Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego 3/4 graczy nie umie grac

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Przezabawny jesteś autorze, twój ból dupy osiągnął na prawdę wysoki poziom, może to w Tobie jest problem nie w innych :P

giphy.gif

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi nie pasuje system rang, powinna być jedna na konto, a nie postać. Ogólnie mój poziom wzrósł, kupuję lepsze przedmioty i potrafię się dostosować do teamu, tzn. wybieram postać, której nam brakuje.

btw.

http://paladins.guru/profile/pc/kopyteczkoo/ranked

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

F2P czyli normalne community w takich grach.

Czytałem na reddicie ,że community lepsze jest niż w OW.

Nie w każdej grze F2P jest ''bezmózgie'' community.

Yym... z tym, że OV ma gorsze community to się nie zgodzę, polecam samemu sprawdzić, jest wiele streamów a tam możesz sobie popatrzeć na innych ludzi i sam ocenić.

Mógłbyś mi podać grę F2P z ogarniętym community ?

F2P wyróżnia się tym że tam wejdzie każdy i może zrobić straszny syf a gdy dostanie bana to tworzy kolejne konto.

To jest tylko moje zdanie, Ty możesz mieć inne i Ci tego nie zakazuje.

Aion  ;)

Opublikowano

Mógłbyś mi podać grę F2P z ogarniętym community ?

Kazda gra ma ogarniete community jak jestes na wysokim poziomie 

pozdro z fartem

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

jak to większość, skoro mniejszość to są boty, i cziterzy a reszta tej mniejszości to dzieci nie potrafiące grać. 

Czego ty oczekujesz skoro coś darmowego to jest z animacja podobną ale nadal nie na tym samym poziomie co overwatch, dzieci które nie miały kasy poszły po paladins a tam nie musza pokazywać skilla tylko chcą zabić czas.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

jak to większość, skoro mniejszość to są boty, i cziterzy a reszta tej mniejszości to dzieci nie potrafiące grać. 

Czego ty oczekujesz skoro coś darmowego to jest z animacja podobną ale nadal nie na tym samym poziomie co overwatch, dzieci które nie miały kasy poszły po paladins a tam nie musza pokazywać skilla tylko chcą zabić czas.

Nieprawda w top 100 nie trafiłem na żadnych trolli ani dzieci ponieważ tam każdy każdego zna jedyny problem to ruskie haxy grający na europejskich serwerach ale i takich da się ograć ;) 

Na mniejszym elo sam możesz wyccarować gierkę i wbić mastera w parę gierek jeżeli naprawdę umiesz grać polecam do tego którąś z flank 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spójrz na takiego LOLA tam 4/4 ludzi mózgu nie ma. Jedynie w Masterze, Challangerze coś grają

Co mnie ochodzi LOL? G-Ó-W-N-O

Prawda jest taka, że community tutaj coraz bardziej ssie pałe, z dnia na dzień coraz gorzej.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

w każdej grze tak jest xD

Tylko, że nie w każdej jak tutaj debilizm rośnie z dnia na dzień, jeszcze pare miesiecy temu dalo sie grac, a teraz ameby są wszędzie.

Opublikowano

Nie dziwie sie temu tematowi juz jak na samym poczatku, nie wiem czemu ale przewaznie jak trafie na Polskiego gracza to czat w jego wykonaniu sie zaczyna na lacinie a konczy na jaki to on profesionalista i jest najmadrzejszy, a reszta grac nie umie.  Smieszne jest to ze tylko jak Polak gra to tak wystepuje przewaznie jak nie ma Polaka w grze to tak nie ma :) Smutne

"Life is a one time offer, use it well."

Ambassador marki 7Nutrition England

Opublikowano

>Wchodzenie na rankedy samemu

Ładnie się nam pan tutaj przedstawił, a teraz kupuj sobie OV i bądź tam rakiem :)

XDDDDDDDDDD Śmieszny jesteś typie. Odkryłeś moją tajemnice, co ja teraz zrobię. :c

Opublikowano

Ładnie się nam pan tutaj przedstawił, a teraz kupuj sobie OV i bądź tam rakiem :)

XDDDDDDDDDD Śmieszny jesteś typie. Odkryłeś moją tajemnice, co ja teraz zrobię. :c

Znając takich jak ty, dalej będziesz rakiem z chujowym ratingiem, bo czemu by nie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Znając takich jak ty, dalej będziesz rakiem z chujowym ratingiem, bo czemu by nie?

Bo używam mózgu, w przeciwieństwie do Ciebie. Jak chciałeś zabłysnąć to trzeba było się brokatem posypać.

Opublikowano

Bo używam mózgu, w przeciwieństwie do Ciebie. Jak chciałeś zabłysnąć to trzeba było się brokatem posypać.

To powinna być moja kwestia xD

Chcesz mi wmówić, że twój płacz i c*****a gra uzasadnia mózg? Nie trzyma się to kupy :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To powinna być moja kwestia xD

Chcesz mi wmówić, że twój płacz i c*****a gra uzasadnia mózg? Nie trzyma się to kupy :)

C*****a gra XDDDDDDDDDD Zjadam Cię pewno 1 ręką

Opublikowano

Dziś jest apogeum spierdolin chyba, 3/4 obraża się i afczy, albo ssie pałe. Większośc to polaczki.

Opublikowano

@ref

Nadal fciul przyjebów, wciąż są to głównie polaczki. Jak nie zjeby, to oczywiście odpaleni cheaterzy. Także community stacza się coraz bardziej. Jednym słowem ssie pałe.

Opublikowano

@ref

Nadal fciul przyjebów, wciąż są to głównie polaczki. Jak nie zjeby, to oczywiście odpaleni cheaterzy. Także community stacza się coraz bardziej. Jednym słowem ssie pałe.

Dokładnie.... niestety jest to taka gra, że czasami bez tej jednej osoby już ciężko ugrać.

lubie-to-png.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...