Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu [Season 6] [Medium x500] Grand Open: 2 Grudzień 15:00

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwazasz ze to serwer jest zly, bo przeciez w mu powinno expic sie party caly czas.

Serwer nie jest problemem, tylko jest tylko troche trudniejszy. Jak widac, zbyt trudny dla Ciebie :)

Placz dalej, ze kiedy moge expic solo to expie solo. Sam uwazasz sie za super gracza, bo pomagasz "slabszym" kiedy tak naprawde expisz swoich ziomkow z guild.

W poscie wyzej podalem optymalna opcje expienia na "tych ustawieniach serwera".

Nie podoba sie? nie graj . Idz na serwer 99999999 exp, gdzie w party bedziesz mogl uzbierac na resa, malo tego w party bedzie lecialo ci wiecej expa niz solo.

Na tym serwerze tego nie ma, i grajac na nim wiedziales jak to bedzie wygladac. W prezce jest wyraznie napisane 5kk* rr zen za resa :)

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale typ to po co wgl party jest w mu zeby expic po to jest bonus exp w pt zeby byl wiekszy exp po to jest gold party wiekszy exp to czemu nie moze byc w pt zen wiekszy jak tak a skoro matias475 jestes jedynak nie masz kolegow nie masz z kim expic albo nie lubisz towarzystwa innych osob czy rozmawiac to exp solo toz nikt ci nie broni byc samolubem a skoro jest w grze opcja PARTY to po to by z kims expic i pogadac zeby czas szybciej lecial miedzy resami a jak nie ma sie za co zrobic bo exp w party jest wiekszy a drop zen mniejszy to nie stety ale wychodzi na to ze trzeba byc takim jak ... czlowiekiem ktory nie lubi, nie chce towarzystwa innych osob

Opublikowano

Czyli rozumiem ze siedzisz przed monitorem  patrzac jak twoj sm bije z evil spirita czy icesotrma przez 3 godziny, tylko po to by pisac przez ten czas z graczami z ktorymi expisz? Nie no spoko jak kto woli. Ja wole siedziesz afk, jak akurat jestem to gadam z ludzmi z @ na teamspeaku, badz na czacie :) Poza tym to kwestia gustuu, expisz solo zapraszam ludzi na team speak, i mozecie sobie  " umilac czas resowania" do woli :) Znowu chcesz narzucic swoje idea, bo ty uwazasz, ze " tak powinno byc" i koniec.

Sewer robil Szewa, i jest taki jak Szewa ustawil.

Opublikowano

Czyli rozumiem ze siedzisz przed monitorem 24h patrzac jak twoj sm bije z evil spirita czy icesotrma przez 3 godziny, tylko po to by pisac przez ten czas z graczami z ktorymi expisz? Nie no spoko jak kto woli. Ja wole siedziesz afk, jak akurat jestem to gadam z ludzmi z @ na teamspeaku, badz na czacie :) Pozatym to kwestia gustuu, expisz solo zapraszam ludzi na team speak, i mozecie sobie  " umilac czas resowania" do woli :) Znowu chcesz narzucic swoje idea, bo ty uwazasz, ze " tak powinno byc" i koniec. Sewer robil Szewa, i jest taki jak Szewa ustawil.

dobra koniec tematu wlasnie tymi swoimi wypowiedziami zapraszasz nowych graczy zeby solo expili nie no pieknie hehehe 

Opublikowano

Masz racje koniec tematu. Jesli twoj rocznik to naprawde 84 to bardzo ci wspolczuje gosciu. Inteligencja na poziomie kozla. "Zachecam nowych graczy do expienia solo" Gdzie? W ktorym miejscu? Pisalem tylko jak my epxilismy na waszych resach. Napsialem rowniez jak to nowi gracze powinni znalezc party bez problemowo z graczami do 6rr. Zreszta tu nie chodzi o nowych graczy, tylko o to ze gildia HUSARIA nie ma zenow na resy przeciez :(

Opublikowano

jajca ale jajca, spinacie dupe ze mam 5postaci xdd ale kazda robi resa co 400lvl xdd

P.S caly czas gram w 5osobowym pt, czytaj drop zena dziele na 5 xD

P.S v2 i na dodatek nie mam zadnego itemku z zenem :D

Opublikowano

jajca ale jajca, spinacie dupe ze mam 5postaci xdd ale kazda robi resa co 400lvl xdd

