniędzy to jedyną osobą, która zarobi jest on sam...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPOWRUTNAFORUM nikomu nie wysylam reflinkow, tylko tlumacze najpierw w czym rzecz a pozniej on decyduje czy chce sprobowac czy nie. jak nie umiesz sobie poradzic w internecie to juz nie moja wina :) 

Opublikowano

Dlaczego ten banan nie ma jeszcze perma... 

Wierząc w bajki pokroju 2k pln w miesiąc przy 2h dziennie utożsamiacie się z szympansami :) Nie da się, nie w tej branży, nie w taki sposób. Pakujecie się tylko w piramidę finansową przy okazji napychając mu kabze :) A wy oczywiście wylądujecie z wielkim chujem w ręku bo do tego trzeba miec mózg, a łapiąc się na takie bajki automatycznie nie spełniacie tego jednego, prostego warunku.

sygna.png

Opublikowano

Mhmm, link do strony facebookowej, którą mam polajkować, zlajkować post i wtedy napiszesz do mnie z prywatnego konta, no super. Dziękuję za uszanowanie mojego posta i czasu, kiedy chciałem przeczytać sobie regulamin i zasady. :)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Forum dla gimbazy to i tutaj naganiacze sie zbieraja a potem będzie placz ze dzieciaki stracili kasę rodzicow bo inwestuja w hyipy namowieni przez jakiegos randoma z forum

Pod zadnym pozorem nie wchodzcie w to

DhyEdvI.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...