Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu [Season 6] [Medium x500] Grand Open: 2 Grudzień 15:00

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwszy CS w ta niedzielę?

na chwile obecna nie ma daty pierwszego CSa ale najprawdopodobnie dopiero za tydzien lub za 2 tygodnie

Opublikowano

mi wszystko smiga , http://chaosmu.eu/ ...  moze chwilowo jakas zwiecha byla , albo sprobuj z innej przegladarki ;p 117 osob online , nie jest zle.  trudniej o odpowiedz lub jakies pt , ale dobrze ze jest komenda auto party ;) jak sie uda to idzie trafic zalapac

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

mi wszystko smiga , http://chaosmu.eu/ ...  moze chwilowo jakas zwiecha byla , albo sprobuj z innej przegladarki ;p 117 osob online , nie jest zle.  trudniej o odpowiedz lub jakies pt , ale dobrze ze jest komenda auto party ;) jak sie uda to idzie trafic zalapac

ciezko o pt dla tego ze ciezko o zen samemu lepiej bic i zbierac zen bo w pt nie da sie uzbierac na resa dla kazdego , chyba ze masz jeszcze 2 postacie ktore dropia zeny 

Opublikowano

ciezko o pt dla tego ze ciezko o zen samemu lepiej bic i zbierac zen bo w pt nie da sie uzbierac na resa dla kazdego , chyba ze masz jeszcze 2 postacie ktore dropia zeny 

a to można mieć multikonta na tym serwerze?

Opublikowano

Praktycznie na all serwach mozna miec multi konta,gdzieś ty sie chował^^

Opublikowano

mi wszystko smiga , http://chaosmu.eu/ ... moze chwilowo jakas zwiecha byla , albo sprobuj z innej przegladarki ;p 117 osob online , nie jest zle. trudniej o odpowiedz lub jakies pt , ale dobrze ze jest komenda auto party ;) jak sie uda to idzie trafic zalapac

Praktycznie na all serwach mozna miec multi konta,gdzieś ty sie chował^^
Niby wszędzie można ale tutaj to już gruba przesada... Conajmniej 2 osoby mają po 5 kont... A sądzę że więcej jest takich osob
Opublikowano

Sugerowałem się publikacją w której jest to:  

"One Account for all ChaosMu servers!"

teraz wiadomo dlaczego tak leci top1 miał 10rr inni 5-6 jak kiedyś zerknąłem na ranking

a administracja nie robi z tym nic i grze tu zdrowa rywalizacja ehhhh

Opublikowano

teraz wiadomo dlaczego tak leci top1 miał 10rr inni 5-6 jak kiedyś zerknąłem na ranking

ty jesteś trzezwy?

sygnatura.png

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDD nie no spoko lece na 5 kont ziomek ^^. A tak serio to powyzej 5,6 RR jestes w stanie jednym kontem zarobic na RR , expiac solo :)  

Opublikowano

to oznacza ze nie musisz zakladac 2 konto aby grac na low lub medium tylko jednymi passami raz zakladajac konto mozesz grac tu i tu

Opublikowano

tu jest przegiecie z tym zen.... Szewa mowisz zeby bylo trudno to zen ... opierdo. drop gold key bo leca z eventow i na spotach a daj wiecej zen bo sporo juz ma exc +l+ ... z tych nowych jaweli jeszcze 2 tyg i all bedzie smigac w fo itemach i to ma byc trudno o zrobienie seta ^^ Albo zrob wiecej zen w pt bo nie da sie zebrac na resy w full pt...... i dla tego topka tak wyskoczyla jak expia solo jak tak ma byc to ja dziekuje za gre bo nie mam czasu siedziec caly dzien przed monitorem i latac po eventach bo moze padnie moze nie 5kk zen z boody orka ...

Opublikowano

Jak jak ma byc? My (TOPKA) expilismy w pt do 5, 6 RR ( tego rr, ktory ty masz obecnie )po czym zaczelismy expic solo. Dlaczego? By zarobic ZEN na rr :) Wiec o co chodzi? robisz juz 7 rr w PT i narzekasz ze nie masz zen? Juz nie mowie o stemplu ktory expi w pt 5 os od poczatku do teraz, ma 11 rr na kilku postaciach i jakos nie placze ze nie ma zen :)

EDIT:A co do ludzi biegajacych w exce itemach, to polecam czytac forum :) Niewiedza boli, 10 Lucky coinow = 1 chaos card.

Opublikowano

Jak jak ma byc? My (TOPKA) expilismy w pt do 5, 6 RR ( tego rr, ktory ty masz obecnie )po czym zaczelismy expic solo. Dlaczego? By zarobic ZEN na rr :) Wiec o co chodzi? robisz juz 7 rr w PT i narzekasz ze nie masz zen? Juz nie mowie o stemplu ktory expi w pt 5 os od poczatku do teraz, ma 11 rr na kilku postaciach i jakos nie placze ze nie ma zen :)

EDIT:A co do ludzi biegajacych w exce itemach, to polecam czytac forum :) Niewiedza boli, 10 Lucky coinow = 1 chaos card.

nie jestem stempl i nie mam 6 postaci expie w pt bo pomagam slabszym nie tak jak wy solo najeb.. resow i tyle i jak maja nowi gracze sie wyexpic powiedz mi jak nikt pt mu nie da ?? co za serv a co to lucky raz wymienilem to dostalem ( 1 chaos) wiec nie mow ze niewiedza boli widocznie ten serw jest juz zamkniety i nowi nie maja po co wchodzic bo nie dostana od nikogo pt.... bo nikt nie wezmie bo sa pazerni na zen zeby tylko oni mieli na resy i nikt wiecej ...Pozdrawiam 

Opublikowano

Pomagam slabszym = pomagam swoim ziomkom z guild :) Napewno expisz nowym graczy ktorzy dopiero co zaczynaja. Jak maja ludzie expic? w taki sam sposob jak wszyscy wczesniej, zlozyc sobie party na tym samym poziomie i stopniowo chodzic na lepsze spoty. Czy ja komus bronie expic solo i zarabiac na rr? chodze po spotach i zabijam wszystkich by tylko ich nie podniesli? A ze nowi nie dostana pt odrazu na najlepszych spotach, to moj problem? tez kiedys expilem w lt7, dlaczego ktos kto dopier zaczyna ma odrazu expic na alpha crustach? Jedynym problem jestes tutaj ty . Pozdrawiam gracza

EDIT: prosta formula ludzie 0-6 rr robia sobie party gdzie sie da, potem powinni ( jesli chca miec zen na rr) expic solo. Oczywiscie mowie tutaj o graczach ktorzy graja tylko na 1 konto. W takim wypadku ja nie widze problemu, kazdy kto che miec 130% expa w pt na resach 0-6 wezmie do party nawet kogos kto ma tych resow 0  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...