Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Foglandor nowa gra przeglądarkowa

Carrioneater

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, gierka zapowiada się fajnie. Mam tylko parę zastrzeżeń, polecałbym plecak zrobić wspólny, czyli powiedzmy 20-30 miejsc i tam trafiałyby wszystkie itemy. Dodatkowo co do itemków, można byłoby dodać ich więcej i poddawać rotacji co powiedzmy godzinkę-trzy :)

Dodatkowo z tego co widzę, to jak mam osiągnięcie wygranych na arenie, to zalicza tylko te, które ja zainicjuje. Jak ktoś mnie zaatakuje i wygram, to tego już nie wlicza.

Mój nick: Lucifer ;)

Opublikowano

Nie działa mi również zakładka "Support" - nie wysyła zgłoszeń.

dziękuję za zgłoszenie naprawię rano :) bo zaraz idę spać

Witam, gierka zapowiada się fajnie. Mam tylko parę zastrzeżeń, polecałbym plecak zrobić wspólny, czyli powiedzmy 20-30 miejsc i tam trafiałyby wszystkie itemy. Dodatkowo co do itemków, można byłoby dodać ich więcej i poddawać rotacji co powiedzmy godzinkę-trzy :)

Dodatkowo z tego co widzę, to jak mam osiągnięcie wygranych na arenie, to zalicza tylko te, które ja zainicjuje. Jak ktoś mnie zaatakuje i wygram, to tego już nie wlicza.

Mój nick: Lucifer ;)

Itemki są nowe codziennie :) jest ich więcej i są podzielone na 3 grupy: 1Zwykle itemki 2 wzmocnione itemki (niebieskie) 3 epickie itemki (fioletowe)

tylko na start każdy dostaje takie same startowe itemy u handlarza ze tak to nazwę ;)

edit

widzę błąd że gracze którzy osiągnęli 2 poziom zostali przydzieleni do ligi brązowej lecz nie otrzymali brązowych ramek na około avataru ale to już jutro z rana poprawię :)

Opublikowano

Gra zapowiada się świetnie!

Dobra robota! :)

Denerwujące trochę jest to że po każdym dodaniu w statystyki wyjeżdża nam w górę. :(

Opublikowano

Gra zapowiada się świetnie!

Dobra robota! :)

Denerwujące trochę jest to że po każdym dodaniu w statystyki wyjeżdża nam w górę. :(

Dziękuję za miłe słowa ;)

z tym statystykami to dlatego że po każdym dodaniu odświeża się strona...

Jeszcze wiele pracy i ulepszeń czeka grę ;)

Już niebawem dodamy forum na którym będziemy czekać na wasze pomysły co zmienić co dodać itp. ;)

Opublikowano

Mógłbyś dodać że jeśli wejdzie się na jakiegoś bohatera znajduje się tam opcja "wiadomość"?

A i żeby zakładka "Karczma" np. zmieniała kolor po zakończeniu misji.

Opublikowano

Mógłbyś dodać że jeśli wejdzie się na jakiegoś bohatera znajduje się tam opcja "wiadomość"?

A i żeby zakładka "Karczma" np. zmieniała kolor po zakończeniu misji.

Dobry pomysł ;) Wprowadzimy coś w ten deseń jak tylko będzie chwilę czasu :) aktualnie zajmujemy się reklamą

Opublikowano

Coraz więcej ludzi gra, jest dobrze :).

Dodatkowo dziś szykują się poprawki więc widać, że twórcy zależy. Dwie gildie powstały, dlatego serdecznie zapraszam. Jeśli nie macie, co robić w te popołudnie, dajcie szansę tej grze.

Tak w ogóle, miałem dopytać, kiedy będzie wybierany lider danej frakcji?

Opublikowano

Coraz więcej ludzi gra, jest dobrze :).

Dodatkowo dziś szykują się poprawki więc widać, że twórcy zależy. Dwie gildie powstały, dlatego serdecznie zapraszam. Jeśli nie macie, co robić w te popołudnie, dajcie szansę tej grze.

Tak w ogóle, miałem dopytać, kiedy będzie wybierany lider danej frakcji?

Gdy już gra się trochę rozwinie ;) jeszcze wiele przed nami :)

Opublikowano

Polecam gre gra sie przyjemnie mimo paru rzeczy 

zapraszam rowniez do gildii BezSzans ;D

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Polecam grę, dziś się zarejestrowałem, a jako iż lubię klimaty sfgame czy gladiatus, z chęcią przetestują ją dłużej

Opublikowano

Witam :) gram od jakies chwili. Jak narazie gra zapowiada sie ciekawie. Tylko szkoda ze itemy i rubiny nie drogi podczas misji.

Nick w grze tytania. Pozdrawiam

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

jedyne co mnie denerwuje w tej grze to to ze mozna atakowac 24/7 caly czas ta sama osobe i caly czas nam rosnie slawa a temu ktosiowi spada co prawda jesli ktos atakuje z innej ligi nie traci slawy

ale jesli jest sie w tej samej to mozna atakowac 24/7 a nie powinno tak byc cala teraz topka dorobila sie w ten sposob slawy ze ciagle atakuja jednego goscia 

ja tez mam tak parenascie razy mialem ponad 200 raportow ze zostalem zaatakowany przez gracza takiego i takiego

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

jedyne co mnie denerwuje w tej grze to to ze mozna atakowac 24/7 caly czas ta sama osobe i caly czas nam rosnie slawa a temu ktosiowi spada co prawda jesli ktos atakuje z innej ligi nie traci slawy

ale jesli jest sie w tej samej to mozna atakowac 24/7 a nie powinno tak byc cala teraz topka dorobila sie w ten sposob slawy ze ciagle atakuja jednego goscia 

ja tez mam tak parenascie razy mialem ponad 200 raportow ze zostalem zaatakowany przez gracza takiego i takiego

chyba chciałeś powiedzieć honor nie sława ;)

myślę że dziś po wprowadzeniu nowego systemu walki oraz zdobywania honoru wiele się zmieni i nie będziesz już narzekać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...