Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Użycie procesora, dziwne spadki

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey!Postawie normalnie krate browaru jak ktoś pomoże mi się pozbyć problemu spadków fps i użycia procesora przez TS3 nigdy takiego problemu nie miałem pojawiło się to z rok temu w jaką grę bym nie grał i rozmawiał na ts3 to fpsy w grach potrafią spaść nawet o 60klatek.Czy ktoś ma rozwiązanie na to?Format nic nie daje.Proszę o pomoc

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Panel sterowania\Sieć i Internet\Centrum sieci i udostępniania

albo

Panel sterowania\Sieć i Internet\Połączenia sieciowe

7604914812892731476101.jpeg

Opublikowano

Sorry ale ja posiadam tylko takie protokoły jak w załączniku. Pracuję na windows PosReady 2009 czyli xp.Nie mam potrzeby zmiany na windowsa 7 bo gram tylko w kilka gierek.Wydaję mi sie że nie mam takiego protokołu

post-681125-0-95948400-1481290182.jpg

Opublikowano

Niby coś pomogło ale to troszke za mało. Dziękuję za pomoc ale jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to poproszę

Opublikowano

niee wszystko jest świerze bo ja po formacie. Nie mam pojęcia od czego to jest. Myślę że czeka mnie zmiana kompa na lepszy i tyle

Specjalista
Opublikowano

A powiedz jaki masz system, procesor i ile ramu.

Sciagnij CCleaner i wyczyść rejestr. Sprobuj tez nadać piorytet dla gier a zmien dla TS3.

@Edit

Dokładnie jaki masz system

Opublikowano

Windows PosReady 2009 system zużywa 64mb ramu a posiadam 4GB dokładniej to 3,5 bo 32bit więcej nie odczyta a procek to staruszek Pentium4

Specjalista
Opublikowano

Wszystko wygląda okej. Możliwe, że ten procek już swoje zrobił. Sprawdź, czy nie ma za ciepło i może spróbuj go trochę podkręcić.

Opublikowano

Posprawdzałem parę rzeczy programikami i podsumowując procesor staruszek przepracował już swoje i miło go będe wspominać ale na święta to se sprezentuje nowy komputer :D

Dziękuję za próby pomocy temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...