Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asyria [Dedyk] [Easy/Medium]

Ganjarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer to tylko jedna wielka kopia <kopiuj wklej > tyle co moge powiedziec o tym serwie 

Ten serwer to tylko jedna wielka kopia <kopiuj wklej > tyle co moge powiedziec o tym serwie 

i bardzo dobrze.

polecam dobra spacja

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Morium V2.

Ganjarz w teamie? Przekręty, navi dla gildii NoWay - nie polecam.

Do Przebojowego nic nie mam.

/SayoNara

Opublikowano

Morium V2.

/SayoNara

Dowody na navi?

Ponawiam pytanie co do dźwięków z gry, dlaczego nie działają? Czuję się jakbym grał w martwą grę...

Opublikowano

Już do mnie napinacze z NoWay pisali że mam bana za to, że nick mojej postaci jest podobny do nicku typka z ich gildii...

Bez_tytu_u.png

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Exp - Tragedia ;/ Bez isa nie macie co zaczynać tutaj . Po 2-3 grupki na spotach gdzie się expi ...

Ciągle wywala z gry , co nie jest przyjemne . 

Działa tylko ch1 , inne są off 

Bonus switcher - Bony przeskakują ;/ 

Ogólnie serwer oceniam na beznadziejny :) Ale to jest moja opinia 

Do administracji mam prośbę żeby zdjeła te kilka procent ;]

Opublikowano

Exp - Tragedia ;/ Bez isa nie macie co zaczynać tutaj . Po 2-3 grupki na spotach gdzie się expi ...

z tym że przeskakiwanie bonow to jest wina tylko twojego internetu.

wywalanie i ch podobno ciagle naprawiają ;>

co do expa sie nie wypowiem jak na razie

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

czemu serwer off? kiedy będzie ON?

cały czas jest on :) obecnie ch1

bez isa nie zaczynaj  ? obecnie jest wyłączony i zaraz będą max lvl ;) po prostu trzeba umieć robić lvl :)

tylko na początku ale już działa 

tak ch1 reszta bd naprawiana 

bonus switcher- powód twojego neta

Opublikowano

Już do mnie napinacze z NoWay pisali że mam bana za to, że nick mojej postaci jest podobny do nicku typka z ich gildii...

Bez_tytu_u.png

O to się nie obawiaj nie ma takich ,,gróźb ''

Morium V2.

/SayoNara

Postaram się dopilnować by nic się nie działo :) chociaż nie ma dużych praw z powodu bycia najemnikiem :)

Opublikowano

Jezu, kiedy w końcu ludzie zrozumieją, że na takich serwerach kopiuj/wklej nic się nie zmieni i zawsze padną po miesiącu... Serio jesteście tak zdesperowani, że zamierzacie tu grać? Z daleka śmierdzi przekrętami, radzę używać innych haseł i innego e-maila, bo baza może się komuś przydać, i możecie być zdziwienie, jak wam gdzieś konto zniknie. A ta wgl. to serwer postawiony na darmowej stronie, na najtańszym hostingu, i bez jakiekolwiek ingerencji w plikach... stąd masa bugów i wywalanie z serwera.. Działa tylko 1CH z  4? ŻAŁOSNE !!! . NIE POLECAM !!! 

Opublikowano

Jezu, kiedy w końcu ludzie zrozumieją, że na takich serwerach kopiuj/wklej nic się nie zmieni i zawsze padną po miesiącu... Serio jesteście tak zdesperowani, że zamierzacie tu grać? Z daleka śmierdzi przekrętami, radzę używać innych haseł i innego e-maila, bo baza może się komuś przydać, i możecie być zdziwienie, jak wam gdzieś konto zniknie. A ta wgl. to serwer postawiony na darmowej stronie, na najtańszym hostingu, i bez jakiekolwiek ingerencji w plikach... stąd masa bugów i wywalanie z serwera.. Działa tylko 1CH z  4? ŻAŁOSNE !!! . NIE POLECAM !!! 

Ingerencja w plikach była :)

Co do serwera na miesiąc to widzę wiesz więcej niż my ;) niedługo zaczniemy po naprawach technika rozpoczynamy reklamę :)

Gdybyś czytał właśnie prosiliśmy o zmianę gdyż parę dni temu padł Glador i z niego latała baza danych także wręcz zachęcamy do tego!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...