Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kiedyś cheatowałeś/cheatujesz?

Ⅎ.∅.R.X.S.⊥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nigdy nie odpaliłem żadnego cheata. Bez urazy, ale trzeba być idiotą żeby grać w taką grę na cheatach.

Na programach niedozwolonych grałem przez 2 lata i po tym czasie nawet nie potrafię lasthitować chociaż osiągałem challengery 

<p>.

Opublikowano

Nigdy bym się do tego nie zniżył. W innych grach owszem, lecz zawsze krótko. W Lolu to jedynie MKJogo odpalane było.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie opłaca się grać na cheatach ponieważ szybko je wykrywają i banują nie ma co się pchać w to. Gra to musi być przyjemność

Opublikowano

Na swoim poprzednim koncie grałem po kilka normali na bolu, leahuesharpie, i eb. Głównie ze względu na to, że moderowałem już wcześniej dział LoLa, a cheaty to jedno z subfor, wypadało więc mieć przynajmniej podstawową wiedzę na ten temat.

Na swoim obecnym koncie nie używałem żadnego wspomagacza (nawet na normalach).

Po kilku grach, które miałem okazję zagrać na cheatach stwierdzam, że odbierałoby mi to radość z gry.

Skupiam się głównie na robieniu progresu i tryhardzie, a gra przy użyciu hacków praktycznie eliminuje aspekt mechaniki postaci i orbwalku podczas gry.

giphy.gif

Opublikowano

Na swoim poprzednim koncie grałem po kilka normali na bolu, leahuesharpie, i eb. Głównie ze względu na to, że moderowałem już wcześniej dział LoLa, a cheaty to jedno z subfor, wypadało więc mieć przynajmniej podstawową wiedzę na ten temat.

Na swoim obecnym koncie nie używałem żadnego wspomagacza (nawet na normalach).

Po kilku grach, które miałem okazję zagrać na cheatach stwierdzam, że odbierałoby mi to radość z gry.

Skupiam się głównie na robieniu progresu i tryhardzie, a gra przy użyciu hacków praktycznie eliminuje aspekt mechaniki postaci i orbwalku podczas gry.

Mechanike nie, ale orbwalking i unikanie bardziej eliminuje sam gram przez 3 lata z L#, ale ostatnio gram bez mam powody.

Opublikowano

Cheatuję na L# od 2k14 lipiec, a na BoL-u już o wiele wcześniej.

Opublikowano

Cheatuję na L# od 2k14 lipiec, a na BoL-u już o wiele wcześniej.

no i prawidłowo

użytkownik bola since august 2013

przestałem korzystać z tego programu w tym roku po 4 permie. 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nie. Dla mnie wszelkie wspomagacze do lola są śmieszne, a ludzie, którzy ich używają to zwykłe boby bez skilla - takie jest moje zdanie.

maybenow.png

Opublikowano

Zagrałem kilka normali, szło mi gorzej niż normalnie (Pozdro dla Twórców EloBuddy :D) i usunąłem to w chuuu ;)

Do pewnych rzeczy nie wystarczy program. Trzeba mieć też brain.dll / brain.exe

Opublikowano

Nie cheatowałem bo nie jestem cienką pizdą która potrzebuje wspomagaczy aby wygrać swoją linię.Jeśli komuś ta gra wydaje się być za trudna to polecam grać vs boty. xD

Ludzie, ale proszę o nie wyzywanie siebie od "cienkich pizd", bo ten temat nie po to został stworzony. 
Okej, piszcie sobie, że cheaterzy są "unskilledami, bobami, nigdy bym się do tego nie zniżył", ale bez większych takich pojazdów, bo następnym razem zostaną wlepione ostrzeżenia.

skąd te pochopne wnioski ? Czy napisałem konkretnie tą obrazę do kogoś ?

//Jak masz pytania zapraszam na PW, nie zaśmiecajmy już tego tematu.

iAnty

Opublikowano

Ludzie, ale proszę o nie wyzywanie siebie od "cienkich pizd", bo ten temat nie po to został stworzony. 

Okej, piszcie sobie, że cheaterzy są "unskilledami, bobami, nigdy bym się do tego nie zniżył", ale bez większych takich pojazdów, bo następnym razem zostaną wlepione ostrzeżenia.

Opublikowano

Grałem zbanowali mi 3 konta, jednym z nich był main i konto które było z s1.... jestem wkurwiony że poszło na  banicje, a to z powodu bardzo prostego, kiedyś wchodząc na strone bola > pojawiały sie loginy i hasła do strony i do jakiego konta był injectowany bot...  Ale to było 2 lata temu, udpuściłem sobie.

1 temu wróciłem, otrzymałem 2 konta (30 lvl) i poszły na banicje ze względu super L#, na obecnym nie grałem. I nie będę grał. 

Jedynie co pamiętam to było to, że po dłuższej grze na czitach lasthitować nie umiałem xD teraz only fair

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Specjalista
Opublikowano

Nigdy na cheatach, może nie liczyć simsów i gta sa. J**** leszczy, którzy napierdalają na cheatach, animalsy jebane, dobrze, że riot systematycznie to banuje i potrafi się przed tym bronić :)

Opublikowano

Jakieś 2-3 lata temu kilka gierek na starym koncie na bol'u bo spodobał mi się skrypt do Ryze'a. Stare konto sprzedałem z rok temu i w dalszym ciągu bana nie dostało, a ja obecnie gram od czasu do czasu już zupełnie czysto na nowym koncie ;-)

Opublikowano

W lolu w życiu nie czitowałem, i szczerze mówiąc nie zamierzam, większy fun jest jednak, jak się samemu nauczę grać jakąś postacią (i potem nią ofc wygrywać).

1280314365-U1.png

Opublikowano

Na jednym koncie odpalane 3 lata temu, instacassio. Poleciał sprawiedliwy ban, dziś jestem szczęśliwym graczem cassiopeii bez cheatów. Mogę przyznać, że to skrypty mnie nauczyły mnie grać tą postacią :D

8029814539102191282137.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...