Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asyria [Dedyk] [Easy/Medium]

Ganjarz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postacie i mapy odbugowane?

Tak tak już wszystko śmiga :) Technik był zaskoczony gdyż podczas bety wszystko działało :)

Obecnie działa ch1 ch2 

Po co wprowadzasz w błąd?

Ledwo co działa ch1.. pozostałe offline.

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Postacie i mapy odbugowane?

Tak tak już wszystko śmiga :) Technik był zaskoczony gdyż podczas bety wszystko działało :)

Obecnie działa ch1 ch2 

Po co wprowadzasz w błąd?

Ledwo co działa ch1.. pozostałe offline.

Nie mam kontaktu obecnie z technikiem(właścicielem) tak jak pisałem zostałem najęty :)

Wybacz mój błąd przed chwilą działał i ch2 ale zaraz ma być z powrotem odpalony :)

Trwają pracę 

Opublikowano

Czemu otwierajac stronę pisze mi o "niebezpieczeństwie". Wiem że to jest tak samo jak z klientem ale czemu to nie zostało zrobione ?

Już zostało wysłane by się poprawiło i nie wyświetlał błąd ;)

Truciak ze szkaty RIPa, tak doczytałem, a DT prywatne czy państwowe?

z atlantydy  i tak tak z ripera  (prywatne )

Opublikowano

Problemy na starcie raczej nikogo myślącego nie zaskoczyły, a sam serwer mimo paru niedociągnięć jest przyjemny wiec na pewno pogram, oby tylko ludzi przybyło.

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Problemy na starcie raczej nikogo myślącego nie zaskoczyły, a sam serwer mimo paru niedociągnięć jest przyjemny wiec na pewno pogram, oby tylko ludzi przybyło.

Z minuty na minutę przybywa :)  

Wiadomo że nikt nie jest idealny ale udało się ruszyć i już powoli zaczyna odżywać :) 

Już po woli ruszamy z kolejnymi reklamami u yt

Opublikowano

Ja sam zawitałem u was także jak dla mnie na prawdę polecam serwer zapowiada się bardzo ciekawie tym bardziej że może i technik nie potrafi sporo jednak widać że się chłopak stara. Każdemu polecam !

Opublikowano

Ja sam zawitałem u was także jak dla mnie na prawdę polecam serwer zapowiada się bardzo ciekawie tym bardziej że może i technik nie potrafi sporo jednak widać że się chłopak stara. Każdemu polecam !

Opublikowano

Dziękujemy za opinie ! postaramy się nie stracić waszej uwagi i pokazać że coś się ruszy ;)

Opublikowano

Wszystko pieknie fajnie tylko to jest moja stara strona z Eleris i nie wyrażam zgody byscie ją używali i poinformuje również zielsko

złodzieje 

wkur mnie tacy frajerzy jak wy 

post-367866-0-42753400-1480102136_thumb.png

Opublikowano

Podrzuci ktoś autopatchera bo ze stronki nie działa...

,,brak '' sugeruje że po prostu go nie ma :) client działa bez niego 

To akurat mi nie działa bo na każdym CH bład łączenia z serwerem :v

Opublikowano

Proponuje o północy zrobić przerwę i ogarnąć serwer żeby przynajmniej dało się grać bez ciaglego wywalania itp na wszystkich chanelach.
Wywalic podwojne eq na start i te informacje o bonusie co lvl. A i layout strony mozecie zmienic jak ktos ma problem i tak jest za przeproszeniem c**j-wy XDD

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Wszystko pieknie fajnie tylko to jest moja stara strona z Eleris i nie wyrażam zgody byscie ją używali i poinformuje również zielsko

złodzieje 

Pretensje zgłaszać i wyjaśniać z Ganjarzem :) ja jestem osobą wynajętą :) 

Gdyby ktoś nie wiedział przypominam za co jest odpowiedzialny GM :) 

☆ Pomoc przy problemach dotyczących rozgrywki na serwerze
☆ Przyjmowanie oraz realizacja zgłoszeń graczy poprzez Support.
☆ Sprawdzanie badające użytkowanie nielegalnych oprogramowań przez podejrzanego gracza
☆ Organizacja Eventów
☆ Pomoc na forum odnośnie błędów gracza ( kontakt z właścicielem / technikiem)

Pamiętaj ! Jako TGM/GM mogę udzielić jedynie kontaktu z osobami za to odpowiedzialnymi jeśli chodzi o :
- Smoczych Monet
- Bugów
Od tego także będzie Supprot oraz oficjalny Fanpage.
☆ Można się do mnie zwrócić również za pośrednictwem komunikatora Gadu-Gadu(podany będzie on na forum (gg:57741004)
☆ Posiadam również TeamSpeak3, więc w razie problemów służę pomocą pod adresem ip serwerowego ts3 jeśli oczywiście będzie .
Jeśli nie sprawy serwerowe takie jak wymiany będę przeprowadzał na wydzielonym przeze mnie ts-ie bym mógł szybciej skontaktować się z danymi osobami .

normalnie ludzie na ts co są i nie tylko śmigają na ch1:)

Proponuje o północy zrobić przerwę i ogarnąć serwer żeby przynajmniej dało się grać bez ciaglego wywalania itp na wszystkich chanelach.

Wywalic podwojne eq na start i te informacje o bonusie co lvl. A i layout strony mozecie zmienic jak ktos ma problem i tak jest za przeproszeniem c**j-wy XDD

Tak tak obecnie są błędy naprawiane ale nie chcemy wyłączać serwera :) w przerwie będzie aktualizacja 

Opublikowano

złodzieje 

Co ty tu pokazujesz jak to przecież dostępne jest w sieci :D Jeszcze powiedz że Ci ukradli stronę to cię chyba wyśmieję całkowicie 

Opublikowano

złodzieje 

Co ty tu pokazujesz jak to przecież dostępne jest w sieci :D Jeszcze powiedz że Ci ukradli stronę to cię chyba wyśmieję całkowicie 

Z tego co pisał Ganjarz w zapowiedzi dokładnie twoje słowa po prostu było udostępnione w necie i pewnie z tego skorzystał :) Oczywiście czekamy na rozwój wydarzeń bo nie mam nic z tym wspólnego 

Opublikowano

złodzieje 

Z tego co pisał Ganjarz w zapowiedzi dokładnie twoje słowa po prostu było udostępnione w necie i pewnie z tego skorzystał :) Oczywiście czekamy na rozwój wydarzeń bo nie mam nic z tym wspólnego 

Patologia nie dość że wszystko można w necie znaleźć to Cię pacany jeszcze oskarżą o kradzież :D 

złodzieje 

Patologia nie dość że wszystko można w necie znaleźć to Cię pacany jeszcze oskarżą o kradzież :D

Jeszcze chwile to będą pisać że są właścicielami mpc i będzie zakaz dodawania postów :D 

Opublikowano

Ten serwer to tylko jedna wielka kopia <kopiuj wklej > tyle co moge powiedziec o tym serwie 

Ten serwer to tylko jedna wielka kopia <kopiuj wklej > tyle co moge powiedziec o tym serwie 

Opublikowano

nie mi to oceniać :) wiem że Właściciel stara się by było trochę nowości :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...