Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Popek vs Pudzian - ma ktoś link ?

NotFrozeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej tez szukam gdzie ogladac????

a moze jakis stream na ktory  trzeba wydac jakeis 5 zl czy cos>?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

ja bym, chcial ogladnac dzisiaj cale gale live... 

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

bez komentarza polskiego ktory jeszt slabszy od tych walk

Opublikowano

hahahaha ale mam beke z tych co wyczekiwali na ten pojedynek cale godziny xDDDDDD po minucie padl

Opublikowano

hahahaha ale mam beke z tych co wyczekiwali na ten pojedynek cale godziny xDDDDDD po minucie padl

Byly jeszcze inne ciekawsze walki. Mankowski - przeciwnik tragiczny, jakby ustawiony, co jednak nie zmienia faktu, ze Borys pieknie zdominowal walke.

No i Wojcik, gosciu, ktory moze zrobic przesiewy w polciezkiej. Teraz Bedorf i komplet.

Popek i pudzian to raczej freak-show i jesli ktos naprawde czekal tylko na to, to w sumie spoko. Lemingi sztuk walk i tyle.

Opublikowano

Byly jeszcze inne ciekawsze walki. Mankowski - przeciwnik tragiczny, jakby ustawiony, co jednak nie zmienia faktu, ze Borys pieknie zdominowal walke.

No i Wojcik, gosciu, ktory moze zrobic przesiewy w polciezkiej. Teraz Bedorf i komplet.

Popek i pudzian to raczej freak-show i jesli ktos naprawde czekal tylko na to, to w sumie spoko. Lemingi sztuk walk i tyle.

Popek nie miał szans z pudzianem nie okłamujmy się pudzian ma za sobą wiele walk zakończonych jest bardziej doświadczony i sprawny fizycznie a popek kiedyś tam walczył zaczął palić,pić itp różal przygotowywał go jakieś 3 miesiące ale to jest naprawdę za mało jak na tak doświadczonego rywala . By zaraz jakies hejty nie spadły na różala że go źle przygotował bo robił co mógł różal jest też dobrym nauczycielem .

A co do ciekawych walk na które czekałem .

Bedorf vs Fernando Liczyłem na bedorfa szkoda wygrał lepszy . karol juz pod koniec 1 rundy nie miał sił a gdy zaczęła sie 2 runda dominował całkowicie fernando .

Mańkowski vs Maguire oczywiście liczyłem na Mańkowskiego dobrze przygotowany chłopak wiedział jak zajść przeciwnika oraz pozytywnie nastawiony .

Sowiński vs Wrzosek Typ sowiński ciekawy jestem jak by walka sie potoczyła gdyby nie ten delikatny uraz na sowińskim obaj zakręceni i dobrze przygotowani do walki .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...