Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rasizm, czy to nie jest chore?

kopyteczkoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka rozkmina;

Tępić można Chrześcijan, ludzi białych itd. ALE jak już to jest na odwrót, to włączają się te pieprzone organizacje i twierdzą swoje. Czy w UE nie można mieć własnego zdania?  A wy jak sądzicie.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Gość Marichcje
Opublikowano

Uważam, że w ogóle tępienie ludzi ze względu na kolor skóry / stan materialny / wiarę etc.  jest idiotyzmem.

Nie wyobrażam sobie, że miałabym się urodzić w biednej rodzinie, jako czarna i potem być tępiona. To musiałoby być mega upokarzające i przykre. 

Zanim spojrzycie na kogoś przez pryzmat tego, że nosi na przykład brudne, śmierdzące ciuchy to naprawdę polecam się zastanowić nad tym. 

A co do tego, że nie można mieć własnego zdania to uważam, że to błąd. Możemy mieć własne zdanie, ale propagując je możemy się nieźle narazić ;)

Opublikowano

Uważam, że w ogóle tępienie ludzi ze względu na kolor skóry / stan materialny / wiarę etc.  jest idiotyzmem.

Nie wyobrażam sobie, że miałabym się urodzić w biednej rodzinie, jako czarna i potem być tępiona. To musiałoby być mega upokarzające i przykre. 

Zanim spojrzycie na kogoś przez pryzmat tego, że nosi na przykład brudne, śmierdzące ciuchy to naprawdę polecam się zastanowić nad tym. 

A co do tego, że nie można mieć własnego zdania to uważam, że to błąd. Możemy mieć własne zdanie, ale propagując je możemy się nieźle narazić ;)

Mi sie wydaje, ze nalezy segregowac ludzi i wykluczyc ich ze spoleczenstwa, by nie przekazywali dalej genow.

Gość Marichcje
Opublikowano

Mi sie wydaje, ze nalezy segregowac ludzi i wykluczyc ich ze spoleczenstwa, by nie przekazywali dalej genow.

Powiedział MAŁY czarny. 

Chyba żadna z powyższych dwóch cech nie jest u nas pożądana, więc ja bym się martwiła o Twoje bezpieczeństwo w takim wypadku :p

Opublikowano
– Wiesz, skąd przyjechali czarni do Ameryki?

– Z Afryki?

– No właśnie, handlarze niewolników przywieźli ich z Afryki. A myślisz, że to taka prosta sprawa wysiąść na plaży w Afryce, złapać w siatkę zwinnego, silnego Murzyna i wywieźć go za ocean?

– Chyba nie.

– No jasne, że nie. Udało im się to zrobić, ponieważ wywozili tylko takich, co albo nie potrafili spierdolić przed siatką albo byli największymi głąbami z plemienia i wódz ich sprzedawał za paczkę fajek, bo i tak nie miał z nich pożytku. I ci wszyscy nieudacznicy pojechali do Ameryki. Pożenili się, porobili dzieci, świat poszedł do przodu. Pojawiły się komputery, amfetamina, samoloty, ale co z tego, jeżeli ich serca pompują tę samą krew. Są potomkami człowieka, który na własnym podwórku dał się złapać w siatkę.

gQSkfLC.png

Opublikowano

J**** białasów - no spoko, każdy ma własne zdanie

J**** czarnuchów - jak możesz tak mówić o afroamerykaninach, meksykaninach i innych mniejszych grupach o których nikt nigdy nie słyszał, bla bla, rasizm bla bla

Rasizm został wymyślony przez czarnuchów, bo im się przykro zrobiło, że rurki w pizdę wchodzą.  

Kiedyś jak ktoś cię obraził to dostał po mordzie, a w dzisiejszych czasach jak ktoś powie o Tobie "głupek" to płacz, lot do matki i smarkanie w kieckę. 

Opublikowano

Powiedział MAŁY czarny. 

Chyba żadna z powyższych dwóch cech nie jest u nas pożądana, więc ja bym się martwiła o Twoje bezpieczeństwo w takim wypadku :p

Zostaniesz moja mala czarna?

