Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monte

muzalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, może troche głupie pytanie ale wlasnie jem serek monte i sie zastanawiam jak jest lepiej. Mieszać czy jesc warstwowo xD. Jak wy jecie monte?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

O Jezu, ja mam 2letnią siostrę i codziennie jej wyjadam z nią jem monte. Powiem Ci, że miałam taką samą rozkminę jak ty i mieszałam. Potem zobaczyłam, że jak jem warstwami to jest po prostu więcej, a przynajmniej sprawia takie wrażenie i jem warstwowo, po ociupinkę ;p 

Opublikowano

ja wszystko naraz do buzi i nie czuje czy warstwami czy co

ale jak juz mam jesc normalnie to mieszam

Opublikowano

Problemy XXI wieku, czy serek jeść warstwami, czy go zmieszać xD Dobrze że jest coś takiego jak internet, bo przez resztę życia, dręczyło by cię, czy poprawnie jadłeś serek.

Opublikowano

Problemy XXI wieku, czy serek jeść warstwami, czy go zmieszać xD Dobrze że jest coś takiego jak internet, bo przez resztę życia, dręczyło by cię, czy poprawnie jadłeś serek.

Ja rozumiem pytania jak zrobić serwer do klocków ale powinna być sekcja: JAK ŻYĆ?!

Mieszam.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...