Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Foglandor nowa gra przeglądarkowa

Carrioneater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Święta jak i inne sprawy są najważniejsze bo to w końcu twoje życie i nie pracujesz w jakiejś większej firmie żebyś nie mógł zrobić sobie przerwy. Mówiąc szczerze nawet myślę że gdybyś napisał kiedyś że "Prace wstrzymane z powodów własnych" to nikt by się nie pogniewał więc powodzenia i czekam na poniedziałek ;)

Wesołych Świąt ^^

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie wypali ;)

aktualnie poprawiam system handlarza przedmiotow ekwipunku i wszystkiego co z tym związane :) ponieważ były pewne błędy po ukończeniu go a ja jestem dokładny i zawsze jak skończę coś to sprawdzam poprawiam itp. mam nadzieję że gdy gra już wystartuje nie bd żadnych bugów i błędów, lecz myślę że nie bd a jeżeli jakieś się pojawią proszę o jak najszybsze zgłoszenie to naprawię ;)

po tym handlarzu i ekwipunku zostaje mi dokończyć arene walki oraz system ligowy i pewnie jakieś drobne poprawki w raportach bo to jest związane z walkami na arenie ;) , gdy już to zrobię gra bd gotowa :)

Wesołych Świąt !! :)

Opublikowano

Tak wiec czekamy na poniedzialek znienawidzony przez większość:) mam nadziwje ze wypali i będą jakieś aktualizacje oraz sporo ludzi

Wesołych Świąt

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

powoli i damy rade hehe :P

W to nie wątpię

i mam nadzieję na coś nowego i dobrego do zagrania :D

Opublikowano

Zapraszam do gildii BezSzans :D

Paralyzed 

Spokojnie jeszcze gra nie wystartowała :p

Aktualnie brak odpowiedzi od strony firmy hostującej serwer :/ czekam dalej ...

Opublikowano

WYSTARTUJE DZIŚ??? CZEKAM z NIECIERPLIWOŚĆIĄ !!!  DAWAĆ JĄ !!!  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Spokojnie twórca wypuści grę jeśli dogada się w sprawie hostingu.

Opublikowano

Coś nie odpowiadają :/ w sumie dziś czerwona kartka w kalendarzu czyli też święto a więc może z tego powodu.

No to myślę że dziś to nie da rady wystartować.

Wiem że czekacie i to się przekłada ale to nie jest czynnik zależny ode mnie :/

edit

rozmawiałem z supportem hostującym serwer i mają max do 30 godz. na wyrobienie się

START MAX do 30 godz. od daty: 26.12.2016r. godz. 20:00

(może być wcześniej ponieważ jest wyraźnie "DO" )

Opublikowano

to jesli dziala to jakis link do gry podaj zeby ludzie mogli zaczac juz rejestracje..

Jeszcze nie działa o 21:00 START

Opublikowano

Start będzie jak tylko home przetransferuje domene a mają na to do 30h od daty podanej wcześniej. Mam nadzieję że się wyrobią do 21 a jeżeli nie to będzie trzeba poczekać na ten transfer bo już wszystko bd przygotowane tylko domena. Ostatecznie 30h mija o 2 w nocy ale mam nadzieję że to zrobią wcześniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...