Gość Marichcje
Opublikowano

Powiedział MAŁY czarny. 

Zostaniesz moja mala czarna?

Nie.

Opublikowano

Witamy w XXI wieku, światowe elity tak pokierowały światem, że jedyna słuszna religia- chrześcijaństwo jest niszczona przez ludzi. Plan onz ws. zniszczenia religii, wymieszania ras(niedługo to czysta rasa biała, tzn. odmiana europejska będzie mniejszością, społeczeństwo zdominuje odmiana z Bliskiego Wschodu). Oni podbiją, bo mają silną wiarę. Złą, szatańską, ale wiarę. Będą silnie o tym przekonani i nie dadzą żyć innym, nie będzie tolerancji. Wielki ucisk spadnie na dobrych w Prawie. My, społeczeństwo laickie, zdemoralizowane przez mass media, jesteśmy wymanipulowani, jak sami chceliśmy. Jedność zastąpicie mnogością.

Ale nastaną czasy ostateczne, wtedy nikt nie będzie miał wątpliwości, czy Bóg istnieje. Wtedy przyjdzie czas próby. Kto się podda Bestii, ten umrze po raz drugi. A to straszliwa śmierć, bo umrze ciało i dusza. Trzeba być wytrwałym w swej wierze, dziękować Bogu za wszystkie dobro(gdyby go nie było, to zło opanowałoby świat, a tak jeszcze się nie dzieje, bo mamy równowagę). Będą się działy cuda, aby zwabić wątłych do szatana. Dlatego ludzie silni w wierze, teraz czy później nie dadzą sobie wmawiać głupot. I tu jest potrzebna mądrość.

Opublikowano

rasizm to podstawa 

jestesm rasista

ale poki nie gwalca mojej zony nie bija mojego dziecka w przedszkolu, i nie rzucaja mnie bananami z drzewa, to mam na kozjebcow i asfaltow wyjebane, zeby mi tylko zyc nie przeskadzali, nie lubie ich. ale toleruje, bo kazdy ma prawo zyc,

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

rasizm to podstawa 

jestesm rasista

ale poki nie gwalca mojej zony nie bija mojego dziecka w przedszkolu, i nie rzucaja mnie bananami z drzewa, to mam na kozjebcow i asfaltow wyjebane, zeby mi tylko zyc nie przeskadzali, nie lubie ich. ale toleruje, bo kazdy ma prawo zyc,

Kiedys rozmyslalem, skad wzielo sie okreslenie gimboteista. Czytalem komentarze tych gimboteistow i zrozumialem.

Dzieki tobie wiem, czym jest gimborasista. Dziekuje

Opublikowano

Masz zwolnić białego lub czarnego. Zwalniasz białego by uniknąć problemów. Ofc działa jak powinno -_-

W Anglii maskara jest z tymi różnymi organizacjami.

Ja osobiście mam wywalone na to co kto mówi. Co mnie to obchodzi ? Mogę się co najwyżej pośmiać. Niestety ta cecha jest bardzo rzadka. Niektórzy za to, że zostaną wyzwani w necie chco się zabić lub robić ustawki itp... a niech się wyzwią nawzajem lub zignorują to. No ale trzeba robić z tego CZARNY ból dupy.

Ogólnie na świecie występuje idiotyczny paradoks w każdej płaszczyźnie. Akceptujesz propagandowe chrześcijaństwo - ok. Wytkniesz coś, nie zgadasz się - jesteś problemem. Ja przykładowo jestem teistą agnsotycznym, złamę się opłatkiem przez wrytą tradycję, ale z pewnością pewna grupa uzna mnie za zuego bo do kościółka nie chodzę.

Grasz w otwarte karty i mówisz, że muzułmanie to zagrożenie - po prostu boisz się o przyszłość - jesteś problemem. To przecież religia miłości, nie każdy muzułmanin jest zły.

No aale jeśli jest się mniejszością, nie powinno się ingerować w większość, która ma swoje wartości i plany mniejszości średnio ją interesują, a państwo jest ofc otwarte.

