Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kiedyś cheatowałeś/cheatujesz?

Ⅎ.∅.R.X.S.⊥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zagrałem dosłownie 2 razy na skryptach jakies 3 albo 4 lata temu, raz na boty a raz normala katariną i nie szło mi wcale lepiej niż bez skryptów i olałem totalnie 

gardze każdym, kto gra na skryptach

a5z91yB.png

Opublikowano

Nie grałem, nie gram i nie mam najmniejszego zamiaru, ścigam jeśli tylko mogę takich ludzi. Ta gra ma być zabawą a nie chorym wyścigiem szczurów kto szybciej wbije diaksa nie ważne czy z L# czy bez :^)

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Nope , kiedyś w 4 sezonie grałem na midzie z odpalonym cheat engine ,którym mogłem oddalać sobie mapkę jak daleko chcę. Podczas fali banik poszedł na konto z d4,  i od tamtej pory na czysto :) 

Opublikowano

Grało się na BoLu, L# jak i EB - Ale z czasem stało się to po prostu nudne, dostałem tylko 1 bana używając skryptów na tym koncie przez bardzo długi okres.. Tak po prostu, nawróciłem się!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W 4 sezonie L$ jak wyszło EB to EB + własne skrypty.

Cheaty to postęp, kiedyś samochody montowane były przez ludzi obecnie są składane przez roboty, ludzie jedynie to nadzorują, dokładnie tak samo będzie z LoL'em, można walczyć z postępem ale i tak się z nim nie wygra, komputer ZAWSZE zrobi to szybciej i dokładniej niż "najszybszy" człowiek świata.

ps.

Niema różnicy czy na "czysto" zrobisz 20:0 czy twój WŁASNY skrypt zrobi 20:0 to cieszy tak samo :)

Opublikowano

Nigdy. Jaki tego sens? Grać na czitach i cieszyć się z ..?  (chyba, że trolling, ale to można robić bez nich :P)

3685214822554751512974.gif

Opublikowano

Nie gralem i graac nie bede...

Lol to nie jest to co CS:GO, tam nie ma czitów UD.. ale i tak jakby byly, to bym nie czitowal, bo lubie grac 4fun:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...