Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukara.pl - Wyszukaj z sieci co tylko zechcesz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukara_pl_coverimg.png

Witajcie,

mam przyjemność zaprezentować wam serwis Szukara.pl.

Szukara to miejsce w którym anonimowo oraz po zalogowaniu można zapytać dosłownie o cokolwiek (pytania anonimowe są moderowane przed publikacją), serwis jest alternatywą stackoverflow dla odbiorców z Polski, przy tym, że tematyka pytań nie jest w żaden sposób ograniczona. Masz pytanie? Zapytaj i uzyskaj odpowiedź - tak działa Szukara.

Strona główna serwisu Szukara.pl

Odwiedź nas na facebooku - facebook.com/szukarapl

Zapraszamy,

Zespół Szukara.pl

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Prawdą jest, że nasz skin jest tym samym skinem co na forum Mirosława Zelenta, ale raczej nie planujemy go zmieniać w najbliższym czasie.

@tony

Serwis Mirosława Zelenta dotyczy programowania, nasz jest całkiem otwarty i zadać pytanie może każda osoba w każdej kwestii.

screenshot_10.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ SGT Otlet

Zgadza się, to skrypt naszego serwisu. Q&A Mirosława Zelenta można również nazwać gotowcem mimo kilku drobnych modyfikacji.

Korzystamy z jednego z defaultowych szablonów, ponieważ dobrze komponuje się z naszym logotypem, jest prosty i czytelny. W przyszłości zmienimy wygląd serwisu, jeśli tylko znajdziemy odpowiedni szablon, być może sami go stworzymy lub zmodyfikujemy obecny.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

"Wyszukaj z sieci co tylko zechcesz" - tylko z tego, co opisujecie, wynika, że obecnie nie znajdę tam praktycznie nic, bo praktycznie nikt tego nie używa - więc równie dobrze mogę pójść na zapytaj onet, gdzie ludzie są i pomagają - takie trochę wynajdowanie (krzywego) koła na nowo. 

jw19e8.png

Opublikowano

Ogólnie to kolejna samosia, kolejne forum. Równie dobrze można skorzystać z setek, jak nie tysięcy identycznych stron lub nawet MPC (nie wspominając o google :v )

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Pomysł fajny ALE :

1. Gotowy skrypt (nie mówię że to coś złego ale ciężko to wtedy ocenić)

2. Fora o wszystkim są tak naprawdę forami o niczym

Co do aktywności i ilości pytań to nie mogę się przyczepić no bo ktoś to musi napisać i kiedyś się to rozkręci pytanie kiedy.

To moja opinia.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...