Cóż masz rację.

3685214822554751512974.gif

Opublikowano

Masz zwolnić białego lub czarnego. Zwalniasz białego by uniknąć problemów. Ofc działa jak powinno -_-

W Anglii maskara jest z tymi różnymi organizacjami.

Ja osobiście mam wywalone na to co kto mówi. Co mnie to obchodzi ? Mogę się co najwyżej pośmiać. Niestety ta cecha jest bardzo rzadka. Niektórzy za to, że zostaną wyzwani w necie chco się zabić lub robić ustawki itp... a niech się wyzwią nawzajem lub zignorują to. No ale trzeba robić z tego CZARNY ból dupy.

Ogólnie na świecie występuje idiotyczny paradoks w każdej płaszczyźnie. Akceptujesz propagandowe chrześcijaństwo - ok. Wytkniesz coś, nie zgadasz się - jesteś problemem. Ja przykładowo jestem teistą agnsotycznym, złamę się opłatkiem przez wrytą tradycję, ale z pewnością pewna grupa uzna mnie za zuego bo do kościółka nie chodzę.

Grasz w otwarte karty i mówisz, że muzułmanie to zagrożenie - po prostu boisz się o przyszłość - jesteś problemem. To przecież religia miłości, nie każdy muzułmanin jest zły.

No aale jeśli jest się mniejszością, nie powinno się ingerować w większość, która ma swoje wartości i plany mniejszości średnio ją interesują, a państwo jest ofc otwarte.

Cóż masz rację.

Coz, masz racje.

Muzulmanie to zuo. Poznalem kiedys muzulmanke w delegacji. Od razu sie nia zauroczylem.

Problem w tym, ze ona przeprowadzala skrupulatna operacje zabicia bialego czlowieka. Pilismy, tanczylismy, cala noc sie dobrze bawilismy w klubie.

Lampka mi sie niestety nie zapalila, gdy powiedziala, zebym zabral ja do siebie. Powinienem byc bardziej czujny, ale oni sa dobrze wyszkoleni w manipulowaniu. Chwile jeszcze porozmawialismy, napilismy sie wina i wtedy ona zaczela realizowac swoj plan. Przez 5 minut probowala mi wyrwac pewna czesc ciala. Potem, gdy juz wyssala z niej zycie, probowala wyssac tez dusze, co sprawilo mi jebitny bol. Wiedzialem, ze to zaplanowana akcja, a ja pewnie jestem przypadkowo ofiara. Mialem racje. Powiedziala mi, ze jeszcze nie robi tego dobrze, bo sie uczy. Najgorsza jest ta ich bezczelnosc, ze gdybym chcial, to moglibysmy sie czesciej razem uczyc. Noz k***a.

Opublikowano

rasizm to podstawa 

jestesm rasista

Kiedys rozmyslalem, skad wzielo sie okreslenie gimboteista. Czytalem komentarze tych gimboteistow i zrozumialem.

Dzieki tobie wiem, czym jest gimborasista. Dziekuje

prosze bardzo, dobrze ,że tą gimbe likwidują zobacz ponad 10 lat po jej skończeniu a ja dalej przejawiam zachowania, które w niej nabyłem, przykre xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Ciesz się.

Masz tytuł, który niedługo nie każdy będzie mógł zdobyć w tych internetach

Opublikowano

sry

Opublikowano

No i wtedy przychodzi murzyn ...

ubrany caly na bialo
I przechodzac przez pasy nuci sobie pod nosem. Widac mnie nie widac mnie widac mnie nie widac

Opublikowano

ubrany caly na bialo
I przechodzac przez pasy nuci sobie pod nosem. Widac mnie nie widac mnie widac mnie nie widac

W końcu wchodzi do zoo i ...

Opublikowano

ubrany caly na bialo

wita się z małpa jak ze swoim bratem...

Opublikowano

ubrany caly na bialo

wita się z małpa jak ze swoim bratem...

i macie po banach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...