Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komunikator głosowy Discord - Lepszy od TeamSpeak3 dla serwera Minecraft?

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. DS VS TS

• Zdecydowanie wybieram DS'a
    • Zastanawiam się nad DS'em
    • Nie mam zdania / Nie wiem
    • Przyzwyczaiłem się do TS'a
    • TS jest dla mnie jedynym wyborem
    • Tam był potfur, bojem siem go i już nie chce nigdzie wchodzić

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy dla kogo, jak dla mnie to Ts3, jest lepszy ze względu na permisje etc.

discord też pozwala tworzyć grupy i zarządzać permissjami.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Co z tego, jeżeli wygląda jak wygląda ... TS3 jest przejrzysty, a według mnie discord to odwrotność.

bjk8v7f.png

Opublikowano

Co z tego, jeżeli wygląda jak wygląda ... TS3 jest przejrzysty, a według mnie discord to odwrotność.

Można wgrać dodatek BetterDiscord i kustomalizować wygląd swojego Discorda : )

https://betterdiscord.net/home/

TDepLbR.gif

Opublikowano

Jak najbardziej Discord. Zaawansowany system uprawnień, darmowe serwery, możliwość tworzenia kanałów + nowoczesny wygląd.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Discord może i jest fajny, ale moim zdaniem nie tak intuicyjny jak TS3. Do tego dochodzi fakt, że TSa ma więcej osób póki co ;)

Właśnie Discord jest bardziej intuicyjny, nie musisz ściągać żadnego programu. Po prostu wchodzisz z linku zapraszającego na kanał i gadasz : O

Osoby które są przyzwyczajone do ts'a mogą mieć problemy, ale nie ma nic trudnego dla chcącego. Także polecam się trochę pobawić z tym ustrojstwem, warto : )

Tak, ale za to Discord proporcjonalnie szybciej się rozwija i coraz więcej osób zaczyna z niego korzystać. W końcu te pozytywne komentarze nie biorą się znikąd.

TDepLbR.gif

Opublikowano

To zależy od gustu. Kyo mówi że na ts3 nie ma darmowych serwerów? Jak dla mnie lepszy jest ts3 bardziej znany. Możesz też się dołączyć do jakiegoś serwer ts3 np do mnie jak jesteś oczywiście zainteresowany (Możemy się połączyć)

Opublikowano

To zależy od gustu. Kyo mówi że na ts3 nie ma darmowych serwerów? Jak dla mnie lepszy jest ts3 bardziej znany. Możesz też się dołączyć do jakiegoś serwer ts3 np do mnie jak jesteś oczywiście zainteresowany (Możemy się połączyć)

Na pewno są, ale mają ograniczenia co do ilości graczy którzy jednocześnie mogą z nich korzystać. To że jest bardziej znany nie czyni go lepszym, jest po prostu bardziej znany i to w każdej chwili może się zmienić. Wystarczy że ludzie zachęcą się do innego, lepszego komunikatora. Jak wszyscy będą myśleć podobnie do ciebie, to raczej nic się nie zmieni w tym temacie.

TDepLbR.gif

Opublikowano

Brakuje chatu kanałowego. Łącząc się z kanałem głosowym nie mamy lokalnego chatu tylko dla użytkowników tego kanału. Ale program jest cały czas rozwijany. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...