Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu [Season 6] [Medium x500] Grand Open: 2 Grudzień 15:00

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e Ty kurka^ no nie ma świąt za tydzień, ebią Mi się daty bo żyję już nimi (zjazd do domu) :D
Szewa, nie to nie My źle zrozumieliśmy Evila, to po prostu Evil strzelił gape. Było minęło all wyjaśnione wracamy do EXPA ! 

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cs Obroniła znienawidzona przez wszystkich gildia HUSARIA akacz noob 100vita na koronie musielismy go sumka ratowac

Opublikowano

Powiem tak jako osoba grająca na tym serwerze patrząc, że jest mało online z rana po poludniu rośnie ludzie wracaja z pracy ze szkoly ;) 

1. Zapraszam nowych graczy na serwerze sa 2 gildie o WarriorS i HUSARIA o dziwo ani jedna ani druga na ten moment nie odeszli z serwera.

2. Pomagają nowym graczą ( expią ich na start by było im łatwiej) 

3. Serwer stoi stabilnie bez lagów bez ddosów no chyba, że admin uprzedzi ze bd robił restart w celu np poprawy ale kazde info jest umieszczone w grze lub na stronie.

4. Nowe @ i gracze na pewno mile widziani są na serwerze. Myślę , że jak nowa krew pojawi się na serwerze to i admin wspomoże jakimiś eventcikiem lub coś w tym stylu bo za równo nam graczom grajacym na tym serwerze zalerzy by nie upadl jak i pewnie nowym :) wiec zaznaczam bo pownie wszyscy sie zastanawiaja czy sie oplaca czy jest sens itp otóż tak opłaca się i zapraszamy :) 

PS. Zaznaczę taką ciekawostke mimo tego, żę HUSARIA jest nieugięta ma zamek juz 2 tydzien jak nie 3 WARRIORSI !! się nie poddają expią i są w tydzien w tydzien na CS expia walcza expia walcza ! 

POZDRAWIAM I ZAPRASZAM NA SERWER !

Opublikowano

Każdy nowy gracz, który napisze do mnie na forum chaosmu dostanie +30% expa więcej na tydzien,wystarczy podać login :)

sygnatura.png

Opublikowano

Witam tutaj Pobelter . Serwer byl strasznieeeeee nudny z kilku powodow.

1.Spoty na mapach byly lepsze od tych na arenie, a zalozenie mialo byc odwrotne?

2. Brak PK calkowicie przekreslil dla mnie serwer. Szczerze, wiecej frajdy daje mi granie w mu i nawalanie sie o spota niz ten smieszny CS. Tutaj tego brakowalo. Nikt nie mowi ze wszyscy bd wybijac kazdych jak leci, przeciez osobom grajacym na serwerze powinno zalezec na tym by jak najwiecej osob tutaj gralo, a gdyby jakis osobnik wybijal leszczykow bez RR to by bylo slabo. Dlatego tez walka o spoty miedzy gildijne, itp itd. To jest cos czego tutaj brakowalo.  Rywalizacja praktycznie nie istniala.

3.Tutaj bylo jedno wielkie AFK od poczatku do konca, malo tego nie mogles byc afk na 3, 4 godziny bo reset wbijany byl w okolicach godziny. Wiec zdecydujmy sie panowie, albo resety w godzine i PK dozwolone wiec active gra, albo afk na 10 h i pk niedozwolone smile.png. Nie oszukujmy sie, nikt normalny nie czeka 10 min by stwierdzic ze typ siedzi afk.

4.RF - nikt nie gral ta postacia, co bylo wielkim problemem. Rozumiem, ze Szewa nie lubi RF'ow, ale bez przesady, skoro na caly serwer bylo tylko 2 rfow z kilkoma resami, to warto by sie zastanowic nad tym co jest nie tak

5. EXP solo > EXP w pt. Nie wiem czy Szewa i Evilek nie widza, albo nie chca widziec, ale jest tak od pierwszego chaos mu ktore zalozyl Evilek. Glownie przez to ze dziala shadow pt, i nie mowcie ze nie dziala, tylko sprawdzcie 10 razy. Ile to razy na kazdej edycji wszyscy wam pisali o shadow pt? 

