Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać ?

wdafa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale napisz czy w tryb czy ogólnie w skilla , bo jeżeli w grę to owszem że warto gdyż ta gra ma ładną grafike i  jak dla mnie ma troche bugów ale da się grać :).

.

Opublikowano

Chodzi mi głównie o rozgrywki klanowe . Grałem więc wiem jak to kiedyś wszystko funkcjonowało ;p 

+ <3

Opublikowano

Zacytuje gracza z podobnego tematu jaki był :

Myślę że spoko się gra jak ma sie ekipe, jest w sumie szeroko rozbudowany system klanowy, klanowe gra się spokojnie , trochę bugów jest ale minimalnych ,ja klanowe cały czas gram i jak dla mnie to tylko klanowe tą gre trzymają :D.

.

Opublikowano

Tak jak już napisałem dzięki całkowitej wymianie zespołu SKILL-a w końcu poprawiono wiele bugów i mniej więcej co miesiąc ukazuje się większy update. Poza tym eventy stały się już możliwe do zrobienia bez  wydawania pieniędzy.

Opublikowano

Nie, nie ma sensu do tej gry wracać. W ogóle ta gra nie ma przyszłości. Ciągle są bugi, problemy - jak np. najbardziej znany problem z brakiem dźwięku oraz z "systemem anti-cheat" - bezsensu, pełno cheaterów, a wywala uczciwych graczy takich jak na przykład ja i bardzo dużo osób ma to samo - zaczniesz strzelać, robi się czarny ekran a potem wyskakuje error o treści "Wykryto nielegalny program, klient zostanie zamknięty za {10}". Po prostu chora gra.

Pay to win - karabinu z EOTechem / Supreme nie zdobędziesz, jeśli nie kupisz za realny hajs kapsuł, tak samo jak M40A1 Shoting Dead. Logika tej gry powala, włącza się najdłużej ze wszystkich gier, raz nawet włączał mi się skill 5 minut. Chcesz się przelogować na drugie konto? Musisz od nowa włączyć i znowu cholernie długo czekać, aż się uruchomi.

Nie polecam :)

Opublikowano

Zgodzę się że nadal są bugi a gra włącza się godzinami ale od czasu wymiany zespółu idzie zdecydowanie w dobrym kierunku i chociaż kolejne skull supreme mnie wkurzają to jednak dodano też wiele ogarniętych rzeczy

Opublikowano

Na dłuższą metę nie da się wytrzymać grając w tą grę, jak ciągle wywala za haxy, których się nie ma. Niech w końcu gameforge weźmie się do roboty i ogarnie te bugi!

Opublikowano

Zauważ, że innych też wywala. Ta gra ma bardzo śmietelną chorobę, kto widział, żeby w innych grach takie coś było - jedyne lekarstwo na ten BUG to niech GAMEFORGE weźmie się w końcu do roboty, a nie jakieś głupie Update, które bardziej psują Skilla przez karabiny z Skull supreme / Eotech...

Opublikowano

Zgadzam się z tobą że idealnie nie jest a dodawanie kolejnych supremek to chwyt aby wyciągnąć więcej kasy ale powoli idzie to w dobrym kierunku, od dobrych paru tygodni nie słyszałem żeby kogoś wywaliło za "hasky" a siedzę w 100 osobowym klanie. Niestety muszę się z tobą zgodzić że cześć rzeczy gameforge ma w **** i ***** z tym robi.

Opublikowano

Mnie nie wywala przez dobre 2 tygodnie, aż tu znowu się zaczyna... Grając na trybie Convoy często wywalało typów z mojego teamu, jakby jakaś większa grupa osób zgłosiła to do supportu, to może by to coś dało ;/

Opublikowano

Jeżeli chodzi o tryb convoy to rzeczywiście są problemy zwłaszcza przy większej liczbie graczy, myślę że zwlekają z poprawianiem tego ponieważ wiedzą że mało osób gra na tym trybie

Opublikowano

Na TDM też mnie wywalało jak i innych graczy. Na normalnym meczu Blasting, Escape, Seizure itp. nie wywala mnie i nigdy nie spotkałem, żeby kogoś wywaliło, chyba że ktoś został wywalony, bo jakiś troll robił głosowanie, aby wywalić jakieś gracza, inni potwierdzali, aż prawie cały team został wywalony...

Opublikowano

Wywalać wywala ciągle , tak samo jak grasz jak ugrywasz już prawię rundę carrujesz a tu nagle kick i nie zaliczony mecz, według mnie to powinni to naprawić bo to wkurza dość bardzo.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...