Mozna? Mozna :)

Opublikowano

Masz racje koniec tematu. Jesli twoj rocznik to naprawde 84 to bardzo ci wspolczuje gosciu. Inteligencja na poziomie kozla. "Zachecam nowych graczy do expienia solo" Gdzie? W ktorym miejscu? Pisalem tylko jak my epxilismy na waszych resach. Napsialem rowniez jak to nowi gracze powinni znalezc party bez problemowo z graczami do 6rr. Zreszta tu nie chodzi o nowych graczy, tylko o to ze gildia HUSARIA nie ma zenow na resy przeciez :(

koziol to moze i jestes d..a ci kozenie juz puscila cale szczescie ze tylko nieliczni sa tacy jak ty i nie na wszystkich serverach

Opublikowano

moim zdaniem exp w pt powinien być większy, w końcu to mmo gra zespołowa, będzie lipnie jak po 20rr każdy będzie expil solo - troszkę mija się to z sensem tej gry

co do zen expimy non stop w pt i nie ma z tym problemu

Opublikowano

Woolf=cała guild składająca się z 16 osób? pozdro pajacu.

To ze jednej osobie nie podoba się ustawienie serwera gdzie tu sens wpychać na siłę całą guild? 

Opublikowano

nie wiem jak nowi ale ja juz bede konczyl tu gre bo jeszcze troche to spotow zabraknie jak kazdy solo bedzie expil 

a elfa kisisz na icku caly czas v3 ^^ jaki noob

Opublikowano

nie wiem jak nowi ale ja juz bede konczyl tu gre bo jeszcze troche to spotow zabraknie jak kazdy solo bedzie expil 

a elfa kisisz na icku caly czas v3 ^^ jaki noob

noobem jestes Ty bo nie mozesz sobie poradzic ze zbieraniem zena, gra jest ciekawsza... mam stempl i stemplv2 expiacych sobie a v3 dozbiera jakies drobniaki

Opublikowano

Zapraszamy na serwer!

PVP Event w sobote, wiecej info na forum

sygnatura.png

Opublikowano

Szewa Evilek VOTE zrobcie ^^ i Paymentwall  odpalcie^^                                kiedy CS `????????

Paymentwall jest juz zrobiony i ustawiony czekamy tylko na akceptacje projektu przez administracje tego serwisu

CS za tydzien 

Opublikowano

jakies publikacje na ragezone dajecie czy cos? vote tez by sie przydalo moze by troche wiary wpadlo na server :)

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

Vote jest bezcelowe ponieważ i tak nie ma praktycznie szans aby się wybić chociaż do pierwszej 100 co za tym idzie znikoma reklama.

Peymentwall aktywny zapraszam

Opublikowano

Vote jest bezcelowe ponieważ i tak nie ma praktycznie szans aby się wybić chociaż do pierwszej 100 co za tym idzie znikoma reklama.

Peymentwall aktywny zapraszam

Mylisz sie , topki sa resetowane co miesiac :) 

gif.gif

Opublikowano

a giganty brazylijskie w ciagu 1 doby ponad tysiac votow a polski server 50 jak dobrze pojdzie bo wiekszosc mam gdzie by zaglosowac 

Opublikowano

a giganty brazylijskie w ciagu 1 doby ponad tysiac votow a polski server 50 jak dobrze pojdzie bo wiekszosc mam gdzie by zaglosowac

Haha przecież tu nawet 50 online niema:-D
Opublikowano

Szewa Evilek VOTE zrobcie ^^ i Paymentwall  odpalcie^^                                kiedy CS `????????

Paymentwall jest juz zrobiony i ustawiony czekamy tylko na akceptacje projektu przez administracje tego serwisu

CS za tydzien 

ze jak ? w 1wszy dzień świąt chcecie zrobić CS? to po co były zapisy w poniedziałek? Panowie serwer Wam upadnie jak nie będzie CS w tą niedziele :).

Opublikowano

Zle zrozumieliscie Evilka :)

Przecież zapisywaliście się w tym tygodniu na Castle Siege, więc skąd te wnioski :)

W niedziele walczy Addicted z Husarią

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...