Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego 3/4 graczy nie umie grac

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. 3/4 Community nie posiada mózgu, a co dopiero umiejętności do gry. :v Wysyp chu*owych graczy osiągnął chyba swoje apogeum. Jeśli nie wejdą rankedy w 5os party, to szkoda grać z tymi ście*wami. Do tego ten bezsensowny sposób tracenia i zdobywanie punktów. Tracisz 200 w jeden mecz a musisz odrabiac 10.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proste nie graj rankedów jeżeli ci nie pasuje sam przy mmr 4800 przystopowałem ponieważ nie widzę sensu radze ci grać turnieje tam jest prawdziwa walka i esencja tej gry :) a na casualach czasami trafiają ci się lepsi przeciwnicy niż na byle rakingówce 

Opublikowano

Problem w tym, że na normalach jest sytuacja prawie identyczna. Jeszcze miesiąc temu było sporo mniej "goldow" czy idiotów w meczach. Nawet zmiana regionu nie pomaga.

Opublikowano

takie szybkie pytanie. zeby nie zakladac nowego tematu. czym sie roznia eliminacje od zabojstw?? 

Zabojstwo jest gdy sam zjedziesz typkowi całe hp. Eliminacja jak go uszkodzisz, aczkolwiek nie musisz zadawac ostatniego ciosu.

Opublikowano

To akurat norma i to w większości gier tego typu.

Dlatego najlepiej mieć z kim grać. ;) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Mi tam nie przeszkadza granie z "rakami".Jak gram z takimi ludzmi to chce sam jakoś wygrać meczyk i czasami tak jest :)

Nie przeszkadza Ci? xD A gdy bierzesz sobie ruckusa (tego goblinka w mechu) bo widzisz, że masz w teamie fernanda/krasnoludka i zaczynasz gre a oni latają po całej mapce zamiast Ci tarcze stawiać na punkcie? Dobrze jest jeszcze gdy zdarza się tak, że rzeczywiście postawią Ci cośtam, ale z kolei reszta teamu lata jak by z chja spadła - za to team przeciwny leci razem w piątkę i jest grotto. 

Opublikowano

Mi tam nie przeszkadza granie z "rakami".Jak gram z takimi ludzmi to chce sam jakoś wygrać meczyk i czasami tak jest :)

Nie przeszkadza Ci? xD A gdy bierzesz sobie ruckusa (tego goblinka w mechu) bo widzisz, że masz w teamie fernanda/krasnoludka i zaczynasz gre a oni latają po całej mapce zamiast Ci tarcze stawiać na punkcie? Dobrze jest jeszcze gdy zdarza się tak, że rzeczywiście postawią Ci cośtam, ale z kolei reszta teamu lata jak by z chja spadła - za to team przeciwny leci razem w piątkę i jest grotto.
Grasz tankiem i oczekujesz pomocy innego tanka?

b_560_95_1.png

Opublikowano

To chyba oczywiste?! Poza tym zadaniem tanka jest co?! Stanie na tym kebanym punkcie. Poza tym ruckus sam rzadko coś zdziala.

Opublikowano

To chyba oczywiste?! Poza tym zadaniem tanka jest co?! Stanie na tym kebanym punkcie. Poza tym ruckus sam rzadko coś zdziala.

Z jego wypowiedzi można wywnioskować, że Ruckus to dmg xD Ruckus sam nic nie zdziała? Tarcza + E z dobrym deckiem i sam przejmujesz punk ;_;

b_560_95_1.png

Opublikowano

F2P czyli normalne community w takich grach.

Czytałem na reddicie ,że community lepsze jest niż w OW.

Nie w każdej grze F2P jest ''bezmózgie'' community.

Opublikowano

F2P czyli normalne community w takich grach.

Czytałem na reddicie ,że community lepsze jest niż w OW.

Nie w każdej grze F2P jest ''bezmózgie'' community.

Yym... z tym, że OV ma gorsze community to się nie zgodzę, polecam samemu sprawdzić, jest wiele streamów a tam możesz sobie popatrzeć na innych ludzi i sam ocenić.

Mógłbyś mi podać grę F2P z ogarniętym community ?

F2P wyróżnia się tym że tam wejdzie każdy i może zrobić straszny syf a gdy dostanie bana to tworzy kolejne konto.

To jest tylko moje zdanie, Ty możesz mieć inne i Ci tego nie zakazuje.

Opublikowano

Takie już jest community i Ty w tym nic nie zmienisz. Ale też nie mówcie, że zawsze wam się trafiają w teamie raki a w enemy są dobrzy :P To działa w 2 strony. Raz się trafia na lepszych raz na gorszych. Tym bardziej, że teraz jeszcze Paladins jest dość świeże, a gracze po czasie się wykruszą Ci którzy nie potrafią w to grać i nie będą chcieli. 

Opublikowano

Takie już jest community i Ty w tym nic nie zmienisz. Ale też nie mówcie, że zawsze wam się trafiają w teamie raki a w enemy są dobrzy :P To działa w 2 strony. Raz się trafia na lepszych raz na gorszych. Tym bardziej, że teraz jeszcze Paladins jest dość świeże, a gracze po czasie się wykruszą Ci którzy nie potrafią w to grać i nie będą chcieli. 

Akurat nie mam tak, że trafiam lepszych. Co mecz to zjeb team, który wyzywa mnie, a potem się okazuje, że to oni gówno zagrali. 1/10 meczów to jest ogarnięty team, reszta to margines.

Opublikowano

Im większy poziom, tym dobiera lepszych graczy. Fakt, czasem zdarzają się osoby dzięki którym przegrywa się cały mecz, ale zdecydowanie nie jest to większość. 

Opublikowano

Im większy poziom, tym dobiera lepszych graczy. Fakt, czasem zdarzają się osoby dzięki którym przegrywa się cały mecz, ale zdecydowanie nie jest to większość.

Ba 40 lv juz powinni mieć gracze dobieranie mózg, a nie... Nic.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

miałem 3,5 k punków i trafiali się tacy 

teraz mam 4,5k i dalej to samo 

...

Opublikowano

Nadal będą ci się trafiać gracze, którzy nic nie ogarniają. To wszystko zależne jest od skilla, równie dobrze gracz z niskim ratingiem może zagrać z osobą, która potrafi wyccarować całą grę na flanku, wtedy rating mu się zwiększy. A co za tym idzie ? Grając solo, znów będzie trollował/lamił kolokwialnie rzecz ujmując przez co traci cały team. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...