Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kiedyś cheatowałeś/cheatujesz?

Ⅎ.∅.R.X.S.⊥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kiedyś jak strasznie słabo grałem w lola to zacząłem czitować grało mi się lepiej... Ale po zbaowaniu 8 kont doszło do mnie że nie ma to żadnego sensu. Jakieś 3 miesiące temu przeniosłem się na west i zacząłem grać na czysto po kilku tygodniach stwierdziłem że lepiej naprawdę lepiej gram bez tego ścierwa. Trzymając spacje tracisz kontrole nad postacią i gra za ciebie komputer a doświadczony gracz i tak cie rozjebie takie jest moje zdanie. W poprzednim sezonie osiągnąłem P3 w 3 miesiące bez czitów a na czitach? G3 na eune tak że j**** to gówno :D

8816414724839291359194.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cheatowałem lecz dostałem 4 bany w 6 miesięcy raz grałem na koncie full odpal, a raz nikt nie widział że czitowałem no ale niestety bądź stety bany leciały. Wydaje mi się że się nie opłaca grać na cheatach bo i tak i tak dostaniesz tego bana  :)

Oczywiście teraz gram na czysto.

Opublikowano

W 4 sezonie 24/7 cheaty (jedno konto perm), w 5 sezonie troche cheatow, w 6 sezonie bez cheatow (ban za cheaty z 5 sezonie czy tam na poczatku 6 sezonu nie pamietam), w 7 sezonie bede cheatowac jak wbije na nowym koncie 30 lvl

Opublikowano

Jak zaczynałem grać w lola, po wbiciu 30 levela przydzieliło mnie do brązu 3, do silvera wyszedłem jakoś po tygodniu gry, natomiast do golda po miesiącu dopiero. Potem kolega z klasy powiedział mi o bolu, to zacząłem na nim grać, grałem na nim, aż stał sie wykrywalny, jakoś pod koniec 2014 roku, wbiłem na nim diament 4, potem przezuciłem się na eb a następnie #L, dostawałem bany co 1-2 miesiące, po około 8-10 +- zbanowanym koncie sobie odpuściłem i zacząłem grać customy żeby polepszyć last hitowanie i mechanike ogólnie, bo miałem bardzo dobry decision making ale mechanika kulała, pod koniec sezonu 6 miałem diament 2 85lp bez wspomagaczy, jak się chce to można :p

Opublikowano

Niee, nigdy

Według mnie oszukiwanie w grach, w których liczą się umiejętności gracza są bezsensem. Jaki sens ma gra, kiedy 80% roboty robi za ciebie inne oprogramowanie a ty w głównej mierze tylko oglądasz mecz zamiast grać?

Opublikowano

Tylko z ciekawości kiedyś rzucałem okiem. Nawet nie spodobała mi się ich funkcjonalność, więc nigdy więcej do nich nie wróciłem. Gra bez nich daje większą satysfakcję.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

testowało się kate na starym sharpie :) 
skrypty to strata czasu, trzymanie 40 min spacji = 0 zabway, 0 umiejetnosci, 0 nauki

Opublikowano

Jedynie MKlogo używałem a ogólnie to nic. Grając na haxach jest sie unskillem, a mi zależy jak najbardziej żeby zwiększać swoje umiejętności :D

Opublikowano

Cheatowalem przez 3 lata, po 15 banach gram na czysto, dla motywacji kupuje skiny + na crackowanych kontach gram dalej na skryptach.

A ci którzy, piszą o tym że na skryptach grali słabiej niż normalnie - nie potraficie wykorzystać potencjału tych niesamowitych programów i tyle.

#cziter4ever

Opublikowano

Nigdy nie grałem na "lol hack" bo ja gram 4fun i wole coś sam zdobyć.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Zawsze gralam na czitach, ale wszystkie konta mi zbanowali i nie chce mi się już w to p********, przymierzam się powoli do gry legit, bardzo ciężko jest się przestawić, ale pozostają pewne nawyki np. unikanie skilli  xD

Opublikowano

Napierdalam na l# jak pojebany. Jestem pierdolnięty w kaczana i podnieca mnie jak enemy psy pluja sie o cheaty  wtedy biore jedna raczke na krocze a druga dusze spacyjke

2lbi4xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...