Opublikowano

Witam tutaj Pobelter . Serwer byl strasznieeeeee nudny z kilku powodow.

1.Spoty na mapach byly lepsze od tych na arenie, a zalozenie mialo byc odwrotne?

2. Brak PK calkowicie przekreslil dla mnie serwer. Szczerze, wiecej frajdy daje mi granie w mu i nawalanie sie o spota niz ten smieszny CS. Tutaj tego brakowalo. Nikt nie mowi ze wszyscy bd wybijac kazdych jak leci, przeciez osobom grajacym na serwerze powinno zalezec na tym by jak najwiecej osob tutaj gralo, a gdyby jakis osobnik wybijal leszczykow bez RR to by bylo slabo. Dlatego tez walka o spoty miedzy gildijne, itp itd. To jest cos czego tutaj brakowalo.  Rywalizacja praktycznie nie istniala.

3.Tutaj bylo jedno wielkie AFK od poczatku do konca, malo tego nie mogles byc afk na 3, 4 godziny bo reset wbijany byl w okolicach godziny. Wiec zdecydujmy sie panowie, albo resety w godzine i PK dozwolone wiec active gra, albo afk na 10 h i pk niedozwolone smile.png. Nie oszukujmy sie, nikt normalny nie czeka 10 min by stwierdzic ze typ siedzi afk.

4.RF - nikt nie gral ta postacia, co bylo wielkim problemem. Rozumiem, ze Szewa nie lubi RF'ow, ale bez przesady, skoro na caly serwer bylo tylko 2 rfow z kilkoma resami, to warto by sie zastanowic nad tym co jest nie tak

5. EXP solo > EXP w pt. Nie wiem czy Szewa i Evilek nie widza, albo nie chca widziec, ale jest tak od pierwszego chaos mu ktore zalozyl Evilek. Glownie przez to ze dziala shadow pt, i nie mowcie ze nie dziala, tylko sprawdzcie 10 razy. Ile to razy na kazdej edycji wszyscy wam pisali o shadow pt? 

1. Na arenie było mass PK. Wolę tego VIPa i Arkanię ale i tak wiszę tam gdzie mnie nikt nie znajdzie.

2. PK było tylko w formie czyszczenia areny. Jedna gildia jest na serwerze chyba do tej pory.

3. Cóż, miałem frajdę - nawet nadal mam z bycia AFK. Postać zbiera, lvl leci - tylko z czasem wieje nudą bo za mały progress.

4. Pollux niech się wypowie ja mam za mały rr. Gram RF solo od początku i gra się fajnie.. ale dmg lipne.. Trzeba przyznać. Da się expić z czasem ale lepiej iść na te nizszą mapę i mieć lepszy kill.

5. Expie solo więc nie wypowiadam się. Wolę sam niż w pt być zależnym od kogoś.

W sumie to zaglądam na serwer bo czemu by nie ale to tak bardziej wiszenie i bicie - sztuka dla sztuki.

Opublikowano

nudny ten twoj serwer evilek nie polecam!!!!

Ty się z choinki na święta urwales? Ja już od 2-3 Miechów tego serwera nie prowadzę. Jedyne co to tylko czasem pomagam szewie i awaryjnie gdyby coś się działo jako admin techniczny. A ty z takim tekstem wyskakujesz? Jeśli ty nie wiesz czyj to server tzn tu nie grasz to się nie wypowiadaj bo nic nie wnosisz to tematu

Opublikowano

3 Edycja   hahahah  GRUBOOOOO    PROPONUJE Evilek VOTE w koncu zrobic   i donate moze jakis VIP    . chociaz i tak wiem ze  server Padnie  

ale pozdrawiam i zycze powodzenia  ......

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...